benim en çok korktuğum olaydır boğazına bir şey kaçması.. eşim evde olsa elim ayağıma karışırdı benimde. ben panik o benden panik.. verilmiş sadakamız varmış dün.. aklıma geldikçe gözümün önünde yine.. ya bir şey olsaydı. o kadar çok şey söylüyorum ki kendime beynim doldu taştı bugün hiç işe gelesim yoktu.. kafamı alıp gidesim vardı ama mecbur buradayım.. inşallah tekrar yaşamam ve kimse yaşamaz.geçmiş olsun kızlar ya işte tam da bu endişelerle bende heran yanında olmaya çalışıyorum ne yapayım kendini kotaracak hale geldiğinde zaten istesemde kovalar heralde beni :) bir de ben aşırı panik bi tipim öyle bişi olduğunda soğukkanlı kalırım olayı çözerim de olmadığım için ekstra gözlemlemeye çalışıyorum
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinilk 5 e yerleştik yani bu çabuklukla :) iki çocuk annesi olmak nasıl bir duygu acaba onun heyecanı sardı içimi:)
Yok canim cok acitmiyo isaret parmagima dikis atmak icin uyusturucu igne yapmislardi ayagimdan tecrubeliyim diye rahattim ama ayak parmagindan kat kat daha cok acimisti. Genel cerraha gitmistim 5 dklik birsey o kadar aci cektigine degmez kafan rahat olsun. Ben iyiki yaptirmisim diyorum.@cann10 tirnak konusunda buldum seni bikac soruya bogcam anlarsn halimden
Yarm tirnak cekildi demisti ortopedi uzmaninami gttn genel cerrahami?
Vee igne cok acitiyomu uyustrmak icn yaptklari?
Kangrane donusmesnden korktgm icn gdicm sirf bnde yarm cektrcem
güzel bir duygu canım Allah yardımcın olsun.. yaşları yakın olunca bi yandan iyi bi yandan zor.. büyünce daha rahat olacak arkadaş gibi büyüyecekler...ilk 5 e yerleştik yani bu çabuklukla :) iki çocuk annesi olmak nasıl bir duygu acaba onun heyecanı sardı içimi:)
yok yahu senin ki çabukluk değil bizim ki uyuşuklukilk 5 e yerleştik yani bu çabuklukla :) iki çocuk annesi olmak nasıl bir duygu acaba onun heyecanı sardı içimi:)
4. Bebiste geliyor:) saglikla kucaginiza alirsiniz insallahkızlar merhaba herkese iyisinizdir umarım kuzularınızla birlikte:) bizim hazira annelerinden ikinci bebeği olan ya da hamile var mı aranızda? ben yeni öğrendim, hamileymişim :)
Bizde D ben öyleyim eşim çok rahat. Parkta Azad'a 5 yaşında çocuk muamelesi yapıyor uzaktan kolluyor, ben tepelerine dikilince de beni isteniyorlarsanırım biz eşimle tamamen görmemişin çocuğu olmuş modundayız..miraya bi rahat vermiyoruz arkadamızdan kesin çocuğa huzur vermediler allahım şunlara bak fln diye konuşuyorlardır. doğum gününden sonra oturduk bunun kritiğini yaptık kendimizi nasıl düzeltiriz mirayı nasıl biraz daha özgürleştiririz diye konuştuk sonuç park da yine aynı şey mira koşuyo ben peşinde mira merdiven çıkmaya çalışıyo eşim tepesinde o kdr konuştuk işe yaramadı ya düşerse ya bişi olursa nasıl törpülüycez bu duyguyu
en azından bir kişi öyle olunca ii bizde ben öyleyim erdem öyle annem bizden beter erdem akşam hissettiklerimizi annemle paylaşıyo anneminkileri duyunca biz iimişiz diyoruz erdem de diyoki anne sen hepsini böyle mi büyüttün yok mirayı böyle kıyamıyorum küçük ya bişi olursa faln diyo çözümsüz vakayız anlayacağınBizde D ben öyleyim eşim çok rahat. Parkta Azad'a 5 yaşında çocuk muamelesi yapıyor uzaktan kolluyor, ben tepelerine dikilince de beni isteniyorlarazad da babasıyla daha Mutlu o yüzden
çok sevindim canım sonuç ii olmuş en azından hayırlı olsunEsim isten cikmayi dusunuyodu hakkini vermedikleri icin. Baska yerden cagiriyolardi zaten ana ortami da sevdigi icin cok gonlu yoktu. Yerime birini bulun ben cikayim diyince terfi ettirmisler. Maasta artti tabi. İlle hak aramak gerekiyo vermeleri icin adamlarin. İnsallah guzel bi zam yapmislardir
yıllar geçsede böyle devam ediyo malesef çocuk biraz daha büyüdükçe öz güvenini yitiriyor.henüz çok küçükler oyüzden yakından takip etmeliyiz çünkü çok dikkatli deiller.ama büyüdükçe onlara biraz daha güven vermeliyiz....sanırım biz eşimle tamamen görmemişin çocuğu olmuş modundayız..miraya bi rahat vermiyoruz arkadamızdan kesin çocuğa huzur vermediler allahım şunlara bak fln diye konuşuyorlardır. doğum gününden sonra oturduk bunun kritiğini yaptık kendimizi nasıl düzeltiriz mirayı nasıl biraz daha özgürleştiririz diye konuştuk sonuç park da yine aynı şey mira koşuyo ben peşinde mira merdiven çıkmaya çalışıyo eşim tepesinde o kdr konuştuk işe yaramadı ya düşerse ya bişi olursa nasıl törpülüycez bu duyguyu
Hayırlı olsun canım....kızlar merhaba herkese iyisinizdir umarım kuzularınızla birlikte:) bizim hazira annelerinden ikinci bebeği olan ya da hamile var mı aranızda? ben yeni öğrendim, hamileymişim :)
Gecmis olsun canimiki haftayi gecti biz hala kendimize gelemedik.siz cabuk toparlanirsiniz insallah
Gecmis olsun tamamen iyilesir insallahsaolun kızlar.bizde de ayşe naz düzeldi benim boğazlar fena .akifte öksürük hırıltı.evde bişeler yapıyorum çocuk vitamin küpü olduama fayda yok.kendi doktoruna sıra aldım ancak çarşambaya.
Bende oyleyim canim dun kahvaltiya gittik kahvaltiya basladik derken ece durmuyor tabi parka gidiyor kuzular var onlarin pesinden gidiyor bizimkiler kahvalti yapiyor ben once eceyle ilgilendim mama sandalyesi istedim garsondan o an dondumku ece kaydiragin tepesine cikmis kaydirakta cok dik arkasinda da bir cocuk hadi kay diyor hemen tutup kaydirdim abileri kahvalti yapti anne biz bakariz sen kahvalti yap dediler sagolsunlar oynattilar eceyi ben kahvalti yaptim simdi tehlikeyi bilmiyorlar bende rahat olamiyorumsanırım biz eşimle tamamen görmemişin çocuğu olmuş modundayız..miraya bi rahat vermiyoruz arkadamızdan kesin çocuğa huzur vermediler allahım şunlara bak fln diye konuşuyorlardır. doğum gününden sonra oturduk bunun kritiğini yaptık kendimizi nasıl düzeltiriz mirayı nasıl biraz daha özgürleştiririz diye konuştuk sonuç park da yine aynı şey mira koşuyo ben peşinde mira merdiven çıkmaya çalışıyo eşim tepesinde o kdr konuştuk işe yaramadı ya düşerse ya bişi olursa nasıl törpülüycez bu duyguyu
canim hayirli olsun bebeisin Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar merhaba herkese iyisinizdir umarım kuzularınızla birlikte:) bizim hazira annelerinden ikinci bebeği olan ya da hamile var mı aranızda? ben yeni öğrendim, hamileymişim :)
Sagol canim o kadar srvindim ki birilerine soylemem lazimdi@Akaibu hayırlı olsun eşinin terfisigökçe nasıl oldu?
Hayirli olsun canim:)Sagol canim o kadar srvindim ki birilerine soylemem lazimdi
Gokce de iyi canim. Bisey yemiyo su icip emmek istiyo sadece. Bogazi aciyo sanirim. Geniz akibtisi devam onun disinda keyfi iyi cok sukur.
Dokuntulerde yayildi biraz ama cok degil sukur. Yuzunde falan yok ense ve sirtinda yogun. Bu gun de artmis bi yer gormedim. Yayilma durdu sanirim
sagol cnm ya herkes igne cok acitiyo diyo korkuyorm bnde. Sna guveniyorum :)Yok canim cok acitmiyo isaret parmagima dikis atmak icin uyusturucu igne yapmislardi ayagimdan tecrubeliyim diye rahattim ama ayak parmagindan kat kat daha cok acimisti. Genel cerraha gitmistim 5 dklik birsey o kadar aci cektigine degmez kafan rahat olsun. Ben iyiki yaptirmisim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?