Okunacak kitabı ve şu tarihte okuyalım diye kararlaştıracağız. Okumak isteyenler söyleyecek. Sonra şu sayfadayım şu kadar okudum diye birbirimizi gaza getiriyoruz.Kitap bitince de gıybet adı altında kitabı yorumluyoruz. Zevkli oluyorO nasıl bir sey canım
Çok severim, ama yapamam :) kurtuluşta çok güzel yerler var yapan :)kızlar tahinli kurabiye yapan ve benim ki pek güzel olur diyen varsa tarif rica edebilir miyim
çAnnem 19 babam 71 her türlü hemşosun.71gerçi eş nedeniyle 19 olduk
aa iyiymiş canım yapalım @pilise de isterse, zaten kitabı bi açtım 30 sayfaya geldim daha da açamadım kapağınıOkunacak kitabı ve şu tarihte okuyalım diye kararlaştıracağız. Okumak isteyenler söyleyecek. Sonra şu sayfadayım şu kadar okudum diye birbirimizi gaza getiriyoruz.Kitap bitince de gıybet adı altında kitabı yorumluyoruz. Zevkli oluyor
HemşomçAnnem 19 babam 71 her türlü hemşosun.
ay çok güzel olmuş yahu ne güzel değerlendirmişsinKizlar bana kucuk gelen bi tisortum vardi onu kestim bictim diktim kizima elbise yaptim nasıl olmuş Eki Görüntüle 1808425
Size de çok geçmiş olsun malesef en tehlikeli havalarsaolun kızlar.bizde de ayşe naz düzeldi benim boğazlar fena .akifte öksürük hırıltı.evde bişeler yapıyorum çocuk vitamin küpü olduama fayda yok.kendi doktoruna sıra aldım ancak çarşambaya.
Ya begendinmi cok sevindim cok hevesliyimdeay çok güzel olmuş yahu ne güzel değerlendirmişsin
Eniştem de olurdu koca Ada'm ağlardı. Sonra çektirdi bir daha olmadı. Sana da çok geçmiş olsun canım@cann10 zamann yaklasiyo randevu gnu geliyo acayipp tirsiyorm. İgne cok acitiyomu cnm ya valla kalbm durcak internetteki yorumlari okurken
Ne güzel olmuş bu öyleKizlar bana kucuk gelen bi tisortum vardi onu kestim bictim diktim kizima elbise yaptim nasıl olmuş Eki Görüntüle 1808425
Kötü olmuş ya. Biz dikkat etsek de oluyor ama etmezsek daha çok oluyor. Daha kendi hallerine bırakacak yaşta değiller malesef. Peşinde koşmaya devamGeçen gün biz de bir arkadaşa gittik, kızı daha yeni yürüyor, ben çocuklar küçük bir parça koparmışlar oyuncaktan, yutarlar diye çöpe atayım dedim, o arada ne oldu, yeni yürüyen çocuk benim oğlandan destek alıp kalkmaya çalışırken bizimki o ağırlığa dayanamadı çat kapıya girdi, dudağı patladı, kız altta kaldı, neyse ona bir şey olmadı, bizimkinin ağzı bayağı kanadı, burnundan da hafif kan geldi, ben neye uğradığımı şaşırdım, korku, panik, hemen buz getirdim, ağzına bakmaya çalıştım, izin vermedi, içten dıştan patlatmıştı, ve bu 5 sn içinde oldu, yetişemedim, gözümün önünde oldu, sadece 5 adım uzaktaydım. Kızın annesi de en fazla 7 adım uzaktaydı
Bir de eşler dışarı çıkmıştıdöndüklerinde sürpriz bekliyordu onları
Ne güzel olmuş bu öylegüle güle giysin
Beğendim tabi alışamadın mı daha benim gülücüklerimeAma okadar cok gulme efekti koymussunki begendinmi begenmedinmi anlayamadim :S
çokgüzel olmuşKizlar bana kucuk gelen bi tisortum vardi onu kestim bictim diktim kizima elbise yaptim nasıl olmuş Eki Görüntüle 1808425
bende seviyorum eşim de ona jest olsun diye yapayım istedim neyime güvendim bilmiyorum tabiÇok severim, ama yapamam :) kurtuluşta çok güzel yerler var yapan :)
Evet canımfayika ben bugün kitabı alayım o Zaman çocuğunuza sınır koyma mıydı adı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?