- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir.Yok canım balgam için ilaç vermedim, kusarak atmaya çalışıyor yavrucak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir.Yok canım balgam için ilaç vermedim, kusarak atmaya çalışıyor yavrucak![]()
Evet canim Ramazan da cok zor olur hem sicak hem orucŞimdi gördüm.bunu bana bugün birisi daha söyledi.yazın cok yogunlasiyolar diye.aman ramazana kalmasinda çok zorlanirim yoksa.bunu eşime soyliyimde hizlandirsin o zaman işleri.
Canim bence geri donme oyle hissetmekte cok haklisin ama ciddiyetini kaybeder bir daha birakirken zorlanirsin ben oyle yaptim hata yaptimBiri dokunsa ağlıcam
Tüm gün hiç emzirmedim. Park bahçe gezdik boğuştuk 1 saat banyo yaptık. Canımı çıkarttım resmen çocuğun. Meme demeye fırsat bulamadı resmen. Sevdiği ne varsa onu yedi tüm gün.
Meme falan dedi yatmadan önce ama sırtını falan kaşıyayım derken uyuyakaldı şimdi.
Bi kötü oldum ya. Kaldırıp emziresim var. Keşke bekleseydim diyorum şuan. Ama başlayıp bırakırsamda ciddiyetini yitirir sanırım çocuğun gözünde![]()
Bırakmıcam inşallah ama çok garip bi haldeyim şuan. Mayısta başlıcaktım güya bi gayret başladım. ha 10 gün önce ha sonra çok farketmez sanırım dediğin gibi. bi de o kadar yoruldum ki onu yorcam diye canım çıktı. inşallah yarında böyle kolay olurCanim bence geri donme oyle hissetmekte cok haklisin ama ciddiyetini kaybeder bir daha birakirken zorlanirsin ben oyle yaptim hata yaptim
Cok guzel emdiler icin rahat olsun nasil olsa biraktiracaktin ha simdi ha daha sonra ne guzel oyalamissin masallah Gokceye de insallah yarin daha da kolay olur canim
İnsallah canim kolay olur ama biraktiktan sonra cok rahat olacak eminim ece bazen tam cocuklari okula gondercegim zaman uyaniyor emmek icin o kadar zorlaniyorum ki aksamlari bir bardak cay icemiyorum cunku ben oturdugum an o emmek istiyor 5 dk da bir geliyor emdigi halde bende iste rahat olmak istiyorum artik belim boynum tutuluyor surekli ama yine bende uzuluyorum biraktirmaya calisirken iki defa geri adim attim o yuzden ama bu defa insallah kesin olarak biraktircamBırakmıcam inşallah ama çok garip bi haldeyim şuan. Mayısta başlıcaktım güya bi gayret başladım. ha 10 gün önce ha sonra çok farketmez sanırım dediğin gibi. bi de o kadar yoruldum ki onu yorcam diye canım çıktı. inşallah yarında böyle kolay olur
benim gibi olmuşsun saçta ben öyle ağladım akşam oturdum malesef destek olmak yerine köstekler olunca bıraktım hala saça devam çekme diyorum acıyo tamam diyo ama aynı asılma biraz daha bekliyorum bende başlıcam tekrar saçsız uyutmayaBiri dokunsa ağlıcam
Tüm gün hiç emzirmedim. Park bahçe gezdik boğuştuk 1 saat banyo yaptık. Canımı çıkarttım resmen çocuğun. Meme demeye fırsat bulamadı resmen. Sevdiği ne varsa onu yedi tüm gün.
Meme falan dedi yatmadan önce ama sırtını falan kaşıyayım derken uyuyakaldı şimdi.
Bi kötü oldum ya. Kaldırıp emziresim var. Keşke bekleseydim diyorum şuan. Ama başlayıp bırakırsamda ciddiyetini yitirir sanırım çocuğun gözünde![]()
Yanımda biri bunu desin bende pes ederdim kesin. eşim mesaide bu gün o yüzden özellikle bu gün başladım. o yokken kvlerde gelmezler zaten. inşallah yarın bunaltmaz eşimde beni.benim gibi olmuşsun saçta ben öyle ağladım akşam oturdum malesef destek olmak yerine köstekler olunca bıraktım hala saça devam çekme diyorum acıyo tamam diyo ama aynı asılma biraz daha bekliyorum bende başlıcam tekrar saçsız uyutmaya
Tam o sıra hasta oldu bi de annemler geldi işte elini uzatıyo uzatıyo çekiyo yazık çocuğa falan dedi tekrar başladık
Canim hangi gun carsamba persembe oglum sinava girecek gelmeyi isterim tabiki@yaz yagmuru mavibahçe ye ulaşımın nasıl haftaiçi gelebilirmisin kendin falan
Şimdiden sorayım da dedim ay başında h&m e gidicem buluşalım gelebilirsen
Böyle daha zor olmaz mı ki? Çünkü zaman kavramları pek yok diye biliyorum. Beklemek diyince gerçek anlamını algılayabilirler mi ki?Kizlar ben de tam bugun basladim meme kesme seruvenine.ama 17 mayista falan bitiyo benimki. Baya yavas alistira alistira kesiyorum. Bi kagida planimi yaptim.
Oglum cok duskun oldgu icin birden cok zor olur diye dusundum mesela ilk 3 gun sadece ogleye kadar emzirmiyorum gerisi ayni gidiyo yine. Bu sekilde 3-4-7 gunluk araliklar koydum. Ve en son 17 mayista da gece kalkmalarinda emzirmeyi birakmak var planimda.
Ogluma yavas yavas once ertelemeyi ogretmeye calisiyorum. Ogleye kadar bile kac kez sordu. Birden biraksam cok yipranirdik sanirim. İsteyen arkadaslara kendime yaptigim listeyi gonderebilirim fikir olsun
İnş bakalım yazın koşuşturmayla bayılır uyur ümidindeyim :)Yanımda biri bunu desin bende pes ederdim kesin. eşim mesaide bu gün o yüzden özellikle bu gün başladım. o yokken kvlerde gelmezler zaten. inşallah yarın bunaltmaz eşimde beni.
İlk gün yolda katetmiştin baya. en azından olabileceğini görmüş oldun bir dahakine daha motive olursun
Valla ayın 5inden sonra olur eşim o zaman maaş alıyo senin için sorun olmazsa günü kararlaştırırz sonraCanim hangi gun carsamba persembe oglum sinava girecek gelmeyi isterim tabiki
3 gün zorla canım inş alışır artık büyüdüler anlıyolar da pes etmeBöyle daha zor olmaz mı ki? Çünkü zaman kavramları pek yok diye biliyorum. Beklemek diyince gerçek anlamını algılayabilirler mi ki?
Bende azaltıyım diye düşünüp. sadece belirli saatlerde emzirmeyi denemiştim ama aralarda çok fazla ısrar etti. demin verdi şimdi niye vermiyo gibi bi algı hissettim çocukta.
ama bu gün akşam üzeri sabah ki kadar ısrarcı olmadı mesela. Sabah ağlıyodu isterken. Ama akşam ağlamadan bi kaç kere istedi mesela. yarın ne yapacağı belli olmaz gerçi. İnşallah bu gün ki gibi geçer yoksa kıyamam kesin ben.
Olmadı senin gibi denerim bide
Canm zaten iki gun suruyo memeyi birakirmak. İki gun bu sekilde yani yarinda bugn gbi yapablirsen ucuncu gun zorlanmicaksin. Aklina geldikce oyalamak gerekiyo. Bnde cok uzulmustm hatta bir ay snra aklina gelmisti bi tuhaf olmustm. Ama artk iki yasinda oldular oyzden uzulmeye hc gerek yok. Uzulunce anliyolar sipalarBırakmıcam inşallah ama çok garip bi haldeyim şuan. Mayısta başlıcaktım güya bi gayret başladım. ha 10 gün önce ha sonra çok farketmez sanırım dediğin gibi. bi de o kadar yoruldum ki onu yorcam diye canım çıktı. inşallah yarında böyle kolay olur
nasl biraktrdin yaa suan sac diplerm agriyo basm agriyo hala eli sacmdabenim gibi olmuşsun saçta ben öyle ağladım akşam oturdum malesef destek olmak yerine köstekler olunca bıraktım hala saça devam çekme diyorum acıyo tamam diyo ama aynı asılma biraz daha bekliyorum bende başlıcam tekrar saçsız uyutmaya
Tam o sıra hasta oldu bi de annemler geldi işte elini uzatıyo uzatıyo çekiyo yazık çocuğa falan dedi tekrar başladık
Canım hayırlı olsun bence üzülme güzel başlamış iniZ devamını getir bende başlıcam haftasonu inşallah biraktirmaya daha iyi olacak göreceksin herkes öyle diyorBöyle daha zor olmaz mı ki? Çünkü zaman kavramları pek yok diye biliyorum. Beklemek diyince gerçek anlamını algılayabilirler mi ki?
Bende azaltıyım diye düşünüp. sadece belirli saatlerde emzirmeyi denemiştim ama aralarda çok fazla ısrar etti. demin verdi şimdi niye vermiyo gibi bi algı hissettim çocukta.
ama bu gün akşam üzeri sabah ki kadar ısrarcı olmadı mesela. Sabah ağlıyodu isterken. Ama akşam ağlamadan bi kaç kere istedi mesela. yarın ne yapacağı belli olmaz gerçi. İnşallah bu gün ki gibi geçer yoksa kıyamam kesin ben.
Olmadı senin gibi denerim bide
Eli gittikce saçıma uf uf acıyo dedim beraber yattık biraz video falan izliyodu sonra alıyodum telefonu sokuluyodu iyice uyuyodu tabi saçımı tutup 10 dk da uyuyosa böyle yarım saati geçiyodunasl biraktrdin yaa suan sac diplerm agriyo basm agriyo hala eli sacmda
ilk once geceyi kessen dha iyi canm dha snra gunde iki kere emzir bi sabh bi aksam oyle dha rahat bu sekilde oldu benm hc zorlanmadik hirayla meme konusunda smdi emzik biraktrmaya caliscm bakalim oda kolay olur insallahKizlar ben de tam bugun basladim meme kesme seruvenine.ama 17 mayista falan bitiyo benimki. Baya yavas alistira alistira kesiyorum. Bi kagida planimi yaptim.
Oglum cok duskun oldgu icin birden cok zor olur diye dusundum mesela ilk 3 gun sadece ogleye kadar emzirmiyorum gerisi ayni gidiyo yine. Bu sekilde 3-4-7 gunluk araliklar koydum. Ve en son 17 mayista da gece kalkmalarinda emzirmeyi birakmak var planimda.
Ogluma yavas yavas once ertelemeyi ogretmeye calisiyorum. Ogleye kadar bile kac kez sordu. Birden biraksam cok yipranirdik sanirim. İsteyen arkadaslara kendime yaptigim listeyi gonderebilirim fikir olsun
bnde aciyo diyorm iplemiyo beni guluyo. Agladgim bile oluyo. Topladm ordum fayda etmedi aradan tutup cekiyo. @Apriori123 sahit :))Eli gittikce saçıma uf uf acıyo dedim beraber yattık biraz video falan izliyodu sonra alıyodum telefonu sokuluyodu iyice uyuyodu tabi saçımı tutup 10 dk da uyuyosa böyle yarım saati geçiyodu
Tekrar başlıcam inş bugün önce saçımı topladım istedi çekiyosun acıyo çekme dedim tamam dedi çekersen toplarım dedim tamam dedi :) açtım tuttu öyle uyudu çektiği zaman acıyo diyorum bırakıyo hemen yavaş yavaş başlıcam tekrar uyku saati yeni düzene girdi inş çok bozulmadan kendi uyumaya başlar
Bende haftaya gelcen sandim canim bizim buradan otobusle mavibahce ye gidebilirim ama esim musait olursa o da birakir sen gelecegin zaman haber ver bana onceden bende ona gore ayarlayim kendimiİnş bakalım yazın koşuşturmayla bayılır uyur ümidindeyim :)
Valla ayın 5inden sonra olur eşim o zaman maaş alıyo senin için sorun olmazsa günü kararlaştırırz sonra
3 gün zorla canım inş alışır artık büyüdüler anlıyolar da pes etme