2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Senin komşu demiş ya bizimkiler de yakındır canım. Dün akşam kendi kendime kimbilir ne düşünüyorlar hakkımızda dedim. Yeni tasindik ya buraya bilmezler etmezler.
Kerem alp de İlkokula kadar emer diyorum hep esime gülüyordu, en iyisi ben o süreyi askerlik yapayım kendimi en kötüsüne hazırlayayım :)

Biz napcaz bu emme işini
Hepimizin korkulu rüyası emmeyi bıraktırmak anlaşılan. İnşallah bizi şaşırtırlarda kolayca bırakırlar
inşallah canim. Ben de bu araya öyle hayaller kuruyorum apriori de öyle olmuştu ya ne bileyim hayal etmesi güzel tabi

Bence kendine hiç eziyet etme bundan sonra olduğu kadar emecekler. Ne kadar emerse emsin yeterli olmayacak bir donemdeyiz zaten. Dönemsel birşeydir insallah geçer kısa zamanda. Kerem alp e de oluyor hatta bize bile oluyor bazen.

Kızlar oyuncu annenin takvimi çıkmış almalı hemencik :)
Ben de almak istiyorum onu yaa, ilk önce alan bize de bilgi versin

Kerem Alp limonu alır eline yer bizde de etkili olmayacak bir yöntem:) Ama bugün okudum biyerde mantıklı geldi ilk önce gündüz vermeyip gece vericekmissin. Zamanla daha kolay oluyormuş. Bir anda kesmekten iyidir. Havalar ısıninca yaza doğru disarlarda oyalariz gündüzleri, pek akıllarına gelmez. Parklarda bahçelerde yatarmisiz gibi geliyor bana:)))

Kizlar @hiraysen in dedigi surup Marnys Junor u internetten alan oldu mu? Bulamiyorum buralarda guvenilir bir site ariyorum

Kizlar @hiraysen in dedigi surup Marnys Junor u internetten alan oldu mu? Bulamiyorum buralarda guvenilir bir site ariyorum
ben eczaneden aldım ama kullanamadan hastalandı o ara ilaç antibiyotik derken zaten çok zorlandı bunu da denemek istemedim sonra da üzerinde 4 yaş mı ne yazıyo diye vazgeçtim belkide biz yanlış aldık onuda bimiyorum yine de aysonu doktor kontrolünde sorucam bakalım

Bizimki de hütt diyip eliyle tutuyor, olur olmadık yerde istiyor, bazen hiç istemiyor, bazen istemekte çığır açıyor:))

aslında aldırmıcam da sinirleniyo süt. Gelmiyo diye vuruyo ağlıyo sakinleştiremiyorumda. Dün sabah yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım sırf sütüm artsın diye. Yatana kadar gel git 4 tabak yedim resmen.
kardeşim işten ayrıldı gerçi ama güvenilir insanlar. Eğer başka bi yerde bulamazsan sitenin adresini vereyim. Gerçi bunu satıyolar mı bilmiyorum ama varsa bi sıkıntı olması durumunda kardeşim halledebilir.

bize de teyzesi bi niloya aldıydı yüzüne bakmıyo işe yarasın bari :)

Bizim aldigimizdada 4 yas yaziyodu yarim olcek veriyorduk biz.
Tamam canım sagol

Hava ısınınca rahat olur bencede

A Aysegul1706 aldi cnm internetten oda yazmis zatn cvp:)

dgru almissn cnm yarm olcek vericeksn yani 2,5ml. Bizm surup bitti nazar degmesn ama bnmle ayni olcude yiyo cok sukur bu gunleri gordm. Annem hastanedeyken teyzeme birktm hirayi o gun masallah neguzl yiyo hira dedi kendi torunlarinada alicklar suruptan hcbi yanetkisi yok dedi doktr bitkisel bal tadi var zaten rahat icti. Tekrar alcakmiym bnde onu bilmiyorm doktra sorucm bidha

Arkadaşım 3 yaşındaki oğlu için aldı. Oğlu çok istahsiz gün boyu hiç yemek yemeden durabiliyor. Ve işe yaramadı. Sanırım herkeste işe yaramıyor.

Arkadaşım 3 yaşındaki oğlu için aldı. Oğlu çok istahsiz gün boyu hiç yemek yemeden durabiliyor. Ve işe yaramadı. Sanırım herkeste işe yaramıyor.
hergun belli bi saatte kullanmak gerekiyo cnm ben mesela hergun sbh 11 de verdm. Bide cikolata aburcbur tatli seyler vermemek gerekiyo bu surecte. Her bunye bir degil gerci istahszlik baska nedenlerdende olabiliyo kanszlik vs. Bn dha cok bagisikligi icn aldm surubu kis geldigi icn hastalaniyolar cok skur hastalanmadk dha .

Yanlış olmuş farma sağlık :)
Ay şaşırdım bende fatma sağlık

Benim kizimda da gozle görülür bir degisiklik olmadi ama kansizlik vardi birde hiraysenin dedigi gibi ayni saatte vermiyordum. Kansizlik tedavisi gorduk ogluma da icireyim diyorum yeniden denemek istedim ama bulamadim netten siparis edicem

Benim kizimda da gozle görülür bir degisiklik olmadi ama kansizlik vardi birde hiraysenin dedigi gibi ayni saatte vermiyordum. Kansizlik tedavisi gorduk ogluma da icireyim diyorum yeniden denemek istedim ama bulamadim netten siparis edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…