- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
@ayferzey canım çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir
hani kolay bıraktırdım diyenler varya çok imreniyorum onlara bence çok zor bi karar bu biz aylardır düşünüyoruz nası olcak diye ben kendi adıma bi süre daha devam edicem zaten hiç yemediği için buna bağlamıyorum yese gündüz ben evde yokken yer ama sizinki dönemsel değilde memedense bıraktır insan niye emmiyo diye takmaz (tabi ilk bir yıl olsa onada takılır) ama niye yemiyo sorusu insanı bunalıma sürüklüyoKızlar bu akşam annem geldi ece yemek yemedi annem denedi yediremedi ki birkaç gündür bu şekilde hatta bugün biraz kabizdi sanırım yemediği için annemde meme emdiği için yemedigini söyledi biraktir artık dedi damağına baktım diş belirtisi yok distendir desem gerçekten emdiği icinmi acaba memeye çok duskun oldu yine hiçbir iş yapamiyorum hep yapışıyor ya ne yapcam ben biraz gozlemleyecegim yememeye devam ederse kesin karar alıp biraktircam oğlumda Dr memeyi yemek yerine koyuyorsa yemiyorsa emzirmek zararlı hale gelmiştir demişti biraktirin demişti ve biraktirmistim ben gozlemliycem çünkü ana öğünlerini yemiyor![]()
sıkıntısız geçsin atlatmış olun inşallah canım minik adamın erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun :)İyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
@cann10 tam seramiği bende anlamadım ama benimki bernardo fena deil ama kardeşimde akaibunun dediği gibi granit aldı çok çok memnunSırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.
Ama normal seramiklerden bahsediyosan ben karacadan almıştım. Güzel sık sık kullanırım ama granit tencere kullandıktan sonra keşke bunları hiç almasaydım dedim.