- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ne yani benim çocuğum şimdi 15 tabak yemek yiyo diye bunun havasını yapamıycak mıyımKızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.
Ha topiğimizde nispet değil paylaşım yapıldığı aşikar. Yani nerdeyse iki yıldır buralardayız artık arkadaş olduk.
Bu nedenle bebeğinin gelişimini paylaşan annelere kinaye ile yaklaşmayı ya da atarlı giderli çocuk gelişim dersleri vermeyi bırakalım. O annenin de hevesini kursağında bırakmayalım.
Bu ile neden mi burnumu soktum, mesleki deformasyon diyelim savunmadan yapamıyorum
Bir de bu eleştiri ortayadır beğenen alıp ayna yapar, beğenmeyen direk çöpe atar.
şakası bi yana zaman zaman kaptırıp yapıyo olabiliriz böyle şeyler anın heyecanı yada yardım etme işini biraz abartma olabilir ben alıngan bi tipim ama bu seferlik küpe yapasım geldi