inşallah canım kısmet.. çocuklar ne kadar özgürse o kadar çok mutlular.. sen tam olarak nerdesin.İçimden bi his buluşabileceğimizi söylüyo tabi inşallah nasipse...annemlerin evide 1dönüm içinde bahçeli çeşitli meyveler sebzeler çocuklarım orda çok mutlu
Akyazı merkez cnm.inşallah canım kısmet.. çocuklar ne kadar özgürse o kadar çok mutlular.. sen tam olarak nerdesin.
Ben bayiliyorm o hayata. Cok istiyorm evlendgmzden beri mugla tarafindan bahceli bi ev almak ama esim balikesir akcaydan alalm diye tuttrmustu bnde istemiyorm cnku kv orda yazligi var.beklerim canım bir hafta sonu hepinizi... insanlarla uğraşmaktan trafikten 4 duvar arasına girmekten.. orada eve girmeden ilk işimiz ilk önce komşuma merhaba demek oluyor.. o kadar içtenler ki..Elif komşunun çocuklarıyla oynadı.. koştu zamanlı yattı kalktı.. yoruldu.. bi de benim komşumun gelini endonezyalı.. çok tatlı çok şirin.. her gün telefonla görüşüyoruz. kv sulamaz diye gitmiş çileklerimi sulamışlar.. yazın gidiyoruz hangi meyve toplanıyorsa kasayla getiriyorlar evde kokan bir şey pişmişse 1 tabakta bize getiriyorlar.. istanbulda komşuluk kalmadı. kapı komşumu bile tanımıyorum. eskiyi özlemişim. Elif Hira nında böyle ortamda büyümesini istiyorum. en azından okula başlayıncaya kadar.
yazın gider kalırsın inşallah.. ben yeşillikten komşularımın evlerini hiç göremiyorum.. bu da bizim evin önü kışın kar yağdıgında 1 hafta kalmıştık.. çitlerini de kendimiz yaptık geçen yaz Elif Hira yeni yürüdüğü için..Eki Görüntüle 1817922 Bu,babamın aldığı minik yayla evimiz şuan tadilatta biraz büyütüyoruz.yan tarafında babam bahçe yapmış.ayy şimdi orada olmak var.çok serin oluyo yayla havası hele misss
eşime sorarım ben tam olarak bilemiyorum oraları..Akyazı merkez cnm.
şehir hayatı artık insanları sıkmaya başladı.. muğlada inşallah istediğin gibi bir evde yaşarsın canım.. kv dibimde olacak ama hiç umrumda değil.Ben bayiliyorm o hayata. Cok istiyorm evlendgmzden beri mugla tarafindan bahceli bi ev almak ama esim balikesir akcaydan alalm diye tuttrmustu bnde istemiyorm cnku kv orda yazligi var.
Mugla benm asik oldgum sehir bahcede mandalina agaclari olan bi ev hayalim var.cokta ihtiyacim var uzaklasmaya
Çok iyiymiş cnm.güzel günlerde oturun inşsllah.bende geyveyi pek bilmiyorum gerçi akyazıyıda evlendikten sonra tanıdım.eşime sorarım ben tam olarak bilemiyorum oraları..
bende yeni yeni tanıyorum canım.. eskiden sapancaya teyzemin yanına gidip geliyorduk. temelli taşındığımda öğreniriz artık..Çok iyiymiş cnm.güzel günlerde oturun inşsllah.bende geyveyi pek bilmiyorum gerçi akyazıyıda evlendikten sonra tanıdım.
İnş canım.bende liseyi Arifiyede öğretmen lisesinde okuduğum için Sapanca çok yakındı haftanın 2 günü oraya gezmeye giderdik.Sapancanın da eşsiz doğası var bilirim oralaları:)bende yeni yeni tanıyorum canım.. eskiden sapancaya teyzemin yanına gidip geliyorduk. temelli taşındığımda öğreniriz artık..
yeşilliği çok seviyorum bir de etrafın sakin olursa ve kafa dengi insanlar.. bu arada aramız 45 dk imiş..İnş canım.bende liseyi Arifiyede öğretmen lisesinde okuduğum için Sapanca çok yakındı haftanın 2 günü oraya gezmeye giderdik.Sapancanın da eşsiz doğası var bilirim oralaları:)
Şimdi iyi canım en azından ateşi çıkmıyor sabahtan beri, çocuk ilaç yüklenmekten her şeye ağlıyor, işe geldim, sürekli süt diyor bişey yemiyor yanımdayken, kv sen git dedifayika canim cok vecmis olsun simdi biraz daha iyimi
İnşallah biran once atlatir canim yaŞimdi iyi canım en azından ateşi çıkmıyor sabahtan beri, çocuk ilaç yüklenmekten her şeye ağlıyor, işe geldim, sürekli süt diyor bişey yemiyor yanımdayken, kv sen git dedi
burada da komsuluk yok bırak yemek getirmeyi alt katta tevhıd okutuluyor ben ust katta duyuyorum ve davet edilmiyorum dusun yanı cok canım sıkılmıstı bu duruma.halbuki ben kızımın tehhıdine herkesi davet etmısttım komsu hakkı diye bişey kalmamıs Samsun da da.Resmen toplama yer oldubahçeyle ilgilenmek onların büyüdüğünü görmek çok güzel.. ee bi de artık bizimkiler sürekli dışarda olmak istiyor. sal gitsin.. otur bi yerde izle onu kuşlara çiçeklere bakışı bile farklı.. komşunun köpeği ve kedisi var onlarla oynuyor.. istanbulda maalesef bunlar yok.. bende bahçeye patatesi hem kızartmalık hem yemeklik hem de haşlamalık ektim.. belki bir gün buluşuruz canım ortak bir yerde..
Gayet yakın oluruz .ortada buluşalum yani adapazarı merkezde @pilise de gelir...nasip olur umarım.sen bi gel bu taraflara nasılsa bizim yerimiz sabityeşilliği çok seviyorum bir de etrafın sakin olursa ve kafa dengi insanlar.. bu arada aramız 45 dk imiş..
Sanada kolay gelsin cnm.bu arada bende akifi ilahi dilettiğim zaman sakinleşiyorKizlar bende bugün emzirmeyi azaltmaya basladim ogle uykusuna.kadar oyun oynadik banyo yaptirdim sonra ayagimda salladim meme dedikce simdi degil annecim daha sonra emicez dedim aglamaya baslayinca cok.kısık sesle ilahi dinlettim uyudu cok.şükür ama ben bi tuhaf oldum cok zorlanicam kesin
Evet sıkılıyorlar ama hep dışarıda zor oluyo.insanın düzeni bozuluyo.alıştı mı parka dışarı evde durmuyo.herşey dozunda iyi galiba:)cocuklar dort duvar arasında sıkılıyor gerçi ben lojmanda oturuyorum lojmanın ici pek güzel degil ama kocam bahcesi var ve elif eceyi indiriyorum bahçeye çocuklar var onlarla oynuyor eve girmek bile istemiyor kucuk bi de parkı var ama bebeklere pek uygun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?