2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ilk once geceyi kessen dha iyi canm dha snra gunde iki kere emzir bi sabh bi aksam oyle dha rahat bu sekilde oldu benm hc zorlanmadik hirayla meme konusunda smdi emzik biraktrmaya caliscm bakalim oda kolay olur insallah
bu da farkli ve mantikli bir yontem aslinda gece isin en zor kismi cunku

bnde aciyo diyorm iplemiyo beni guluyo. Agladgim bile oluyo. Topladm ordum fayda etmedi aradan tutup cekiyo. @Apriori123 sahit :))
En iyisi hirayla oykuyu yanyana getirelim birakalm yolsunlar birbirlerni:))
En güzeli ellemezde başkasının saçını ığğ yapar :) valla topla ört bişey yap :)

1. @Akaibu @hiraysen
Okudugm bi cok yerde en dogru yontemin bu oldugu yaziyodu kizlar. Once kolay ogunlerden baslayarak en ssona geceyi birakmak.

Cocuk o aralarda ertelemeyi ogrenecek, meme emme araliklarini acmayi ogrenecek. Zaman olarak da degil de mesela suanda sut yok diyorum, uyurken vericem bekleyelim biraz diyorum. Boyle bi bagi birden koparmak cok zor cunku. Okdgum.pedagoglarin yazilari tavsiyeleri arasinda en kabul gormus olani buydu.

Akademisyen anne mesela kendi hikayesini de yazmis takip ediyosaniz bakabilirsiniz

Siz memeyi biraktirmaya calisin biz yapisalim aksamsan beri yedigi ne varsa defalarca kustu perisan oldu yavrucak

Bende bir inceleyim bakayım canim

Son günlerde varislerim acayip ağrı yapıyor kızlar gece boyunca bacaklarım zonkluyor resmen bende emzirdigim için tedaviyi erteledim hep yaz bitince doktora gidip varislerimi tedavi ettirmeyi dusunuyorum şimdi bacaklarımi hafif kaldırarak uzandim inşallah rahatlar biraz

@hiraysen bende emziği bıraktırmak istiyorum gün içinde pek emmez uyurken emiyo sonra atıyonapzından tekrar versemde almıyo
Emzik bi yerde kurtarıcı gibi diye bende acele etmiyorum açıkcası

Siz memeyi biraktirmaya calisin biz yapisalim aksamsan beri yedigi ne varsa defalarca kustu perisan oldu yavrucak
balgamı atıyo diyip teselli olmak lazım başka türlü çıkaramıyolar malum

geçmiş olsun canım umarım daha iisindir şimdi

bu da farkli ve mantikli bir yontem aslinda gece isin en zor kismi cunku
evet ama ben gece beslenmesni doktorumzn onerisyle bir yasna grdgi gun kesmistm gece sadece su icn uyaniyodu oyzden kolay oldu

Ama gece beslenmesi iki yas bi bebek icn gereksiz bir yasndan sonra gece beslenmesi kaldirilmaliydi. Ben geceleri kalktgnda su verdm gecen yaz dha snra kisa dgru hc kalkmamisti. Smdi geceleri asla bbisey yemez icmez.bi rahatszligi yoksa kalkmazda. İlk basta bu uygulansaydi dha rahat olurdu diye yazdm. Azaltarak memeyi biraktrdim bnde bi sabh bi aksam emziriyodm uzun bi sure.dha snra iki gun surdu biraktrmam. Her bebek ve anne farklidir tabi insllah zorlanmazsn sende
@hiraysen bende emziği bıraktırmak istiyorum gün içinde pek emmez uyurken emiyo sonra atıyonapzından tekrar versemde almıyo
Emzik bi yerde kurtarıcı gibi diye bende acele etmiyorum açıkcası
aynen biraktrmak istiyorm biyandan istemiyorm. Ne guzl sakinlestrme ve uyutmada ise yariyo:)
Zaten 6.ayda almisti emzigi:)

bu da farkli ve mantikli bir yontem aslinda gece isin en zor kismi Zekicunku
Bnm icn en kolay kismiydi gece zaten emmiyodu geceleri. Smdi kopek disleri yuznden kalkiyodu sut veriym diyodm istemmem deyip yatiyodu. Gece uyuturken memede uyutuyodm ben orda zorlanirm sandm ama yordum butun gun gece yanmda bnle oynrken uyuyodu.

eşim yazın adapazarında kalacağından hem benden hemde memeden aynı anda ayrılmasın diye bıraktırmaya çalışıyorum. yanımdayken bıraksın bari dedim. dün akşam eve girdim direk mutfağa ve salça sürdüm memeye.. istedi acıdı bak dedim. bikaç kez yokladı her defasında açıp acıyo dedim geldi gitti öptü beni.. akşam memede uyuduğu için çok zor oldu ilk gün.. sonra kucağımda uyudu. gece kalktı istedi acıyo dedim ayağımda salladım uyudu sonra da kalkmadı bi daha normalde 2-3 kez kalkar inşallah hayırlısı ile bırakır..

iyi düşünmüşsün sanırım hem memeden hem senden ayrılışı aynı zamandan olsa daha travmatik olabilirdi. hayırlısıyla kolayca bıraksın inşallah

iyi düşünmüşsün sanırım hem memeden hem senden ayrılışı aynı zamandan olsa daha travmatik olabilirdi. hayırlısıyla kolayca bıraksın inşallah
inşallah canım darısı başına inşallah... biz bu kadar üzülüyorsak ve bunu bu kadar çok dillendirebiliyorsak o kuzular nasıldır acaba.. içinde yaşadıkları..

Canım hayırlı olsun bence üzülme güzel başlamış iniZ devamını getir bende başlıcam haftasonu inşallah biraktirmaya daha iyi olacak göreceksin herkes öyle diyor
Sağol canım inşallah sizinde kolay olur

Bende okudum aslında onları. Ben zaten hep belirli saatlerde emziriyodum ek gıdaya başladığımızdan beri. bi kaç aydır feci düştü. süt falan istediğinden değil. sırf zevkine emiyo. arada yine belirli saatlerde emzirme düzenini getirmeye çalıştım ama başarılı olamamıştım. belki de erken di o zaman bilemedim şimdi. neyse çok şükür aşırı bi isteği yok şuan. çok zorlansaydı denemeyi düşünüyodum sen yazdıktan sonra.
gece 3 kez kalktı emzirdim. sabah kalkınca yine meme dedi ilk yaptığı şey zaten. eşim hemen oyun kurdu onla koşturdular unuttu. sabahın 5inde kalktı bide. kahvaltısını yaptırdım. iyice yordum şimdide uyuttum. çocuk meme demeye vakit bulamadı yine
Doğru di mi bir de 1 yaşında gece beslenmesini bırakalım muhabbeti yapıyoduk :)) İki yaşına girdiler daha bırakma derdindeyiz :)
Ama banada ilk gece bırakmak daha zor olur gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…