İs zaten kocada bitiyo. Aileler ne derse desin o hayir derse tamamdir. Benim ailemde de hic karisilmaz. Eskiden koyarlarmis. Benim adimda babannemin adi mesela. Dedem ben dogunca kendi annesinin adini koymak istemis. Babamda o kadar seviyosan anneni kendi kizina koysaydin demis.

babannemin adini koymuslar. Ama sevmiyorum bende adimi. Babannem bi gun benden icin adini seviyo heralde hic sikayet etmiyo dedi baya kalabalik bi ortamdi. Sikayet etsem nolcak koymussunuz bi kere gidip degistirecek halim yok ya dedim

Benim esim tek erkek olunca biraz fazla yukleniyolar her konuda . soyle esimle guzelce oturalim isim begenelim diyemedik agiz tadiyla.
sizinkiler akilli davranmislar :)) yeni dogum yapmis gelmissin anlayamamisindir bile ne oldugunu :) guzelmis ama ismi. Benim kv nin adi da cok absurt bisey degil ama kp imin adi gani :) ya dusunemiyorum cocuga gani oglum falan dedigimi

esime bunu diyince ama diyo allahin ismi oyle deme. Ona lafim yokta madem Allahin isimlerinden oldugu icin bu kadar isteklisiniz 3 kardessiniz birinizin adinda bile dini emare yok dedim. Cevap yok :)) amac babayi memnun etmek. Beni ikna etmeye ugrasiyo.
Dogmamis cocugun adinin derdine dustum resmen. Ama olacaklari o kadar iyi tahmin ediyorum ki. Onlar bi yandan ben bi yandan esime yuklencem kriz cikcak :)