2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S Sevgidili5 ben de ole cok bilmiyorum ama mesajin altndaki coklu alintiya basiyorum mesajiniz coklu alintiya eklenmistir diyo son altina kendim ne yazicksm yazip gondere basiyrm bukdr
@minnakkartal bende bilmiyorum valla ins agrimiyodur ama hep bole yatiyo kendileri

Canim aklimda hep soracam soracam unutuyom naptin dogumparasi alabildin mi :KK66:) orta yerden oldu ama kusura bakma :KK66:)))

Aa benimki tembel desenize sadece bakisip gulusuyoruz anne baba yok öyle bişey

Canim ya ben dun bugun okuyamayinca mesajlari instagramda bilmiyodum tabi seni anca ekledim
Eşim doğum raporunu muhasebeci ye verdi 2 bin lira alacağımız cikiyormus canım henüz almadım yatmadi heralde eşim ilgileniyor Allah razi olsun senden canım bizim hiç haberimiz yoktu bu paradan

Aman 10 saufa olmus aa ceneniz dusmus bugun :)

bende eski is yerinden arkadasima gittim bugun aksama kadar oturduk iyi geldi ama icim bi sıkkın annemdeyim yine kocisi ozledim heralde sevmiyom boyle ayri gayri
En çok ta benim çenem düştü sanırım bugün çıkamadım burdan kendime izin verdim ev işi yapmadım bir yemek bir Ece birde burasi

Bana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.
Canim biz bunalmiyoruz öyle düşünme lütfen ama bence eşini al karşına konuş içinde bulunduğun durumu anlat sakın zitlasma çünkü erkeklerle zitlasmak çözüm olmuyor

Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım

aktardan aldım cnm., poşete göre daha doğal olduğunu düşünüyorum.

Bugün yaptım oğluma; içine elma kabuğuda kattım ve limon da damlattım ve içirdim sanki biraz iyi geldi. Artık ıhlamur mu iyi geldi, ilaçlarmı etki gösteriyor orasını da bilmiyorum ama farketmez oğluşum iyileşsin de... Hoppa

bu arada limon inşallah dokunmaz, çünkü mandalina, portakal falan da henüz vermiyorum daha 5,5 aylık olduğu için asitli verme demişti dr. ama ıhlamurda limonsuz fayda etmez gibi geldi ne bilim... o_O

bi de içtiki kaşık kaşık, cnm. oğlum :KK36:

Öykü uyudu 1 saat oldu ben hala yatcam aldim telefonu elime oyun oynuyom internete giriyom ben yatcam kalkcak :)))
Bide hep öyle olur.yazık bize bebişler uyudu diye azcık takılalım diyoz olmuyo.akifcik resmen sabah olmuş gibi davranıyo babasıyla oynuyo bu saatte

Canim bizim doktorun vermeyin ben gormeden deme nedeni baska doktorlara guvenmemesi bu doktor gerekli gorup antibiyotik verseydi bizde kullanacaktik bu konular ihmale gelmez sen doktorunun bilgi ve tecrubesine guveniyorsan tabiki ver.

verdim zaten cnm. vermez miyim, riski göze alamadım daha hasta olursa diye. İlaçlara dün başladık ama sanki bu akşam biraz daha iyi gibi geldi bana... :KK73: ıhlamur falanda verdim ama burnunu da aspire ediyorum.

İyı gcler herkese bebeklerın yanında internete gırıyomusunuz çok tehlikeli diye duydum onlar uyurken oda da int heryerde açık ne yapmak lazım ki?

Back
X