2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.

1-2 mesaj 1-2 geri dönmemek değil ki ama bu.. Sende biliyorsun ki, burdan uzuuuuun süre cevap alamayıp mecbur sosyal medya hesabından mesaj atıyorum sana kaç defadır.. Benim için problem yok zaten, gönüllü yaptım çekilişinizi ve seve seve ilgileniyorum.. Ama inan zanlına ayıp oluyor,ben böyle düşünüyorum.. Kendisi de böyle düşünmeye başladı ayrıca.. İlgilenemediğin için heyecanı kalmadı onun açısından.. Sanada belirttiğim gibi,bence haklı da..

Şöyle örneklendireyim..
Çekiliş ilk yapıldı,herkese attım mesajlarını..Sanada bikaç bişey sordum..İlk cevabı 6 gün sonra verdin bana..Ardından sana rica ettim,çok iyi niyetle yazdım üstelik "arada bi buraya bak en azından mesajlarımı takip et" dedim..İkinci sorumu sana 26 martta sormuşum ben dün dedim ki 2 hafta geçti ama bak 1 ayı aşmış zaman..Sen diyorsun ki,mesaj yollandı sandım ama yollanmamış..Tamam bu bir hata,insanlık hâli olur ama demek sen 1 aydır da bakammışsın hiç mesajlarıma bişey gelmiş mi vs diye..

Hani azıcık empati zor değil..
Tekrarlıyorum,beni ilgilendiren bir durum değil ben 3 ayda beklerim :KK45: ama zanlın açısından düşününce doğru bulmadım..Tamamen benim şahsi fikrim,binevi eleştiri bu..

sagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim var:kızgın:
Aksi gibi arabayi sattik. Burdada pek taksi kulturudeyok ki cagirip gideyim. Sabaha kadar kac parol ictim gokcenin jelinden surdum. Biran once gitmem lazim
Geçmiş olsun canım, ay bir an önce doktora yetisirsin inşallah :(

Kizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
Geçmiş olsun canım, ay bir an önce doktora yetisirsin inşallah :KK43:
sagol cnaim

Kizlar bugun 4. gun gun icinde cok sormuyor dun aksam kucagima geldi memeyi acti emmeye calisti zor kapattim gogsumu birde her sabah 8 gibi emerdi uyurdu 9-10 a kadar bu sabah cok istedi agladi boyle olmayacak biraz umidini kessin diye dusundum ve salca surdum surmek istemiyordum ama mecbur kaldim
canim kizimla ayni gun dogumlu yigenim var oda azaltmayla birakamiyo kendi annesini nerde yakalarsa hemen acip emiyordu onlarda salca sürdü her bebege her yontem olmuyo ne yazikki bende gece biraktirmaya basladim ama psikolojik olarak resmen yıkım yasiyorum aramizdaki bag kopuyormus bende kizim icin herkes gibi olacakmisim gibi hissediyorum ve cok zorlaniyorum hersey soylenen her soz sanki batiyo bana surekli agliyor durumdayim :KK61:

Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu

Kizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
sagol cnaim
Aynen canım.apse yapmışsa antibiyotik almadan inmiyo şişlik.çok geçmiş olsun.

Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
Yoktur canım gönlünü ferah tut.vardır başka bir sebebi.bundan sonra dualarımdasınız hep

yoktur canim insallah cok gecmis olsun. Neden simdi bakmayip hazirani beklediler ki acaba

Elif ece sanirim emmeyi birakacak gunduz iki kez emiyor o da ben cagiriyorum geliyor. Ama istah hic yok kok dislwrini mi cikariyor acaba anlamadim.Bi de kizkar dun parka gittik kizimla orada akulu araba gordu ve takildi pesine kosmaya basladi cocuk ve babasi hic orali olmadi elif ece arabanin pesinden oyle kosarken icim sizlasi ya garibanlar gibi.Ahbu analik ne zor bisey herseye uzulup duruyoruz.

Kizlar bugun 4. gun gun icinde cok sormuyor dun aksam kucagima geldi memeyi acti emmeye calisti zor kapattim gogsumu birde her sabah 8 gibi emerdi uyurdu 9-10 a kadar bu sabah cok istedi agladi boyle olmayacak biraz umidini kessin diye dusundum ve salca surdum surmek istemiyordum ama mecbur kaldim
gun icinde kadar kolay birakabilmesi bile cok guzel canim. Bende guya bisey surmek istemiyorum amailk denemeden sonra nasil yaparim bilemedim
Simdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
anladim canim. Bobrekte sikinti yoktur insallah

Elif ece sanirim emmeyi birakacak gunduz iki kez emiyor o da ben cagiriyorum geliyor. Ama istah hic yok kok dislwrini mi cikariyor acaba anlamadim.Bi de kizkar dun parka gittik kizimla orada akulu araba gordu ve takildi pesine kosmaya basladi cocuk ve babasi hic orali olmadi elif ece arabanin pesinden oyle kosarken icim sizlasi ya garibanlar gibi.Ahbu analik ne zor bisey herseye uzulup duruyoruz.
Ayni sey dun bizimde basimiza geldi. Cocukta gokceden tas catlasa 1yas buyuktur. Annesi indirdi cocugu kardeste binsin diye. Sagolsun. Cocuguda agladi onada kiyamadim . Bi kac tur attik indirdm ama gökceyine ciglik cigliga.
Arabalari cok hosuma gitti ama tam bizimkileregore minik. Cok agir degil. Pilsanin tombik akulu arabasi. 180 liraymis. Siparis vericem internetten

P
Geçmiş olsun canım bişi yoktur umurim ama hazirana kadar beklemesen allah korusun böbreklerinde bir sknti varsa o zamana kadar ilerler bi cocuk doktoruna da götür istersen kan tahliliylede anlaşılır az çok böbrekten olup olmadığı

Simdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
Annemin orda oturan biri var geçen yolda karşılaştık kızı 3 yaşında aynı dediğin gibi olmuş.alerjikmiş.inş geçip gider cnm

Back
X