- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn
arkadaşlaar bugun kontrle gıdıyrm kısmetse ınsllah kalp atışalrını duycaz keseyi 7 haftalıkken grdk şimdi 8+4 oldumn normlde gtmememe 5 gun var ama dayanamıyrm kızalr dualarınızı eksik etmyn
kızlar ben sütten tiksindimmm ya bide soda içmek faydalımı![]()
Sen Allahın bir lütfusun))) Ben ondan sevdim seni bu kada ryaaa vallahi vallahi vallahiiiiiiiiiiiiiii
Kucaklar dolusuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
oooy oyyy oy oy oooyyyy canım benim,çok teşekkür ederim..amin :13:
Kızlar göğüslerinizde belirgin damar izleri varmı?varsa sağdamı daha yoğun soldamı ???![]()
çalışmak istemiyorum kaçkişi çalışıyor benim gibi eve gitmek istiyorum
Enteresan hakkaten :44: O zaman sen sağ elini kullanıyorsan aslında solak olmalıydın, ya da solaksan sağlak![]()
Kızlar göğüslerinizde belirgin damar izleri varmı?varsa sağdamı daha yoğun soldamı ???![]()
çalışmak istemiyorum kaçkişi çalışıyor benim gibi eve gitmek istiyorum
sev beni sev seeev![]()
![]()
sende de beni çeken bişeyler var gerçi ya çıkar yakında ortak özellikleröperim çooookkkk
![]()
Kızlar göğüslerinizde damar izleri varmı?? Varsa sağdamı daha belirgin soldamı???
Kizlar sizde benim gibi her gece bebek , dogum, kanama, cinsiyet rüyasi görüyormusunuz
kafayi yiyicem dogurana kadar galiba :18:
dün gece kendimi astim bebegin cinsiyetine kendim bakiyorum ultrasonda![]()
Kızlar göğüslerinizde damar izleri varmı?? Varsa sağdamı daha belirgin soldamı???
süper anne yavaş yavaş çıkmaya başladı damarlar ama solda daha cok sanıırm şimdi işyerindeyim bakamıyorum![]()
sağ elimi kullanıyorum..sol elimi bitek cep tel de msj yazarken aktif kullanıyorum
evet..aynen..
ama hangisinde daha belirgin incelemedim
t tahmini![]()
bende bende bende![]()