Ah canim ya seninkilerde pismis. İnsan dusunmez mi ya benim kizimdan cikmaz mi benden cikmaz mi bunlar diye. İyi ki tekrar cocuk yapmayi ertelemissin canim. İsim konusuda guzel olmus. Ne guzel ikinizinde gonlunden gecen :)
Ben hamile olmayaydim daha da verirdim cvplarini da iste yapamadim o ara. Bi de benimkiler kendi ogullarini da dinlemezler. Kiyafet konusunda bana bir iki dedi sustum. 3. De kazik kadar kizim nerde nasil giyinecegimi bilirim sen boyle seyleri dert etme dedim. Esim soyledi sen niye karisiyosun diye. Siz cahilsiniz bilmiyosunuz yol yordan ogreticem dedi

Anlamiyo ya cidden. Bunlarin maddi durumu iyi. Guzel kazaniyolar. Sulale bunlara yalakalik yapiyo bildigin. Elleride acik biraz yedirip iciriyolar da. Yeri geliyo dagitiyolarda. O yuzden kimse yuzune karsi sen soylesin demez. Evde esimde dahil tum cocuklari anne babaya yalan soylemeyi aliskanlik haline getirmisler. O kadar cok sikiyolar ki hepsi yalan soyluyo ugrasmamak icin. Sonra onlar soz dinleyen evlat. Ben asi gelin oluyorum.
Neymis her gun onu arayacak misim. Ben kendi annemi her gun aramiyorum. Seni hergun arasamda nr konuscaz. Zaten surekli gorusuyoruz dedim. Aramam da bisey olmadikca. Ankaraya gidince aramam o arar.
Bi iki kez ciddi ciddi baya tartistik. Kp uzerime yurudu falan. Sebepte cocuk su cicegi gecirirken niye onlara degilde hastaneye gitmisim. Doktor musun ilaf mi yazacaksin bu ne sacmalik dedim. Oglunuza sorun ne hesap soracaksaniz ben size hesap vermek zorunda degilim dedim. Onu ben kandiriyo musum. Salak mi oglun senin.
Kv nasil bagiriyo ama gormen lazim. Kaynanaymis o hep bunu hayal etmis ben ne pis cikmisim. Azicik susmayi bilmiyomusum. Hep inat yapiyo musum. Annem babamda cok iyi insanlarmis nasil boyle biri cikmisim falan. Kp gelini en az bi sene kendi evinde oturtacak missin hata etmisiz dedi. Oyle bi oneri sunsanizda kabul etmezdim zaten dedim. Neymis o zaman dugunu yapmazdim diyo. Yapmasaydin uc kurus para icin sana minnet edicem dedim. Bi sinirlendi ayaga kalkti bagiriyo bana. Bana boyle bagiramazsiniz ben babamdan bu kadar azar isitmedim buna katlanacak degilim dedim.uzerime yurudu. Gebertir goturur anamin evinin onune atarmis. Bende kalktim ayaga. Sikiyosa bisey yap dedim. Polis molis ne varsa yigarim buraya. Ben size gelin olmak icin degil oglunuza es olmak icin evlendim. Bi sikibtiniz varsa oglunuza soyleyin. Ana babasinin lafiyla karisibi bosayacak adamin yaninda zaten ben durmam. Ben anamin evinden kendi istegimle ciktim geldim. Gideceksemde kendim gidrrim dedim. Nasil bagiriyorum ama.
Bu arada kp izbandut gibidir. Bi dokunsa ben ucarim

adam kalakaldi cunku buyuk kucuk herkese agzina geleni sayar kimsede agzini acmaz. Sandilar ki ben puscam.
Esimle ciktik eve geldik.
Ertesi gun hic bisey yokmus gibi bize gelip kizim kizim dediler

Ben soktayim tabi noluyo dedim esime. Kusmek istemiyolar iste dedi.
Onlarin beklentileri haftada bir gun onlarda yatalim. Ben sabah gideyim aksam doneyim falandi.
Simdi aksamlari 2 saat falan esimle gider geliriz. Tek gitmiyorum. Tekken artiyo cunku bu laf sokmalar. Esime de dedim gitme dedi.
Simdi ben yemiyorum diye etli ekmek yaptiriyolarsa birazda bos kasarli yaptiriyolar. Once hic bi halt sorulmazdi simdi herseyi soruyolar. Kp sana raba alayim mi diyo

yok sagol diyorum. Coplerini istemem.
Arada laf sokmalar boyle emrivakiler rve habersiz gelmeler devam ediyo hala ama eskinin yaninda devede kulak. Yinede ondanda rahatsizim. İnsallah onlarda duzelecek.
aman alimler ya onlar bilmem kimler ya. İsimleri yuruyecek. Hic anlamadim bunu anlayamicam
gelin gelin beklerim
Bence onlarin huyu boyleymis. Esimin sulalesinde de okumus ve disardan tek gelin benim. Gerci simdi ankaradan bi gelin daha aldilar. Hatta esiyle evlenir evlenmez ayri eve cikanda bi tek benim. Hepsi en az bi 3 sene kaynanayla oturup hizmetcilik etmis.
O da tatile mi gelmis. Ay nasil bir kafa bu ya. İnsan tanimadigi biri olsa ameliyatli diye yardim eder. Allahtan uzaklarmis onlarda
o kadar cok konusmisuz ki hangisine ne yazacagimi bilemedim