2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun. Salgın var diyorlar dikkat etmek lazım, bir de tam mevsim geçişi
Aslında tam düzeliyoduk ki dün annemlere yürüme gittik geldik çocuklarla.gece tekrarladı.saol cnm.kendinize dikkat edin

Minnakım benim tarifte ^kadınca tarifler^sitesinin tarifi ben çekilmiş fınfık koymuştum

Evet cnm birebir yap çok güzel.ben genelde bu siteyi kullanıyorum zaten ölçüleri tutuyo.kırılmış fındık veya cevizde koyabilirsin

Sevgili onbininci sayfa,
Çok güzel anılar biriktirdik bu topikte, çok güzel dostluklar edindik bu satırlar arasında, bazen yaptığımız komik şeyleri, komik annelik hallerimizi paylaştık, bugün ne giysem dedik, akşama ne pişirsem dedik, eltimizi, görümcemizi anlattık, biraz kayınvalideleri misafir ettik, ama en çok çocuklarımızın gün gün büyümesini paylaştık. Bazen birlikte uykusuz kaldık, bazen birlikte ateşimiz yükseldi, bazen birlikte hasta olduk, bazen birlikte aç kaldık 'Anne' dedi soluğu burda aldık
Bazılarımız dünür bile oldu birbiri ile
Kocalarımız burada aradı bizi, Burdan seslendik onlara, bu satırları okuyorsan akşama iki ekmek al dedik
Arkadaşlarımız ne yazıyorsun diye meraklı gözlerle baktılar bilgisayarımıza
Çocuklarımız geçti bazen klavye başına, anlamsız dünyanın en güzel kelimelerini yazdı
Biz büyüdük, onlar da büyüyor...
Kocaman bir aile olduk...
Nice onbininci sayfalara, birlikte

Bu kadar çaba hafta sonu için miydi akşam yapacaksın zannettim
Medeni cesaretimi anca toplarım

ne güzel yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…