2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gozunuz aydin canim sevindim ise yaramasina :) gokcede oyle 1 dk elini tutturmaz. Bi tek karsidan karsiya gecerken tutuyo. Onda da taviz vermiyorum ve kisa sureli diye heralde.

dusunmesi bile fenalik getiriyo icime. Ama yapmadan da duramiyorum. Artik taksit taksit yapcaz bi şekilde

Öyküde evin merdivenleri yalnız incekmiş dün diyorum bekle beni dur düşcen ı ıh diyo kendi incekmiş az da değil 20 tane falan merdiven var allah korusun önüne geçtim ben indim o indi artık yandık valla
gokce de iki gundur oyle tutturmuyo. Oncedeb direk cagirirdi. Allahtan bizde 4 basamak var sadece

Öyküde evin merdivenleri yalnız incekmiş dün diyorum bekle beni dur düşcen ı ıh diyo kendi incekmiş az da değil 20 tane falan merdiven var allah korusun önüne geçtim ben indim o indi artık yandık valla
Baya cokmus merdiven sayısı gerçekten. Hep peşlerinde olmamız lazım. Yandık ki ne yandık

El tutma olayi bizde de yoktu bide saga sola kosardi balkomda komsular gorurdu resmen halime aciyodu ben boyle bebem olsa hayatta sokaga cilarmam sen bide hergun cikiyon derdi babasinin elini tutuyodu ama beni parmaginda oynatiyodu resmen elini tuttum birakmadim yere oturdu kalkmadi ama elinu birakmadim hic iki mizirdandi cirpindi yine birakmadim ama bende sakin kaldim kizmadim beklerim nehir uc saat agla bes saat agla elini birakmam dedim ondan beri kesinlikle bi daha tutturuyo arada bi ha deniyo annemi insiyatifini alabilrmiyim diye ama nafile

Baya cokmus merdiven sayısı gerçekten. Hep peşlerinde olmamız lazım. Yandık ki ne yandık
Evet bana doğduğunda beri kapı yapalım diyolarda anca lafta merdivenin devamı balkonum ama çıkmıyorum zaten o yüzden sıkıntı yok bitek dışarı çıkarken ona da izin vermem zten

Canım ben de yaptım öyle ama ben sıkı tutamiyorum sanırım çıkarıyor elini elimin arasından. Ama bir daha daha ciddi olarak deniycem. Tüm gücümü kullanmam lazım benim tospaya

@yaz yagmuru karsiyakada yuksek vadi evleri var. ailemin evi var orda 3+1 ler 350 bin lira civari ve kus bakisi korfez manzarali. Onlar devamli kalmiyorlar ama site kurallarina tabi oldugundan hic komsu yada ses problemi yok
canim tesekkur ederim aksam mesajini gordum esim biliyormus orayi bugun gittik baktik gercekten muhtesem bir yer cok begendik ama biraz butcemizin ustunde kaliyor esim bir sene daha beklersek borclarim bitiyor o zaman kredi cekip rahatlikla oderiz dedi bende ne yapsam bilemedim disimi sıkıp burada bir sene dahami beklesem kiraya ciksam bir sene icin bir suru telas olacak ama olabilir orasi manzarasi cok guzel site ici supermis

Kizlar esimin askerlik arkadaslari watssapda grup kurmus esimide eklemisler elinde telefon surekli yazisiyor ki benim esim teli is disinda eline almaz ama sinir oldum ya muhabbet bile edemiyoruz birsey soyluyorum duymuyor beni hayir elestirsem bana sen hep oylesin diycek valla hakli adamlar kizlar gercekten cok sinir bozucu ben hic kizmayacagim bana birak teli dediginde

Canim alez alacam hangi marka seninki? Soley mi alsam acaba

Senin eşinle muhabbetlerini okumaya bayiliyorum. Guzel bi iletisiminiz var

Ben oyle yapacam şimdilik. Pis evde sinir olacam ama bi sure daha temizligi ertelemek zorundayım

Senin eşinle muhabbetlerini okumaya bayiliyorum. Guzel bi iletisiminiz var
Sagol canim o balkondaydi yazisiyordu bende icerde eceyi emziriyordum watsappdan yeteeer gari diye yazdim geldi yanima birakti telefonu:)))
Gule gule oynasin ece guzelmis
sagol teyzesi cok seviyor yap bozu bende yap boz aliyorum baska oyuncaklara bakmiyor hic

Sistem adblocker reklam engelliyici tespit etmis. Siteye girmekte zorlaniyorum. Int cok yavas. Nasil adblicker eklentisini yok edebilirim? Yardim lutfen

Sagol canim o balkondaydi yazisiyordu bende icerde eceyi emziriyordum watsappdan yeteeer gari diye yazdim geldi yanima birakti telefonu:)))
sagol teyzesi cok seviyor yap bozu bende yap boz aliyorum baska oyuncaklara bakmiyor hic
Ben de bu niloyanın taşıtlısını aldım dün pek yüzüne bakmadı fatih

Ben de bu niloyanın taşıtlısını aldım dün pek yüzüne bakmadı fatih
tasitlisida vardi birde niloyanin kiyafetleri ayakkabilari olan vardi birde bu meyveli vardi ben meyveli aldim fiyatlarida uygun geldi buranin kardesim almis buradan onun tavsiyesiyle gittim 8 liraydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…