Olay yolmaya dönünce sevimlilikten çıkıyo :)Dün yolda giderken gökçeyi kucağıma aldım oda saçımla oynamaya başladı. Aklıma hemen öykü geldi :) inşallah alışır. Ama benim çok hoşuma gitti saçımla oynaması :)
Gecmis olsun
Blackkcat geçmiş olsun inş rahat geçer geceniz
Blackkcat nasil oldu canim akifcik?
Geçmiş olsun canım.
tek tek teşeşekkür ederim kızlar.akife gece soğuk algınlığı için şurup verdim bide ateş düşürücü gece hiç ateşi çıkmadı üstelik emmeye bile 2 sefer kalktı.şimdi anneanneye geldik.arada öksürüyo tabi..
Geçmiş olsun canım, çabuk gecer inşallah. Ne zaman ne yapacaklarını kestiremiyoruz artık. Belki yediği birseyden olmuştur tutamamistir çocuk geçici birşeydir uykuda yapması.Gökçe perşembe günü uykusunda kaka yapmış genelde yapmaz. Bakıcımızda geç fark etmiş. Yani gökçe uyanınca fark etmiş ama fark ettiğinde çok kızarmış poposu. Perşembeden beri travazol sürüyorum sabah akşam aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum. Biraz hafiflemişti ama şimdi gene uykusunda kaka yapmış. Bir saat uyumuştu. Çok ağladı. Bezini açıyorum ağlıyo yıkıyorum ağlıyo krem sürüyorum ağlıyor. Kıpkırmızı olmuş poposu. Bez bağlamadım. Canım çok sıkıldı. Uykusunda çok nadir kaka yapan çocuk nedense uykusunda kaka yapmaya başladı ve cok sık kaka yapıyor.
Tek katlısi bile çok tatlı benceSizce bu pastanin iki katlisi nasil olur ?
Olay yolmaya dönünce sevimlilikten çıkıyo :)
Ben saçımla oynanmasını çok severim :)ciddimsn:)) ben mahdodm hep sacmda eli
Gökçe seni seviyorum u o kar tatlı diyordu eriyip bitiyorum.'Anne caci kok kok' oglumca
canim annem cok cok seviyorum
Güle güle giysin :)@Akaibu Canım kerem alp e ayakkabı almayı başardık dün. Senin fikrin sayesinde:)) Çok sağol tekrar. Ayakkabı giydirmeden bebek arabası ile gittik mağazaya. Yine ağladı ama yürümek istiyorsa giymek zorunda olduğunu kabullendi. Normalde bebek arabasinda hiç durmuyor nerdeyse. Hep yürüyerek alıyoruz pesimize. Çok şükür yaa:))
Teşekkür ederiz canım:)Güle güle giysin :)
Ben de 9 haftalıkken öğrendimBende bazen oyle ruyalar goruyorum ama benim abimin esi ilk cocugunda hamile oldugunu 4,5 aylik olunca tesadufen ogrenmisti hepimiz sok olmistuk hamileligi yarilamisti:))
Sen nerelisin canımAnnemler köydeymiş o zaman ters gelmişimebe demiş, anası da danası da riskli bunları götürün annemi Çankırı'ya götürmüşler orda doğmuşum benden sonrakiler normal doğum
Kitap fidanı yapalım instagramda çabuk bitiyor öyle. Tecrübeyle sabit. Anna kareninayı okudum öyle yoksa hayatta bitmezdi1. var ben de canım birlikte okuyalım ki tartışabilelim
Bende aslında pisliğiyle mutlu mesut yaşayanlardanım ama annemle sülale gününe girmiştim 15 gün sonra bendeymişBahar temizliği vakti geldiHalılar yıkamaya verilecek. Camlar kapılar koltuklar silinecek. perdeler kırlentler yıkanacak. Dolapların içi boşaltılıp ayıklanacak. Hiç bulaşmayıp pisliğimle mutlu Mesut yaşasam mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?