Yanmaz canım uyuşturuyolar zaten sonrasında da bikaç güne düzelir.bizde böyle olmuştuda.bilemiyorum genede tercih sizin.deldirceğiniz yerdede yönlendirirler zaten.Bnde cok begendm bnu esm iki katli olsn diyo ikimznde istedgi bu olsun ozman :)
Kupe hiraninda dogm gnunde kv almisti smdi yne kupe alcm diyo. Annmde deldr artk diyo bnde istiyorm cok hosuma gdiyo kizlarda. Ama cani acycak diye vazgeciyorm
Eczanede deldircm bakalm ben once su tirnami duzelttireymde snra hiranin kulagni dusunucm tekrar dogm gnune kdr iyilessn bari diyorm deldrceksemdeYanmaz canım uyuşturuyolar zaten sonrasında da bikaç güne düzelir.bizde böyle olmuştuda.bilemiyorum genede tercih sizin.deldirceğiniz yerdede yönlendirirler zaten.
Bu arada 2 katlı pastaya benimde çok hevesim var.
Bizde hemen düzelemeyenlerdeniz.öksürük mahfetti çocuğumu.inş bu hafta hepimize iyi gelir gökçede akifte ve tüm hasta bebeler düzeliriki haftayi gecti biz hala kendimize gelemedik.siz cabuk toparlanirsiniz insallah
Aynen cnm.sende sıkıntı yapma tırnağını çabucak atlatırsın bu durumu inşEczanede deldircm bakalm ben once su tirnami duzelttireymde snra hiranin kulagni dusunucm tekrar dogm gnune kdr iyilessn bari diyorm deldrceksemde
Sagol cnm insallah szede cok gcmis olsnAynen cnm.sende sıkıntı yapma tırnağını çabucak atlatırsın bu durumu inş
Ya düşerse ya bir şey olursasanırım biz eşimle tamamen görmemişin çocuğu olmuş modundayız..miraya bi rahat vermiyoruz arkadamızdan kesin çocuğa huzur vermediler allahım şunlara bak fln diye konuşuyorlardır. doğum gününden sonra oturduk bunun kritiğini yaptık kendimizi nasıl düzeltiriz mirayı nasıl biraz daha özgürleştiririz diye konuştuk sonuç park da yine aynı şey mira koşuyo ben peşinde mira merdiven çıkmaya çalışıyo eşim tepesinde o kdr konuştuk işe yaramadı ya düşerse ya bişi olursa nasıl törpülüycez bu duyguyu
laf da evet ama icraatta tam olarak buyuzYa düşerse ya bir şey olursa
bi yolunu bulan banada soylesin. Bi yere gidiyorum. Arjadasla sohbet ederken kizin yuzune bakmiyorum. Bi yandan konusuyorum ama gozum gokcede. Ayni sekilde esimde oyle. Birde gokce kosarken masaya yaklassa yavaslayan bi cocuk carpmayayim diye. Tehlikeli durumlara sokmaz pek kendini. Eminim bizede kiziyolardir. Ama boyle yapmayalim diyince dizginlenebilecek bisey degil bence. İnsanin icinden gelen bi korku.sanırım biz eşimle tamamen görmemişin çocuğu olmuş modundayız..miraya bi rahat vermiyoruz arkadamızdan kesin çocuğa huzur vermediler allahım şunlara bak fln diye konuşuyorlardır. doğum gününden sonra oturduk bunun kritiğini yaptık kendimizi nasıl düzeltiriz mirayı nasıl biraz daha özgürleştiririz diye konuştuk sonuç park da yine aynı şey mira koşuyo ben peşinde mira merdiven çıkmaya çalışıyo eşim tepesinde o kdr konuştuk işe yaramadı ya düşerse ya bişi olursa nasıl törpülüycez bu duyguyu
rahatlık içten gelen bişi gerçekten sanırım doğum gününde bi kız vardı 1 yaşında daha yeni yürüyo oğlanlar deli gibi koşturuyo onların arasına dalıyo annesi rica minnet yanına geliyo bense mira bu tarafa miracım koşma annem böyle gel ay ezecekler aman düştü başka bi çocuk ağlıyo eşim içerden fırlıyo mira mı ağlıyo düştü mü vallahi utandık kendimizden koca insanlar çocukların arasından ayrılıp içerdeki sohbete katılamadık doğru dürüstbi yolunu bulan banada soylesin. Bi yere gidiyorum. Arjadasla sohbet ederken kizin yuzune bakmiyorum. Bi yandan konusuyorum ama gozum gokcede. Ayni sekilde esimde oyle. Birde gokce kosarken masaya yaklassa yavaslayan bi cocuk carpmayayim diye. Tehlikeli durumlara sokmaz pek kendini. Eminim bizede kiziyolardir. Ama boyle yapmayalim diyince dizginlenebilecek bisey degil bence. İnsanin icinden gelen bi korku.
Ben bazen evde kendi haline birakmak zorunda kaliyorum. O da mecburiyetten yani. Wc ye gidiyorum yemek hazirlamam gerekiyo. Yinede alisamadim rahat birakmaya
Geçen gün biz de bir arkadaşa gittik, kızı daha yeni yürüyor, ben çocuklar küçük bir parça koparmışlar oyuncaktan, yutarlar diye çöpe atayım dedim, o arada ne oldu, yeni yürüyen çocuk benim oğlandan destek alıp kalkmaya çalışırken bizimki o ağırlığa dayanamadı çat kapıya girdi, dudağı patladı, kız altta kaldı, neyse ona bir şey olmadı, bizimkinin ağzı bayağı kanadı, burnundan da hafif kan geldi, ben neye uğradığımı şaşırdım, korku, panik, hemen buz getirdim, ağzına bakmaya çalıştım, izin vermedi, içten dıştan patlatmıştı, ve bu 5 sn içinde oldu, yetişemedim, gözümün önünde oldu, sadece 5 adım uzaktaydım. Kızın annesi de en fazla 7 adım uzaktaydırahatlık içten gelen bişi gerçekten sanırım doğum gününde bi kız vardı 1 yaşında daha yeni yürüyo oğlanlar deli gibi koşturuyo onların arasına dalıyo annesi rica minnet yanına geliyo bense mira bu tarafa miracım koşma annem böyle gel ay ezecekler aman düştü başka bi çocuk ağlıyo eşim içerden fırlıyo mira mı ağlıyo düştü mü vallahi utandık kendimizden koca insanlar çocukların arasından ayrılıp içerdeki sohbete katılamadık doğru dürüst
rahatlık içten gelen bişi gerçekten sanırım doğum gününde bi kız vardı 1 yaşında daha yeni yürüyo oğlanlar deli gibi koşturuyo onların arasına dalıyo annesi rica minnet yanına geliyo bense mira bu tarafa miracım koşma annem böyle gel ay ezecekler aman düştü başka bi çocuk ağlıyo eşim içerden fırlıyo mira mı ağlıyo düştü mü vallahi utandık kendimizden koca insanlar çocukların arasından ayrılıp içerdeki sohbete katılamadık doğru dürüst
Geçen gün biz de bir arkadaşa gittik, kızı daha yeni yürüyor, ben çocuklar küçük bir parça koparmışlar oyuncaktan, yutarlar diye çöpe atayım dedim, o arada ne oldu, yeni yürüyen çocuk benim oğlandan destek alıp kalkmaya çalışırken bizimki o ağırlığa dayanamadı çat kapıya girdi, dudağı patladı, kız altta kaldı, neyse ona bir şey olmadı, bizimkinin ağzı bayağı kanadı, burnundan da hafif kan geldi, ben neye uğradığımı şaşırdım, korku, panik, hemen buz getirdim, ağzına bakmaya çalıştım, izin vermedi, içten dıştan patlatmıştı, ve bu 5 sn içinde oldu, yetişemedim, gözümün önünde oldu, sadece 5 adım uzaktaydım. Kızın annesi de en fazla 7 adım uzaktaydı
Bir de eşler dışarı çıkmıştıdöndüklerinde sürpriz bekliyordu onları
bende kendi haline bırakayım dedim dun sonuç hüsran Allah tan yanındaydım ağzına kocaman bişi attı çıkaramadı bende baş aşağı salladım çıktı ama canımdan da can çıktı resmen.. bir daha yalnız bırakamam sürekli gözüm üstünde bir de evde tektim.. bugün bile halen ellerim titriyor 2 snlik bir şeydi. Bence onları ne tek bırakmanın zamanı ne de gözümüzü onlardan ayırmamızın zamanı Allah yardımcımız olsun..
o rahatlikta fazla aslinda. Ama bizimkide cok fazla. Ay bi de siz benim esimi dusunun nasildirrahatlık içten gelen bişi gerçekten sanırım doğum gününde bi kız vardı 1 yaşında daha yeni yürüyo oğlanlar deli gibi koşturuyo onların arasına dalıyo annesi rica minnet yanına geliyo bense mira bu tarafa miracım koşma annem böyle gel ay ezecekler aman düştü başka bi çocuk ağlıyo eşim içerden fırlıyo mira mı ağlıyo düştü mü vallahi utandık kendimizden koca insanlar çocukların arasından ayrılıp içerdeki sohbete katılamadık doğru dürüst
ne diyosun çok üzüldümYa aklima dun ki haber geldi. Cocugun yasini hatirlamiyorum ama kucuk yani. Kadin kocasindan ayrilmis. Baba cocukla ilgilenmiyo. Kimseleride yok sanirim. Ogluyla ikisi kaliyo. Kadin aksamlari bi yerin tuvaletini temizleyerek para kazaniyomus. İse giderken cocuk evde yalniz. Annesinden pasta istemis hatta. Annesi gidincede laptoptan film acip izlemeye baslamis. Adaptor patlamis yangin cikmis. Olmus cocuk. Kadin elinde pastayla eve geliyo ve karsilastigi manzaraya bak.
ne güzel sağlıkla gelsin miniğinkızlar merhaba herkese iyisinizdir umarım kuzularınızla birlikte:) bizim hazira annelerinden ikinci bebeği olan ya da hamile var mı aranızda? ben yeni öğrendim, hamileymişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?