günaydın güzel annişler ve daha da güzel bebişlerii.. kızımla yine çok mupusmutlu bir güne başladık (Allah bozmasın ve sizlere de mutluluk versin..) dün akşam sinemaya gidelim diye çıktık süt sağım makinesi alıp döndük evimize.. Philips avent'in hem manuel hem de otomatik olan modeli internete hep bakıyodum öneriliyodu ve fiyatı 280 tl civarındaydı.. dün joker mağazasına öylesine bebek arabası bakarken bir baktım ki fiyat 149TLye düşmüş hemen yapıştım

bir de mamas and papas araba beğendik kocişle kırmızı.. 1900'den 1000TLye düşmüş bakalım indirim hala devam eder mi alır mıyız bilmiyorum..
bir de idrar yolları enfeksiyonu iyice baş gösterdi sanırım dün akşamdan bu yana kasık ağrım arttı.. ilacımızı aldık kullanmaya başladım bol bol da su içiyorum.. inşallah hemencik geçiririm..

bizden haberler bu kadar canlarım..
çileğim eriğim güzel haberleriniz için çoooookkk sevindim.. zaten önemli bir şey olmayacağı içime doğmuştu.. hep gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla alacağız bebişlerimizi kucağımıza..
Deterjan sen de hayırlı haberlerle dön inşallah.. bekliyoruz merakla..
Bir arkadaşımızda da erken doğum riski varmış. dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla alırsın minnoşunu..
Daha saymadığım azeri,pufpuff,mujjum,neslihan ve daha bissürüleri hepinizi çoooookkk öpüyorum