Hımmm söylüyüm canım arkadaşıma. Çocuğu hiç bişey yemiyo çok üzülüyor. Uyarın için çok sağol. İnşallah ise yarar.hergun belli bi saatte kullanmak gerekiyo cnm ben mesela hergun sbh 11 de verdm. Bide cikolata aburcbur tatli seyler vermemek gerekiyo bu surecte. Her bunye bir degil gerci istahszlik baska nedenlerdende olabiliyo kanszlik vs. Bn dha cok bagisikligi icn aldm surubu kis geldigi icn hastalaniyolar cok skur hastalanmadk dha .
Allah yardımcımız olur inşallah canim. Sabah ben okula giderken arkamdan anne değil de meme diye ağlıyor çoğu zamanK kaapi sana yemin ederm beni yazmissin dun uykusu geldi meme diye aglamaya basladi baktm kaka yapms degstirene kdr altini sakinlestiremedim kendini nasi skyo elleriyle yanaklarını sıkıyo Tırnak geciriyo ayaklarıyla bana Vuruyo snrmden aglamaya basladim memeye aldgm an sakinleşti ic çeke çeke uyudu gece memeee diye uyaniyo hasretim ya deliksiz uykuya hala en az 4 kez kalkio memeyi agzina alip uyuyo cok skldm artk emzrme olaydan ama sut var kıyamıyorum da bıraktırmaya ztn onu kaldircak sinir sistemim yok suan umudum 2 yasina gelmeden daha biseyleri anlamasi yok bzmde isimiz cok zor
Ben yeterin artik uleeeeyyynnn yatin! diyorumKizlar her aksama beyzami uyutmadan seni cok seviyorum bebegim allah rahatlik versin hayirli geceler diyip opup koklayip oyle emziriyorum siz ne deyip yatiriyosunuz merak ettim hem burdada ilerde bakinca ani olur bize
Sesli güldüm desemAz olmus ya bikac tane daha kopyalayayim
Can'ım kargo poşetinden çıkan şeye şaşırmayın işte el işim göz Nurum
Kizlar her aksama beyzami uyutmadan seni cok seviyorum bebegim allah rahatlik versin hayirli geceler diyip opup koklayip oyle emziriyorum siz ne deyip yatiriyosunuz merak ettim hem burdada ilerde bakinca ani olur bize
18 ay boyunca oğluma 1 kere bile sesini yükseltmemiş bir anne olarak 2 yaş sendromu sabrımın sınırlarını zorluyor. Sürekli ağlıyor, sürekli ağlıyor. Annemde bu ay menopoza girdi oda sürekli ağlıyor ikisini bir eve kapatacam ağlaşıp dursunlareline ne geliyorsa fırlatıp atıyor. Akşam boyaları yerine yerleştiremedim diye çıldırdı. 18 ay boyunca tv ve pc'den uzak tuttum ama buraya kadarmış ağlaması durmayınca öfkesi dinsin diye ninni açıyorum izliyor. Yorgunum.
Bundan önceki 18 ay için evde olan annelere hep özendim ama bu zamandan sonra tüm gün evde olan annelere üzülücem canı gönülden sabırlar diliyorum. Sıyırmak üzereyim. Kendimi dizginliyorum, eşim bazen sabredemiyor atma oğlum yapma oğlum diyor onuda dizginlemeye çalışıyorum zorrr.
Diş huzursuzluğu hiç birşemiş. Allahım başka dert vermesin.
Bana gonderiyosun o zamanSesli güldüm desem
Can'ım kargo poşetinden çıkan şeye şaşırmayın işte el işim göz Nurum
bende aynen seni çok seviyorum kuzum allah rahatlık versin iyi uykular rüyanda melekleri gör diyip boynuyla burnundan öpüp koyuyorum yatağa.Kizlar her aksama beyzami uyutmadan seni cok seviyorum bebegim allah rahatlik versin hayirli geceler diyip opup koklayip oyle emziriyorum siz ne deyip yatiriyosunuz merak ettim hem burdada ilerde bakinca ani olur bize
bende tebrik ediyorum gerçekten seni. Ben iki kere bağırdım dayanamayıp. Öyle bi baktı ki bana sarılmama izin vermedi falan. Artık o raddeye geldiğimde yanından çekiliyorum ağzımı bile açmıyorum. Kendi kendimi telkin edip geri gidiyorum yanına.18 ay boyunca oğluma 1 kere bile sesini yükseltmemiş bir anne olarak 2 yaş sendromu sabrımın sınırlarını zorluyor. Sürekli ağlıyor, sürekli ağlıyor. Annemde bu ay menopoza girdi oda sürekli ağlıyor ikisini bir eve kapatacam ağlaşıp dursunlareline ne geliyorsa fırlatıp atıyor. Akşam boyaları yerine yerleştiremedim diye çıldırdı. 18 ay boyunca tv ve pc'den uzak tuttum ama buraya kadarmış ağlaması durmayınca öfkesi dinsin diye ninni açıyorum izliyor. Yorgunum.
Bundan önceki 18 ay için evde olan annelere hep özendim ama bu zamandan sonra tüm gün evde olan annelere üzülücem canı gönülden sabırlar diliyorum. Sıyırmak üzereyim. Kendimi dizginliyorum, eşim bazen sabredemiyor atma oğlum yapma oğlum diyor onuda dizginlemeye çalışıyorum zorrr.
Diş huzursuzluğu hiç birşemiş. Allahım başka dert vermesin.
Evet bu kadar sabırlı olacağımı bende tahmin etmezdim. Bu dönemde de kendimi çok zorluyorum kızmamak için.Ben hadi uyu annecim dyp opup yatiriyorm.ayagimda salladigim icin uzun suruyo bizim uyku seruveni
18 ay boyunca hic sesini yukseltmedin misaygiyla selamliyorum seni ben dayanamiyorum cogu zaman.şu dis süreci ve istedigi olmadgnda aglama huyu cildirtiyo beni.bagiriyorum o zaman.yemek yemediginde de kiziyorum sen sabirliymissin
evet tabisiBana gonderiyosun o zaman
Hani bizeydievet tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?