Yesin şifa olsun kuzucuğaAçıldı şükür biraz muz yedi meyvesuyu verdim sonrada köfte yapcam sevdiklerinden gidelim:)
Ayy beyzada camair sepetini ters cevirip ustune çıkıyor bi bi bi sayip koltuga atliyo cok komijler ya :))Babası Eceyi masaya cıkartıp atla diyor hep o da babasının kucağına atlıyor bugün Ecede pepeyi koltuğun üstüne koymuş pepe abba diyor birde bir uç diyor o kadar güldük ki esimle âlem bunlar ya
Evet canım çok komikler ya geçen gün görümcemler geldi Ece bütün akşam cilveli ve hareketliydi görümcem bu kız size yetiyor valla dedi bende yetiyor onunla ugrasırken vakit geciyor dedimAyy beyzada camair sepetini ters cevirip ustune çıkıyor bi bi bi sayip koltuga atliyo cok komijler ya :))
Simdi bide kis geldi ya pek disari cikamiyoruz beyzada oyle bi gelen oldugunda yerinde 1 dk durmuyo hatta yemegini bile mutfak tezgahina oturtup yedirmistim acikti ama simaricam diye durmuyodu ordan kacamadi yedi :))Evet canım çok komikler ya geçen gün görümcemler geldi Ece bütün akşam cilveli ve hareketliydi görümcem bu kız size yetiyor valla dedi bende yetiyor onunla ugrasırken vakit geciyor dedim
Hiçbir şey zeynebin acısını dindirmez ama inşallah biraz acısı hafifler.Subat annelerinden haksever diye bir arkadaş vardı kızlar kızı Zeynep camdan düşüp hayatını kaybetmişti haksever hamileydi dün dogum yapmış hâlâ kendine gelememişti çok zor tabi ki inşallah bebeğiyle teselli bulur acısı hafifler Allah bu evladına uzun ömür versin inşallah
Evet canım Zeyneb in acısını unutamaz çok zor hakseveri takip ediyorum son günlerde çok daha kötüydü soruşturma açılmış hakkında bu ona daha çok acı verdi inşallah artık biraz acısı hafiflerHiçbir şey zeynebin acısını dindirmez ama inşallah biraz acısı hafifler.
ayni durumdayz canmm bzde oglen bazen hic uyumuyo. Gece gec yatiyo gunduz nasl dyaniyo bn anlamiyorm. Buaarada nice senelere dogum gnun kutlu olsunGökçe son günlerde uyumuyor. Akşam 11 12 gibi uyuyor. Sabah 7 buçukta uyurken bakıcıya bırakıyorum iki gündür orda baya uyuyormus 10 a kadar falan. Öğlen uyumuyor yada 1 saat anca. Akşam gene 11 12
Doğum günün kutlu olsun nice musmutlu senelereee hep beraber :)
isimdeyimgucumdeyim doğum günün kutlu olsun Canım nice güzel yaşların olsun tüm sevdiklerinle ve bizimle
isimdeyimgucumdeyim sende yay burcusun benim gibi
Cokkkk teşekkür ederim kızlarisimdeyimgucumdeyim canim benim iyiki dogdun
Teşekkür ederim canım :)ayni durumdayz canmm bzde oglen bazen hic uyumuyo. Gece gec yatiyo gunduz nasl dyaniyo bn anlamiyorm. Buaarada nice senelere dogum gnun kutlu olsun
Amin canim benim çok teşekkürler :)isimdeyimgucumdeyim Canım doğum günün kutlu olsun, eşinle kızınla ve tüm sevdiklerinle nice güzel yılların olsun inşallah
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şeyleri yasiyorum meme olayı bizde de çok sıkıcı bir hal aldı bazen emiyor ve tekrar tekrar emmek istiyor hele diş döneminde sabaha kadar meme ağzında olsun istiyor inan sabah kalktığımda ne boynum tutuyor ne belim ben bıraktırmaya karar vermiştim ama olmuyor defalarca istedi vermedim öptü kokladı içim parçalandı en son vermediğimde çok ağladı hiçbirşeyle sakinleşmedi yanlış yaptım belki tutarsız davrandım ama dayanamadım emzirdim ve şimdilik bıraktırmayı erteledim iki ay sonra falan düşünüyorum biraz daha olgunlaşır diye umut ediyorumKızlar Kerem Alp le uyku eğitimi ve emzirmeyi bırakma üzerine tesadüf de gelişse iki olay yaşadık. İki konu ile ilgili de umudumu kaybettim. Çok zor günler beni bekliyor. İki gündür herşeye ağlıyor nerdeyse. Genelde en gec 10 gibi uyuyan çocuk dün gece inat etti uyumadı gitti. O kadar çok hastaydım ki kafamı kaldircak halim yoktu. Karnı tok altı kuru kaç saat emzirilmis haliyle esime dayanamiyorum al sen ben yaticam cok gerildim kötüyüm dedim. Neyse yattım ama eşim bi türlü sakinlestiremedi. Hiç kızmadı sakin bir ses tonuyla konuştu yatağına yatirmis yanından ayrılmadı. O kadar çok ağladı ki çıldırmış gibiydi. Yarım saate yakın dayanabildim. Anne anne anne... Milyonlarca kez anne dedi. Sarıldım gidip sakinleştirdim. İç çeke ceke uyudu. Dedim ki uyku eğitimi filan çok zor bizde.
Sonra bu akşam saçma sapan meyve suyu bardağına kaşık sokacakmis etrafa meyve suyu saçıyor hoşuna gidiyor. Salonun ortasindayiz. Anlattım Hayır dedim. Yapış yapış oldu etraf. Kararimdan donmedim aldım kaşıkla bardağı yine bi 20 dk ağladı sabırla bekledim. Üstü başı islandi. Elini yüzünü yıkadım yatırmak için hazirlayacam pijama ve alt değiştirme tam bi kabustu eşim tuttu ben zorla zapt ettim. Meme diye inledi ortalik. Biliyorum önce emzirsem tak diye uyuyacak ve altı üstü kalacak. Uyurken giydirmem imkansız hemen uyanır. Bide babasına nasıl bağırıyor dur, bırak diye. Meme olayı artık çok sıkıyor beniGenel olarak cok huysuz bir çocuk değildi ama emmek istediği an başka birşeyi hiç duymuyor, amacına ulaşana kadar sakinlesmiyor resmen
Ay ne çok yazdım. Valla sabredip okursunuz inşallah. Çok doldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?