İçime doğdu ya aren ya da kmltm ya da Yarenhelininstagrama koymak istiyorum ama etiketleyeceğim için sizi bekliyorum mecburyoksa beklemesem mi heyecanınızı bozsam mı sabahtan beri kimler benle uğraşıyordu yahu bi düşinim
evet darısı sizlere olsun ben çok mutlu oldum bir kez daha iyiki diyiyorumGözün aydın canım darısı başımıza kimden acaba merak ettim ama söyleme heyecan devam etsin bence
Seninde gözün aydın tatlım sana kimden acaba yaAy benim kargomda geldi
Yalnız zanlım adresi yanlış yazmış 1 yazacağı yere 3 yazmışyoksa ben mi yanlış yazdım acaba gönderirken
Kargo şirketinden aradılar adreste hata var adres verin diye.
Ay ben niye sormadım kim gönderdi diye ne salağım. Heyecan yaptım
Feyena değil bence o postitleri uhuyla yapıştırdım demiştigozun aydin canm darisi basima :) bnce feyena
bizmde cektgmz krediler var esime soyliym
ahahah neyin kafası dicem de kendine bak dersiniz falanAy ben amma salağım ya. Adamlar adres istediğinde yine eşimin iş yerini söyledim. Salak evi söylesene gelsin direk
Sağol canım ben senden emindim halbüsü. Bilgilerimi eksik gönderdim diye sen sanmıştım:)))Seninde gözün aydın tatlım sana kimden acaba ya
Demekki neymiiişşş fazla merak iyiymişahahah neyin kafası dicem de kendine bak dersiniz falan
Düşmesin diye
aklıma geldiinstagrama koymak istiyorum ama etiketleyeceğim için sizi bekliyorum mecburyoksa beklemesem mi heyecanınızı bozsam mı sabahtan beri kimler benle uğraşıyordu yahu bi düşinim
pembe kagida bisyler yazmsti diye hatrliyorm bnde. Ajan gbiyiz :)
Canin sagolsnAyyy valla bende çok heveslendim ama biyandan da kendime küfür ediyorum niye ptt ye verdim diye bugün gitmicek sanırım hala bişey yazmıyo özür dilerim kurbanım
Beni taşlayın allah aşkına.
Eşimi aradım heralde adresi yanlış verdim diye hanım iyi misin sen o adres doğruydu şimdi yanlışı vermişsin dedi
Hemen numarayı verdim bana bırakma bu işi kendin hallet nolur diye
ahaha yaaa alemsinBeni taşlayın allah aşkına.
Eşimi aradım heralde adresi yanlış verdim diye hanım iyi misin sen o adres doğruydu şimdi yanlışı vermişsin dedi
Hemen numarayı verdim bana bırakma bu işi kendin hallet nolur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?