2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabhtan beri bu sayfayi yenilemekten int paketm bitck. Aras kargo sabh geliyo surat sabah geliyo. Mng oglen geliyo yurtici hicgelmiyo sanrm bugn bana kargo fln yok

Kızlar biz ev için kredi çekmiştik ziraatten 6 sene önce falan kredi cekerken ödediğimiz dosya masrafı başvuru halinde iade ediliyordu eşime sürekli söylüyordum başvuru yap alalım fazladan alınan parayı diye bugün eşim gitmiş bankaya form doldurmuş inşallah alabiliriz sanırım 1.500 civarı yapıyor çevrenizde alan varmı kredi çekerken bankanın almış oldugu dosya masrafı parası

kayinpederm basvurmustu fakan aldmi napti blmiyorm alan vr diye duymustm

kayinpederm basvurmustu fakan aldmi napti blmiyorm alan vr diye duymustm
İnşallah alırız canım zaten çok yüksek faiz ödedik biz ödedik krediyi de borcumuz yok benim kardeşim adliye de çalışıyor hakimi birkaç tane kredi çekmiş hepsine başvuru yapmış almak için kardeşim abla alın paranızı demişti ama hakim aldımı bilmiyorum

Alan var ama ne kadar doğru bilmiyorum banka bi daha kredi çektiğinde zorluk çıkartıyomuş falan babam o yüzden almak istemedi sonra alayım bi dedi son durumu bende bilmiyorum

Gözün aydın canım darısı başımıza kimden acaba merak ettim ama söyleme heyecan devam etsin bence

gozun aydin canm darisi basima :) bnce feyena

bizmde cektgmz krediler var esime soyliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…