bence olur zaten odatakimlarinda baza basliklarini ayriyetten datiyolar. Yataktada ortu falan oluncabaslik haric baza gorunmuyo bile.Arkadaslar bisey soracam.
Kizim park yatagina sigmiyor uzun zamandir ne yapsam diye dusunuyordum ayri oda yapmayi düşündüm ama boş odam yok Şark odasini vermem gerekecek kizima oda yapsam. Odayı baskasini verip kizima genc odasi yapiyim dedim ama eşim elif kucuk ayri oda icin su an erken diyor.
Bende yatak odama yatagimizim yanina kizima bazali tek kisilik yatak alsam en az 2 yıl daha yanimizda yatar diye dusundum.
Cilekte yakut modeli bazali pembe baslikli tek kisilik 100_ 200 ebatlarinda yatak alayim yanimiza koyalim 2 yıl daha böyle yatsın. Odasini ayiracagim zaman sadece basligini değiştirip bazali yatagin yanına dolap ve komidin alıp (beyaz renk oda takimi) ayri oda yapayim diyorum.
Siz ne dersiniz?
Ayrica sonra sadece yatagin basligi değiştirilip bazali yatak ile yeni bir oda takimi yapilabilir mi?
Daha odalarini ayircaz dimi. Ben kisa dogru ayirmayi planliyorum. Yeterince buyuduler bence. Zaten bizim odayayatakta sigmaz. Ama ne yaparim nasil bi oda yaparim hic bilemiyorum.