2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
K kaapi sana yemin ederm beni yazmissin dun uykusu geldi meme diye aglamaya basladi baktm kaka yapms degstirene kdr altini sakinlestiremedim kendini nasi skyo elleriyle yanaklarını sıkıyo Tırnak geciriyo ayaklarıyla bana Vuruyo snrmden aglamaya basladim memeye aldgm an sakinleşti ic çeke çeke uyudu gece memeee diye uyaniyo hasretim ya deliksiz uykuya hala en az 4 kez kalkio memeyi agzina alip uyuyo cok skldm artk emzrme olaydan ama sut var kıyamıyorum da bıraktırmaya ztn onu kaldircak sinir sistemim yok suan umudum 2 yasina gelmeden daha biseyleri anlamasi yok bzmde isimiz cok zor

Kzlar bu arada tasindm yerleştm gozumde baya büyümüştü ama nakliye firmasndan acaip memnunkaldm isimi hafiflettiler baya ankaradakilere tavsiye ederm mutlaka lazm olursa
Bu arada bugun asilari yaptrdk ama hepatit a olmadığı icin ellerinde yapmadılar ocakta dagtm olucakmis ozaman cagrcz dediler

Hımmm söylüyüm canım arkadaşıma. Çocuğu hiç bişey yemiyo çok üzülüyor. Uyarın için çok sağol. İnşallah ise yarar.

Kizlar her aksama beyzami uyutmadan seni cok seviyorum bebegim allah rahatlik versin hayirli geceler diyip opup koklayip oyle emziriyorum siz ne deyip yatiriyosunuz merak ettim hem burdada ilerde bakinca ani olur bize

Allah yardımcımız olur inşallah canim. Sabah ben okula giderken arkamdan anne değil de meme diye ağlıyor çoğu zaman

18 ay boyunca oğluma 1 kere bile sesini yükseltmemiş bir anne olarak 2 yaş sendromu sabrımın sınırlarını zorluyor. Sürekli ağlıyor, sürekli ağlıyor. Annemde bu ay menopoza girdi oda sürekli ağlıyor ikisini bir eve kapatacam ağlaşıp dursunlar eline ne geliyorsa fırlatıp atıyor. Akşam boyaları yerine yerleştiremedim diye çıldırdı. 18 ay boyunca tv ve pc'den uzak tuttum ama buraya kadarmış ağlaması durmayınca öfkesi dinsin diye ninni açıyorum izliyor. Yorgunum.

Bundan önceki 18 ay için evde olan annelere hep özendim ama bu zamandan sonra tüm gün evde olan annelere üzülücem canı gönülden sabırlar diliyorum. Sıyırmak üzereyim. Kendimi dizginliyorum, eşim bazen sabredemiyor atma oğlum yapma oğlum diyor onuda dizginlemeye çalışıyorum zorrr.

Diş huzursuzluğu hiç birşemiş. Allahım başka dert vermesin.

Kizlar her aksama beyzami uyutmadan seni cok seviyorum bebegim allah rahatlik versin hayirli geceler diyip opup koklayip oyle emziriyorum siz ne deyip yatiriyosunuz merak ettim hem burdada ilerde bakinca ani olur bize

Ben hadi uyu annecim dyp opup yatiriyorm.ayagimda salladigim icin uzun suruyo bizim uyku seruveni

18 ay boyunca hic sesini yukseltmedin misaygiyla selamliyorum seni ben dayanamiyorum cogu zaman.şu dis süreci ve istedigi olmadgnda aglama huyu cildirtiyo beni.bagiriyorum o zaman.yemek yemediginde de kiziyorumsen sabirliymissin

bende aynen seni çok seviyorum kuzum allah rahatlık versin iyi uykular rüyanda melekleri gör diyip boynuyla burnundan öpüp koyuyorum yatağa.
Okuyorum bide hep ayetel kürsi yi falan. Kötü rüyalar görmesin diye

Birde anı olsun diyince aklıma geldi. Kuzenim söylemişti. İg de takip ettiği biri kızıyla yaptığı her aktiviteden güzel eğlenceli şeylerden sonra kızının bileklerine lavanta yağı damlatıyolarmış. Sonrada birlikte kokluyolarmış. Bu kokuyu her duyduğunda güzel anılarımızı hatırla diyomuş. Çook hoşuma gitti benim. Lavanta olur başka bi koku olur bende mutlaka alıp yapmak istiyorum. Sizede söyleyeyim dedim

bende tebrik ediyorum gerçekten seni. Ben iki kere bağırdım dayanamayıp. Öyle bi baktı ki bana sarılmama izin vermedi falan. Artık o raddeye geldiğimde yanından çekiliyorum ağzımı bile açmıyorum. Kendi kendimi telkin edip geri gidiyorum yanına.
Tamam sürekli çocuğumun yanındayım. Bi nimet benim şükürler olsun ama Gerçekten 7/24 2 dk mola vermeden dip dibe olmak sabır sınırlarını acaip derecede zorluyo.
Gökçeden başka hiç kimse için gıdım sabrım yok. Hepsini tüketiyo resmen.

Evet bu kadar sabırlı olacağımı bende tahmin etmezdim. Bu dönemde de kendimi çok zorluyorum kızmamak için.

@oslew çook geçmiş olsn cnm.. İnş. şimdi daha iyidir..
isimdeyimgucumdeyim geçmiş de olsa iyiki doğdun iyi ki tanıdık seni :) en mutlusundan bi yıl diliyorum..
stanki bende genel anlamda çok sabırlıyımdır ama bazen sesimi yükseltebiliyorum bende.. Ve o esnada aren benimle hiç muhattap olmuyor yani ona mı bağırmışım duvara mı belli değil.. Bu arada kabul edelim ki sesini hiç yükseltmemenin en önemli faktörü çalışıyor olman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…