• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yaaaaaaaaaaa bılmıyomusunnn :S
Kemal Sunal'ın filmi vardı ya tellioğulları seferoğulları dıye, orda bı kucuk enıste vardı kavga ederlerken soyluyodu, adamın boyu 1.50 ama bitirim :D:D ordan gelen bı esprı işte. Sacma oldu :D:D:D:D

ben yine anlamadim

5 dk bir yazabiliyomusuz ozelden.. 5 dk daha beklersem benim herif topuklarima sikacak:1::1: ayy sizide birakamiyom :27::27:

Ay valla hıc bılmıyorumkı ben daha smile'lerin yerını bulamadım kac aydır :D:D
Ben yataga aldım pc'yi, benımkınıde dıger yanıma gecırdım şirinlik yaparaktan uyuttum bi guzel küstü uyudu garibim :D:D
Muhabbet banada cok tatlı gelıyor ama sen gıt ıstersen canım az da koca bebegınle ılgılen :)

valla bebis iyide kocis iyi degil simdi basicak fircayi:52::52:
costuk biz zemrush la eksin meksin.. o da bir basina belgesel izliyo garibim:52::52:

Eslerimizi fazla mi ihmal ediyoruz ne :9:
baya bagimlilik yapiyor burasi :26:
Onlarada 2014 haziran babalari diye acsak ya bir konu :52:

İyiyiz ne tekme vaaaaar ne bı hareket benım püsür oglumda, aynı işte :D
Sen napıyosunuz? ehe :D:D

Birden hareketlenicek annesi az daha sabir :49:
Az once sorf yapiyordu benimkide :9:
Rabb'im herkese yasatir ins. Bu guzel duyguyu :16:

Ay valla hıc bılmıyorumkı ben daha smile'lerin yerını bulamadım kac aydır :D:D
Ben yataga aldım pc'yi, benımkınıde dıger yanıma gecırdım şirinlik yaparaktan uyuttum bi guzel küstü uyudu garibim :D:D
Muhabbet banada cok tatlı gelıyor ama sen gıt ıstersen canım az da koca bebegınle ılgılen :)

sen kandirmisin yine :23::23: ben onu da yapamadim:27::27: tlf sarja takili..yakininda bile degilim:33::33:

Eslerimizi fazla mi ihmal ediyoruz ne :9:
baya bagimlilik yapiyor burasi :26:
Onlarada 2014 haziran babalari diye acsak ya bir konu :52:

Birden hareketlenicek annesi az daha sabir :49:
Az once sorf yapiyordu benimkide :9:
Rabb'im herkese yasatir ins. Bu guzel duyguyu :16:

Amın canım ınnnnsallah! :) Sabırla o gunlerı beklıyorum, yoksa dogumda anca hıssedıcem bu gidişle!:D
Ay yok babalar hıc gelmesın onlar hepten cocuk gıbıler bıdaha hayatta kaldıramayız onları pc basından! Bi LigTv yetıyo bana zaten!! :@@@

Back
X