selamlar sımdı doktardan geldım hersey yolunda cok sukur ama cınsıyetını ogrenemedık sırtı donuktu.kalp atısları 127 dedı 16+6 tam uyumlu saglıklı bebesım cok sukur.
benim de şubatta canım memorial hastanesine sordum 170 liraymış radyalog ölçümü yapıyomuş ben de yaptırmayı düşünüyorum. bugün doktorum 4 lü testi yaptıracak mısın dedi hayır dedim düşünmüyorum..
selamlar sımdı doktardan geldım hersey yolunda cok sukur ama cınsıyetını ogrenemedık sırtı donuktu.kalp atısları 127 dedı 16+6 tam uyumlu saglıklı bebesım cok sukur.
slm kızlar bende aranıza geldim
herkesin bebişinin gramları benimkinden fazla17 haftanın içindeyim cumartesi günü 160 gram çıktı :18: az mı ya hepinizinki yüksek geldi bana..bide ben cumartesi kendi doktoruma değil başka doktora gittim çok ilgisizdi iyi veya kötü bşey demedi
sağlıklı olduğunu duymak da güzel.sanki bana kız gibi geldi.bilmem niye canım.
slm kızlar bende aranıza geldim
Kızlar bende ikili taramayı yaptırdım hiçbir problem yok dedi doktor Allah'a şükür 14 şubatta renkli ultrasona giricem inşallah.
Onuda doktora ben sordum iç organlarını ne zaman detaylı bakılacak diye randevu yazdılar 125 tl odedim sancaktepe bölge hastanesinde şubatta giricem bende kız annesi olucam Allah nasip ederse doğum için 20 haziran dediler.
Çalısan bir anne oldugum ıcın çok cevap yazamıyorum ama takipteyim :)
Kizlar yaa yarin randevum var coook heyecanliyim gecen hafta ters donuktu goremedik cinsiyetini...sizce bir haftada donmusmudur duzune...
Hosgeldiniz canim
Herseyi normalmis saglikliymis canim onu bilmekte yeter
Bir dahaki gittiginde ogrenirsin ins.
Hosgeldiniz canim
Bebisinle birlikte mutlu bir hayat sizin olsun
Kızlar bende acayip mide yanması varnapıcam bilmiyorum gaviscon içiyorum arasıra çoook dayanamazsam ama sizde de var mı böyle yanma? :26::26::26::26::26:
Kizlar yaa yarin randevum var coook heyecanliyim gecen hafta ters donuktu goremedik cinsiyetini...sizce bir haftada donmusmudur duzune...
bende bende yarın sabah 09:30 da randevum var oğlumu göreceğimçooook özledim onu yaaaa. hadi senden de güzel haberler alırız inşallah. Rabbime emanet olun.
Kızlar bende acayip mide yanması varnapıcam bilmiyorum gaviscon içiyorum arasıra çoook dayanamazsam ama sizde de var mı böyle yanma? :26::26::26::26::26:
kızlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..bizi merakta bırakmayın oldu mu ve teyzelerinden çok selam söyleyin....dualarımız iyi dileklerimiz sizinle...
canım... kardeşimin hamileliğinde olmuştu..doktor gebelik reflüsü dedi..su içse midesi yanıyordu..renin mi neydi çiğneme tableti vardı onu çiğniyordu...birde muz yiyordu devamlı..o yatıştırıyordu..aklında bulunsun muz mideye iyi geliyormuş canım..çok geçmiş olsun..
Hemde nasil canim yaaa cok fena..bogazima dogru kayniyor sanki midem.bende rennie iciyorum cok az bi sure idare ediyor sonra yine ayni.gecede iki yastikla yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?