- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Ne gıcıkmış ben olsam ben de adımimi bile atmam bidaha.Cumartesi günü eşim kuzenime gidelim mi akşam dedi. Bakarız dedim direk aramış müsaitmisiniz diye. Gelin dediler sonradan arayıp.
Aynı gün haber verip yemeğe gitmek olmaz dedim eşime yemeğimizi yiyelim çay içer geliriz dedim. İlk defa gidiyoruz bi de.
Neyse gittik beyler sigaraya çıktılar. Kız bu gün eşime süpriz hazırlamıştım ne güzel heyecanla brkliyodum gelmesini aradı eşim misafir geliyo dedi, sinir oldum dedi. Güldü sonra:) kusura bakmayın planınızı bozduysak dedim. Ben siz gelmeden hallettim bile dedi.
Neyse onu geçtim. Gökçe acıkınca yemeğini yedireyim dedim. Bi yere gidetken termos tencereye çorbayı koyarım. Kaşığa ekmeğe çocuğun altına sereceğim beze kadar götürürüm yanımda. Bişeyde istemedim kızdan. Ekmek unutmuşum bu sefer. Gökçe de minik minik bölüp kaşığa rkmek atıyo ekmek istedi. Kıza sordum ekmeğiniz varsa verebilir misin azıcık diye. Ayy yok malesef dedi. Hani minik bölük pörçük kalır ya genelde minik bi parça olsa da olur bayat falan farketmez yemez zaten dedim. Sepeti açtı aa çok şanslısın gökçe diyip yarım ekmek verdi :) bayat falanda değildi üstelik
Teşekkür ettim yedirdim. O içeri gitmişti. Topladım herşeyi masayı falan yanımda ki peçeteyle sildim. Ekmeğide sepete koyayım dedim. İçinde bir ekmek daha vardı.
O kadar sinir oldum ki. İnsan evine gelen misafirden ekmek esirger mi ya. Ufacık çocuk için istiyorum bi de. Ben evde yoksada biri istese eşimi gönderir aldırırım hemen. Daha önce bana sinir oldu desem kızı bi düğününde gördüm bi de tüm ailenin toplandığı bi yerde oturup konuşmuşluğumux bile yok
Bi daha mecbur kalmadıkça asla gitmem.