2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi günde bütün camları silen kişi benim:)))hatta bi gaza gelirsem kapı cam ne varsa girisirim sonrada akşam yorgunluktan ölürüm
Helal olsun
Ben 2. camda hadi bilemedin 3. camda öleceğim için bitirmek pek mümkün olmuyo
Bide benim evde petek yok camlar dev gibi resmen. canım çıkıyo

Merhaba Akaibu,

silme işlemi yapmıyoruz biliyorsunuz, yine de Kazen 'e danışalım, ne derse onu yaparız, yalnız 10326 sayfalık bir topikten bahsediyoruz, Kazen uygun görse bile tek tek temizlemek epey zorlayacaktır.

Eğer silebiliriz derseniz biz tek tek fotoğrafları bulup linklerini atabiliriz. Çokta fazla yok zaten 10 kişi var sanırım bu durumda olan. en fazla 50 falandır sanırım temizlenmesi gereken mesaj sayısı. O da en fazla. Sadece kendimiz ve çocuklarımızın olduğu resimleri silmek istiyoruz. Tabi o da bir zaman kaybına sebep olacak eminim ama tamamen sizin affınıza sığınarak şansımızı denemek istedik. Kısa süreli geçmiş mesajları düzenlemeyle ilgili bi ayarlama falan yapılabiliyosa herkes kendi resimlerini de silebilir. tam olarak bilgimiz yok bu konuda ama aklımdan geçeni söylüyorum sadece.
İlginiz için teşekkür ederim

Mesaj düzenleme olmaz zira özür dilerim sakın sizler üstünüze alınmayın ama kısa süreli düzenleme yetkisi verilirse tüm üyelere verileceğinden, o ara kim hangi mesajını ne amaçla düzenledi takip edemeyiz.
Bizim yapmamız daha uygun olacaktır, zira hedef direkt fotoğraflar olacak, fotoğrafların yer aldığı mesajlarda içerik varsa içeriklere dokunulmayacak, ki silme işleminin yapılmaması, yasak olması forumun kanunen içerikleri saklama zorunluluğundandır, bunun için içeriklerin silinmeyeceğini bilerek paylaşım yapılmasını rica ediyoruz.

Dediğim gibi Kazen ne diyecek o önemli, olur derse ben sizlere yardımcı olurum.

Anladım. Bizim istediğimiz de sadece fotograflar. Bundan sonra buna göre hareket edeceğiz elbette.
Umarım olumlu bi yanıt alırız

Hastalar kervanına bizde katıldık
Ateşlendi akşamüstü öykü
Ve bu saatte uyudu 8 de calpol verdim38.2 di ateşikeşkedolven verseydim calpol çok etki etmedi ne zaman vereyim dolven kızlar ağzı da kokuyo ya diş yaboğaz yarın asm ye götürücem

Ne güzel hıdrellez eğlencesi var bizim arka sokakçingene mahallesi çok güzel oluyo
Oraya götürcektim uyudu kaldı bu saatte

Çok geçmiş olsun canım. çabuk iyileşir inşallah. 3 saatte bir dönüşümlü olarak verin diyodu doktorlar yanlış hatırlamıyosam

Geçmiş olsun Canım çabuk geçsin inşallah ben dört saatte dönüşüm diye biliyorum

Geçmiş olsun canm 4 saatte bir ama baktın yükselecek gibiyse 3 saatte de verebilirsin

Çok geçmiş olsun canım. çabuk iyileşir inşallah. 3 saatte bir dönüşümlü olarak verin diyodu doktorlar yanlış hatırlamıyosam

Geçmiş olsun Canım çabuk geçsin inşallah ben dört saatte dönüşüm diye biliyorum

Geçmiş olsun canm 4 saatte bir ama baktın yükselecek gibiyse 3 saatte de verebilirsin
sağolun kızlar şimdilik düştü bakalım uyuyo baya derin ilk dalarken 2-3 kerede sıçradı inş kolay geçer gecemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…