Ben araştırdım bir kaç siteden akşam deneyim güzel olursa vereyim sana tarifinibende seviyorum eşim de ona jest olsun diye yapayım istedim neyime güvendim bilmiyorum tabisonunda beni de hazır paklar sanırsam
valla hi öyle bir güzelliğe hayır diyememBen araştırdım bir kaç siteden akşam deneyim güzel olursa vereyim sana tarifini
Ah ah o tarifleri iyi muhafaza etmek lazımvalla hi öyle bir güzelliğe hayır diyemembende baktım ama ilk yapışta kötü bi tarife denk gelip hevesim kırılsım istemiyorum
rahmetli kayınvalidem çok güzel yapardı tarifini almıştım ama bulamıyorum
ikisine de benzemiyordu daha böyle un kurabiyesi gibiydi ama kayınvalidemin yaptığı da hanımellerin kalını gibiydi
buna biraz daha benziyordu görseli içinde ceviz vardıkkyı alıntılıyorizin vermiyor galiba
http://kadincatarifler.com/tahinli-kurabiye-tarifi-2
o zaman bu
olayin icinde tahin varsa ben yokum
@Akaibu sen yaz canım lazım olur belkiolayin icinde tahin varsa ben yokumannem bitane yapiyo kurabiye hamurunu acip tahinli kuruyemisli biseyi icine surup, rulo yapip kesiyo. Oyle bisey miydi @minnakkartal ? Ben sevmesemde yiyen herkes bayiliyo. cok guzel incirli kurabiye tarifim var ama koyun onume bi tepsi hepsini yerim. İsteyen varsa vereyim
yok öyle sürülme gibi değil sanırım hamuruna katılıyor. incirli şeyleride ben sevmiyorumolayin icinde tahin varsa ben yokumannem bitane yapiyo kurabiye hamurunu acip tahinli kuruyemisli biseyi icine surup, rulo yapip kesiyo. Oyle bisey miydi @minnakkartal ? Ben sevmesemde yiyen herkes bayiliyo. cok guzel incirli kurabiye tarifim var ama koyun onume bi tepsi hepsini yerim. İsteyen varsa vereyim
Bende yok ya. Ondan sa annemden alip yazcaktim@Akaibu sen yaz canım lazım olur belki
hmm anladim canim. Yok malesef amacanim sayende incirli kurabiye cekti :)yok öyle sürülme gibi değil sanırım hamuruna katılıyor. incirli şeyleride ben sevmiyorum
ay şuan kendime gülmekten ölüyorum geçenlerde bir bankayı aradım 30 dakika hatta bekledim kimseyle görüşemedim sinirle kapattım neyse o hızla bankanın sitesini açıp şikayet doldurdum ama aslında başka bankaya şikayet etmişim şimdi aradılar bir de çemkiriyorum sonra kız dedi ki bizim bankanın açılımı şu sizin arayıp ulaşamadığınız şu mu evet neyse ben hala ısrardayım sonuçta yanlış banka olabilir potansiyel müşterinizi kaybettiniz falan kız diyo ki çağrı merkezi bu mu aradığınız ay kapattım sonra kayıtlara baktım aslında kendi bankamı aramışım ama şikayeti bunlara yazmışım ah daha başıma neler gelecek bu uykusuzluktan acaba
Canım bak şimdi aklıma geldiay şuan kendime gülmekten ölüyorum geçenlerde bir bankayı aradım 30 dakika hatta bekledim kimseyle görüşemedim sinirle kapattım neyse o hızla bankanın sitesini açıp şikayet doldurdum ama aslında başka bankaya şikayet etmişim şimdi aradılar bir de çemkiriyorum sonra kız dedi ki bizim bankanın açılımı şu sizin arayıp ulaşamadığınız şu mu evet neyse ben hala ısrardayım sonuçta yanlış banka olabilir potansiyel müşterinizi kaybettiniz falan kız diyo ki çağrı merkezi bu mu aradığınız ay kapattım sonra kayıtlara baktım aslında kendi bankamı aramışım ama şikayeti bunlara yazmışım ah daha başıma neler gelecek bu uykusuzluktan acaba
durup durup pufpuffun mailini kontrol ediyorum ben kesin bi hata yaparımCanım bak şimdi aklıma geldilütfen hediyelerde de karıştırma tamam mı bana alacakken gidip oslewe alma ya da ona yollama
iyi yapıyorsun canımdurup durup pufpuffun mailini kontrol ediyorum ben kesin bi hata yaparım
teşekkürler cnm@yazyağmuru sana da teşekkür edrim.ben hastaneden geldim az önce daha doğrusu asmden.antibiyotik verdi bide boğazım için sprey verdi.su bile içemiyorum hiç böyle olmamıştım ve tabi ateşimde var.ama düştü.Size de çok geçmiş olsun malesef en tehlikeli havalar
Geçmiş olsun. Salgın var diyorlar dikkat etmek lazım, bir de tam mevsim geçişiteşekkürler cnm@yazyağmuru sana da teşekkür edrim.ben hastaneden geldim az önce daha doğrusu asmden.antibiyotik verdi bide boğazım için sprey verdi.su bile içemiyorum hiç böyle olmamıştım ve tabi ateşimde var.ama düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?