2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Blackkcat gecmis olsun canim @AreN5 aynen dedigin gibi oluyo carsaf kayar normal ama alezi hergun duzeltmek sinir ediyo beni bende aliyim boyle bisey

Blackkcat geçmiş olsun inş rahat geçer geceniz

Blackkcat nasil oldu canim akifcik?

Geçmiş olsun canım.

Blackkcat nasıl oldu akif ?
D delimavi 35 bellonaymış cnm benim alez.
tek tek teşeşekkür ederim kızlar.akife gece soğuk algınlığı için şurup verdim bide ateş düşürücü gece hiç ateşi çıkmadı üstelik emmeye bile 2 sefer kalktı.şimdi anneanneye geldik.arada öksürüyo tabi..

Geçmiş olsun canım, çabuk gecer inşallah. Ne zaman ne yapacaklarını kestiremiyoruz artık. Belki yediği birseyden olmuştur tutamamistir çocuk geçici birşeydir uykuda yapması.

Sizce bu pastanin iki katlisi nasil olur ?
Tek katlısi bile çok tatlı bence

@Akaibu Canım kerem alp e ayakkabı almayı başardık dün. Senin fikrin sayesinde:)) Çok sağol tekrar. Ayakkabı giydirmeden bebek arabası ile gittik mağazaya. Yine ağladı ama yürümek istiyorsa giymek zorunda olduğunu kabullendi. Normalde bebek arabasinda hiç durmuyor nerdeyse. Hep yürüyerek alıyoruz pesimize. Çok şükür yaa:))

Güle güle giysin :)

Kızlar dün uzun süre disardaydik. Alışveriş yaptik ama bittim. Kerem alp artık kendi istediği gibi takılmak istiyor. Yürüyen Merdiven hastasi. İn çık doymuyor çocuk. Bir de basket topları var tabi. Her mağazada en baş köşede. Nerede basket topu görse ağlaya zirlaya alıyor ve magazadaki işimiz bitene kadar oraya buraya fırlatıyor.Elimizden tutmak gibi bir olay uzun zamandır hiç yok zaten. Yüksek yerlere tirmanmazsa hele hiç olmaz. Yani dün aklıma gelince gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor herşey. Korku, aksiyon, macera, fantastik her dalda ödül alırız:)) Napcaz böyle bilmiyorum:/

Öyküde evin merdivenleri yalnız incekmiş dün diyorum bekle beni dur düşcen ı ıh diyo kendi incekmiş az da değil 20 tane falan merdiven var allah korusun önüne geçtim ben indim o indi artık yandık valla

Bende bazen oyle ruyalar goruyorum ama benim abimin esi ilk cocugunda hamile oldugunu 4,5 aylik olunca tesadufen ogrenmisti hepimiz sok olmistuk hamileligi yarilamisti:))
Ben de 9 haftalıkken öğrendimDaha da eşimi zor ikna ettim hastaneye gitmeye. Saçmalama deyip duruyordu. Çıktım doktordan. Hiç birşey olmamış gibi. Yok demi filan dedi.8 hafta 4 gün dedim yürüdüm dünür olmuştu

Bende aslında pisliğiyle mutlu mesut yaşayanlardanım ama annemle sülale gününe girmiştim 15 gün sonra bendeymiş sebeple bahar temziliği yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…