2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım canım. yazdık bakalım. Kazenin insafına kaldık :)
Bu arada nasıl biri acaip merak ediyorum
Göbekli beyaz atletiyle bilgisayarda burayı idare ederken hayal ediyorum hep

Ahahaah deli uzun boylu sıradan bir adam işte.. (Sıradan dedim ama)

Kızlar inşallah bu foto isleri hallolur bende baktimda hepsi cikiyo gercekten ben esimden dolayi hic koymamistim sizinkilerde silinir inşallah

Hehehehe aynen bende öyle hiç koymadım..benim 3-5 tane şeker hamurlu kurabiye resmi vs çıkıyor sadece

ben bi arkadaşımı tesadüfen buldum burada. küçük bir ihtimalde olsa riske atmamak lazım aslında. bundan sonra çocukların isimlerinide yazmam.

B

Benim bir tane tek var zaten fotolardan yazdıklarıma ulaşılması sıkıntı

O konuda haklısınız canım doğru yaptığımız sohbetler niye bilinsinki

Yani niye bilinsin. Ben kendi adıma kimseyle konuşmadıklarımı yazdım burda. Keşke en baştaki gibi özenli olsaydım hep. Birde bende iki çocuk ikisinin adını birden yazdığım çok oldu. Biri tesadüfen denk gelse direkt anlaşılır

@minnakkartal senin göbeğe çok güldüm cidden ya
@Akaibu yalnız o nasıl güzel bir resimdir yaaa başörtülü..nasıl tatlı
@oslew sizin resimlerde çok tatlı yaaa anılarımı tazeliyorum

Sen deyince ben de hayal ettim de cook güldüm
Ama cidden aklıma başka bi profil gelmiyo. düşünsene evdesin bilgisayardan siteye bakıyosun sadece. altta şort üstte beyaz atlet. cay sigara arada göbeğini kaşıyo falan
çok pis bi adam beliriyo zihnimdde
@minnakkartal senin göbeğe çok güldüm cidden ya
@Akaibu yalnız o nasıl güzel bir resimdir yaaa başörtülü..nasıl tatlı
@oslew sizin resimlerde çok tatlı yaaa anılarımı tazeliyorum
di mi ya yavrum çok tatlıymış. şimdi taktırmıyo öyle şeyler sıpa

Ha ha hay sen böyle anlatinca itilmiş vardi ya yasemin yalcinla o geldi aklıma:)))

Kızlar bu ig da görüntüleme diye bişey varya ne o ? Yani 10 kişi izlemişmi oluyor. Eskiden beğenme yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…