Canım devam et bence, hemen pes etmiyorlar inat ediyorlar alistiklari düzen için. Ben de süt içiriyorum ya yatmadan önce 4_5 gün oldu o kadar çok inat ediyor ki icmemek için bizim de sıkıntı emerek uyumak istemesi. Ağlıyor bile icmeyecem diye ama ben vazgeçmeden konuşuyorum istersen aglayabilirsin ama sütünü içmeden meme veremem diyorum. Tatlım canım balım Böceğim tarzı kelimelerle yumusatiyorum. Kararlı olduğumu görünce kendi gelip paşa paşa içiyor. Kararlı ol canım, zamanla kabullenir nasıl uyumasi gerektiğini bol bol ikna edici konuş sen.
Uyumayan bebek çok zor canım Allah yardım etsin. Dönem dönem yaşıyoruz biz de o bile yetiyor senin durumun daha zormus. İnşallah 2 yaş dönüm noktası olur sizin için.
Bebe bisküvisine alternatif olarak iyi düşünmüşsun ben de deneyeyim. Çok sağol canım
Canım çocuklar belli olmuyor hiç kerem alp in de hiç atma huyu yok diyordum dün tuzlugu çat diye attı yere:)
Ne güzel demişsin.
@nisaelifim Canım ben de Akaibu ya katılıyorum. Konusmalisin annenle.
Üzüldüm ya, yazık kıza kim bilir kendi ne kadar düşünüyordur.Yakın arkadaşım Konyalı onun kv ve kp de aynen böyle. Kızlarına da yapıyorlar ama oğullarına herseyi feda ediyorlar.