- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
suan agliyorm snirden mesela. Abim yonetici bizm binada. Her masrafi bizden kesiyo diyorm diger dairelerdende alsana. Bana birsuru laf soyledi azonce biktim vallahi biktim herseyden hepsnden kolum iyiydi smdi yne uyusuk hep stres icndeyim buaralar hesap vermekten biktimİşte bu yönetici olan kadında aynı canım kapısinin önü eski eşya dolu çöp çöp suyu dolu eski yönetici de bende söyledik hep değişmedi birde yönetici olunca apartmanın temizliğini yapmaya başladı ben bir Abla bulmuştum kadın tertemiz yapıyordu onu gönderdiler o ve apartmanda onun gibi olan iki kankasi sırf ona gürültü olsun diye koşu bandına cikcam Zayıflamak için değil yanı:)) bende site içinde istiyorum ama ev fiyatları çok pahalı biraz kredi borcumuz var sanırım burayı kiraya verip kiralık ev tutcaz borcumuz bitince burayı satıp ev alırız diyoruz esimde ev bakıyor yavaş yavaş çocukların okulları bitiyor burada oturmamiza gerek yok artık okul yüzünden bekledik şimdiye kadar sende nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım insanın evi dinleneceği rahat edeceği yer evinde stresle gerginlikle yasamak çok kötü