Olabilir de olmayabilir de ptt kargoyla gönderdim bendeHadi yaa offf ben kesn ptesiye kaldm
yksa baana senmi gonderiyosn icime dgdu:)
Tuvalette gizli gizli paketi açıyordur@minnakkartal nerdesinnnnnnn
Sen gönderdin di miiiMinnak paketi gitti kesin bilgi
kayinpederm basvurmustu fakan aldmi napti blmiyorm alan vr diye duymustmKızlar biz ev için kredi çekmiştik ziraatten 6 sene önce falan kredi cekerken ödediğimiz dosya masrafı başvuru halinde iade ediliyordu eşime sürekli söylüyordum başvuru yap alalım fazladan alınan parayı diye bugün eşim gitmiş bankaya form doldurmuş inşallah alabiliriz sanırım 1.500 civarı yapıyor çevrenizde alan varmı kredi çekerken bankanın almış oldugu dosya masrafı parası
SoylememSen gönderdin di miii
İnşallah alırız canım zaten çok yüksek faiz ödedik biz ödedik krediyi de borcumuz yok benim kardeşim adliye de çalışıyor hakimi birkaç tane kredi çekmiş hepsine başvuru yapmış almak için kardeşim abla alın paranızı demişti ama hakim aldımı bilmiyorumkayinpederm basvurmustu fakan aldmi napti blmiyorm alan vr diye duymustm
Gözün aydın canım darısı başımıza kimden acaba merak ettim ama söyleme heyecan devam etsin benceEki Görüntüle 1725982 İşte böle kızlar bir teşekkür mesajı ilettim kendisine özelden Çünkü teli yoktuo kadar hoşuma gittiki özellikle bir ayrıntı neden benimde aklıma gelmedi diye üzüldüm bu kutuda o kadar güzel bir anımız var ki artık
Niyr zorluk çıkartıyorlar ki alla allaAlan var ama ne kadar doğru bilmiyorum banka bi daha kredi çektiğinde zorluk çıkartıyomuş falan babam o yüzden almak istemedi sonra alayım bi dedi son durumu bende bilmiyorum
gozun aydin canm darisi basima :) bnce feyenaEki Görüntüle 1725982 İşte böle kızlar bir teşekkür mesajı ilettim kendisine özelden Çünkü teli yoktuo kadar hoşuma gittiki özellikle bir ayrıntı neden benimde aklıma gelmedi diye üzüldüm bu kutuda o kadar güzel bir anımız var ki artık
bizmde cektgmz krediler var esime soyliymİnşallah alırız canım zaten çok yüksek faiz ödedik biz ödedik krediyi de borcumuz yok benim kardeşim adliye de çalışıyor hakimi birkaç tane kredi çekmiş hepsine başvuru yapmış almak için kardeşim abla alın paranızı demişti ama hakim aldımı bilmiyorum
Minnaakkk seni seviyorm bn bliyosn dmiiinstagrama koymak istiyorum ama etiketleyeceğim için sizi bekliyorum mecburyoksa beklemesem mi heyecanınızı bozsam mı sabahtan beri kimler benle uğraşıyordu yahu bi düşinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?