2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben araştırdım bir kaç siteden akşam deneyim güzel olursa vereyim sana tarifini
valla hi öyle bir güzelliğe hayır diyemem bende baktım ama ilk yapışta kötü bi tarife denk gelip hevesim kırılsım istemiyorum
rahmetli kayınvalidem çok güzel yapardı tarifini almıştım ama bulamıyorum

@hiraysen e sor canım onda yoksa @Akaibu da vardır
olayin icinde tahin varsa ben yokum annem bitane yapiyo kurabiye hamurunu acip tahinli kuruyemisli biseyi icine surup, rulo yapip kesiyo. Oyle bisey miydi @minnakkartal ? Ben sevmesemde yiyen herkes bayiliyo. cok guzel incirli kurabiye tarifim var ama koyun onume bi tepsi hepsini yerim. İsteyen varsa vereyim

@Akaibu sen yaz canım lazım olur belki

yok öyle sürülme gibi değil sanırım hamuruna katılıyor. incirli şeyleride ben sevmiyorum

ay şuan kendime gülmekten ölüyorum geçenlerde bir bankayı aradım 30 dakika hatta bekledim kimseyle görüşemedim sinirle kapattım neyse o hızla bankanın sitesini açıp şikayet doldurdum ama aslında başka bankaya şikayet etmişim şimdi aradılar bir de çemkiriyorum sonra kız dedi ki bizim bankanın açılımı şu sizin arayıp ulaşamadığınız şu mu evet neyse ben hala ısrardayım sonuçta yanlış banka olabilir potansiyel müşterinizi kaybettiniz falan kız diyo ki çağrı merkezi bu mu aradığınız ay kapattım sonra kayıtlara baktım aslında kendi bankamı aramışım ama şikayeti bunlara yazmışım ah daha başıma neler gelecek bu uykusuzluktan acaba

Canım bak şimdi aklıma geldi lütfen hediyelerde de karıştırma tamam mı bana alacakken gidip oslewe alma ya da ona yollama

Size de çok geçmiş olsun malesef en tehlikeli havalar
teşekkürler cnm@yazyağmuru sana da teşekkür edrim.ben hastaneden geldim az önce daha doğrusu asmden.antibiyotik verdi bide boğazım için sprey verdi.su bile içemiyorum hiç böyle olmamıştım ve tabi ateşimde var.ama düştü.

@minnakkartal geçen arkadaşlarım geldiğinde yaptım.çok süper olmuştu ağızda eriyenlerden herkez çok beğendi.

Geçmiş olsun. Salgın var diyorlar dikkat etmek lazım, bir de tam mevsim geçişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…