Bende e bebekten almıştım 10 liraya meyve hayvan taşıt vardı ordatasitlisida vardi birde niloyanin kiyafetleri ayakkabilari olan vardi birde bu meyveli vardi ben meyveli aldim fiyatlarida uygun geldi buranin kardesim almis buradan onun tavsiyesiyle gittim 8 liraydi
Ben karsiyaka dan oyuncakcidan aldim canim buyuk bir oyuncak magazasiBende e bebekten almıştım 10 liraya meyve hayvan taşıt vardı orda
Ya ben gecen defa kemeraltindan almisti 10 liraya burada resmini paylasmistim onunda o kadar dandik ciktiki hep ustundeki kagitlar cikti hic begenmedim onu guzel cikmadi bundan sonra bu magazadan alcamBende e bebekten almıştım 10 liraya meyve hayvan taşıt vardı orda
O nasıl bir sey canımKitap fidanı yapalım instagramda çabuk bitiyor öyle. Tecrübeyle sabit. Anna kareninayı okudum öyle yoksa hayatta bitmezdi
aynen cnm.banada uyarı geldi ama şimdilik sıkıntı yokSistem adblocker reklam engelliyici tespit etmis. Siteye girmekte zorlaniyorum. Int cok yavas. Nasil adblicker eklentisini yok edebilirim? Yardim lutfen
Yine bi gizem :))71gerçi eş nedeniyle 19 olduk
canım ben deldirmedim henüz düşünmüyorum erken diye benim kulağımda falanda görünce çok oynuyo bide çabuk sıkılan bir çocuk ama eltim kızının kulağını 8-10 aylıkken fln deldirmişti sürekli takıyo hiçbir sorun olmadı hatta bi kaç tane küpesi var çok da yakışıyo :)Kiz anneleri sorum size :)
Kulagni deldiren varmi kizinin. Yada deldircek olan. Ben deldirmeyi dusunuyorm artk. Hira nin boynunda kehribar kolyesi var aylardir hc rahatsz olmuyo. Kolunda kunye ve arada diger koluna bilezik takiyorm hc rahatsz olup cekistrmiyo. Kulagnda kupedende rahatsz olmaz diye dusunuyorm. Annemde smdi iyilesmesi cabuk oluyo dedi kuck oldgu icn uc gun bile surmezmis alisrmis. Sizler ne dusunuyosunz
çok güzel bi pasta iki katlısı da güzel olurSizce bu pastanin iki katlisi nasil olur ?
canım çok geçmiş olsun inşallah bie iki güne toparlarGünaydın...bol sağlıklı haftalar inş...bizde tam düzelemedik
Gecmis olsun aysenazim, bizde de durum ayni recep biraz iyilesti derken hira hastalandiGünaydın...bol sağlıklı haftalar inş...bizde tam düzelemedik
iki haftayi gecti biz hala kendimize gelemedik.Günaydın...bol sağlıklı haftalar inş...bizde tam düzelemedik
canım ben deldirmedim henüz düşünmüyorum erken diye benim kulağımda falanda görünce çok oynuyo bide çabuk sıkılan bir çocuk ama eltim kızının kulağını 8-10 aylıkken fln deldirmişti sürekli takıyo hiçbir sorun olmadı hatta bi kaç tane küpesi var çok da yakışıyo :)
çok güzel bi pasta iki katlısı da güzel olur
canım çok geçmiş olsun inşallah bie iki güne toparlar
saolun kızlar.bizde de ayşe naz düzeldi benim boğazlar fena .akifte öksürük hırıltı.evde bişeler yapıyorum çocuk vitamin küpü olduGecmis olsun aysenazim, bizde de durum ayni recep biraz iyilesti derken hira hastalandi
Bnde cok begendm bnu esm iki katli olsn diyo ikimznde istedgi bu olsun ozman :)canım ben deldirmedim henüz düşünmüyorum erken diye benim kulağımda falanda görünce çok oynuyo bide çabuk sıkılan bir çocuk ama eltim kızının kulağını 8-10 aylıkken fln deldirmişti sürekli takıyo hiçbir sorun olmadı hatta bi kaç tane küpesi var çok da yakışıyo :)
çok güzel bi pasta iki katlısı da güzel olur
canım çok geçmiş olsun inşallah bie iki güne toparlar
Ne gizemiYine bi gizem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?