2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım inşallah umut ettiğin gibi olur ve daha olgunlaşır Ece. O kadar çok aglayinca insan ister istemez dayanamıyor. Belki 2 yaşa sartladigimiz için kendimizi kiyamiyoruz daha erken diye. Gerçi ilerisi için nasıl dayancam bilemiyorum ama neyse. Dediğin gibi zamana bırakalim biz bu işi bir süre, yenidoganmis gibi düşünelim belki sabrimiz artar

Daha iyi olmasına çok sevindim canım. İyi uykular olsun size de bize de inşallah

Dedigin gibi canim belki iki yasa sartlandigimiz icindir emzirmek bizi ne kadar yorsa da biraktirma kisminda emin olamiyoruz belki cok kararli olsak birkac gun aglamalarini goze alip biraktiririz

o kadar aynı durumdayız bunların hepsi sendromda ve bizi de o sendroma soktular meme olayı boyut atladı bizde mesela dün beni aradılar görüntülü ekran açılır açılmaz meme meme diye ağlamaya başladı ve korkarım gelinlik kız olana kadar emecek artık gerçekten şekil değiştirdi göğüslerim uykudan umudum hiç yok 11 den önce denemiyorum bile
tutturmalar da ağlamalarda aynı o kdr ağlıyoki sonunda pes ediyorum geçen gün karşı komşum söyledi bi yere mi ağrıyo düştü mü diye aslında dövüyomusun falan dicekti bence
çok sevindim inşallah daha ii olsun hemencik

Biz napcaz bu emme işini
Hepimizin korkulu rüyası emmeyi bıraktırmak anlaşılan. İnşallah bizi şaşırtırlarda kolayca bırakırlar

Ne yemek yaparsam yapayım 3-5 kaşık (bebek kaşığı bide) alıyo sonra yemiyo. Açlığını bastırıp bırakıyo. Emmek istiyo sürekli ama süt calan kalmadı perişan olduö. Gına geldi still tea içmekten

Kızlar oyuncu annenin takvimi çıkmış almalı hemencik :)
Kitap yurdundan indiririm var masal kitabı kalmamış o gelsin ikisini birden alcam bende çok merak ettim.
O takvimi aslında hristiyanlar aralık ayında noel zamanına kadar yapıyolarmış daha önce internette görmüştüm. 24 günlü tabi onlar. Çocuklar noele heyecan duysun heveslensinler diye. Sanırım o da ordan etkilendi

Olabilir ben geçen gün aldım masal kitabını şimdi takvime bakcam d&r da da ind internette 12 tl

Olabilir ben geçen gün aldım masal kitabını şimdi takvime bakcam d&r da da ind internette 12 tl
Baya da uygun fiyatı. Bizimkiler için çok uygulayabileceğimizi sanmıyorum şimdi gerçi ama olmadı sonra kullanılır.
keşke yaş gruplarına ayırıp ayrı ayrı çıkartsalar

Baya da uygun fiyatı. Bizimkiler için çok uygulayabileceğimizi sanmıyorum şimdi gerçi ama olmadı sonra kullanılır.
keşke yaş gruplarına ayırıp ayrı ayrı çıkartsalar
Bende öyle düşündüm olmazsa sonrs kullanırız ya da bizimkilere uyarlarız

Geçen hafta demiştim ya saç konusunu biyere yazdım diye cvp geldi

Merhaba, uyku eğitimi için geç kalmış değilsiniz, kararlıysanız o zaman istikrarlı bir rutini uygulamaya başlayın. Bazı kaynaklar saçınız yerine başka bir oyuncak veya peluş vermenin etkili olduğunu söyler. İşe yaramadığı da olur, çünkü bunu yapan çocuk temas ihtiyacındadır, o zaman ona o teması gösterin: "görüyorum ki saçımla oynamak hoşuna gidiyor, seni rahatlatıyor" gibi yaptığını gözlemleyen ama asla eleştirmeyen bir tavır takının. Bunu bir süre devam ettirin, zaman içinde sevdiği bir oyuncağa geçiş yapar, hatta belki ihtiyaç bile duymaz.

Uyku eğitiminde eşim yardımcı olmaz malesef tek başıma da altından kalkamam oyuncak falanda istemiyo ama onu denicem uykuya geçişte yanımıza bitane bebek alıp onla yatırcam bakalım nolcak olmadı alsın saçım onun olsun :)

Bence dene canım bende gökçeyi sürekli yanına koya koya alıştırdım. Başta umrunda bile değildi. Bi ay falan sürekli koydum sanırım. Ona da nen nen yapalım dedim. Gökçe de başka evde uyuyamıyodu. Kendini evinde gibi hissetmesi açısı dan bişeye alıştırmak istedim. Alışınca ayaklarından tutup gözüne dayayarak uyumaya başladı uykusu geldiğinde mustiyi alır ayağını koklar göxlerine dayar böylle uyur :))
İnşallah öyküde de işe yarar.

Eklentiler

• image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…