2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" oldu :KK70:Hakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını
Ayy çok güldüm süper bir benzetme olmuş :)) bende hergün söz veriyorum kendime kiloya takmıcam diye ama elimde değil

Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Brde televzyon izlettryomsnx ya bn btn gun tek basima tvacik. Hep izlio yani tv dr izlettrmicen dedi tv aslnda ama ne mumkun

UOTE="ayferzey, post: 38891406, member: 652710"]Keşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.[/QUOTE]
Canim bol bol da su ver cok faydasi oluyor.
merhaba kızlar,
ben bir haftadır takip edemiyorum pek,umarım keyifler yerindedir
Sık sık uyanmalarin disinda birsey yok şükür. Sizde durum nedir?

Size 2 sorum olck kzlar gecendr sordm ama kiyma yoktu icjnde kiyma olan cirbayi ertesi gun icryomsnz
Brde televzyon izlettryomsnx ya bn btn gun tek basima tvacik. Hep izlio yani tv dr izlettrmicen dedi tv aslnda ama ne mumkun
Bebeklerin tvye pür dikkat bakmalarinin sebebi beyinlerinin olup biteni algilayamayisiymis yani bir nevi sok gibi. Bunu duyduktan sonra mümkün oldukca gayret ediyorum acmamaya. Ama 5 yasinda kizim oldugu icin bazen acmak zorunda kaliyorum

UOTE="ayferzey, post: 38891406, member: 652710"]Keşke benim oglumda yapsa hergün kaka sürekli kabiz.ishal değilse bi sorun olmaz sanırım canım kabiz olmasi daha zor yaa çocuk ikinip duruyo ama yapamiyo yazık.
Canim bol bol da su ver cok faydasi oluyor.

Sık sık uyanmalarin disinda birsey yok şükür. Sizde durum nedir?[/QUOTE]
Veriyorum ılık su sürekli aslında ama ek gidadan sonra bağırsakları tam bi düzene girmedi sanirim

Ben daa kıyma hiç kullanmadım acaba çok mu geç kaldım ek Gıdada şuan üç beş sebze biraz meyve ve muhallebi dışında birşey vermedim

Benim kızım en çok reklam varken Bakıyor bende çok engel olmuyorum gündüzde annem ara ara bakıyo bende orada onun sütünü falan hazırlıyorum diyor bilmiyorum ne kadar zararı vardır bunun

Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!

Tvde görüntüler hızlı hızlı gelip geciyorsa çok zararlı diye duymuştum mesela reklamlar öyle. Ama beybi tv Duck tv gibi bebek kanalları çok yavaş görüntülü oluyolar onları fazla izletmemek şartıyla ixleyebileceklerini biliyorum ama aslında hiç izletmemekte yarar var.subliminal mesaj doluymus kanalların hepsi.

Tv olayini soran arkadaslar ben kesinlikle izletmiyorum. Evde bon bon dolastiriyorum disari cikmadimda evin icinde oynatiyorum dolastiriyorum ama o illeti acmiyorum yine de. Konusmasi acisindan cok zarrarli acmayin kendiniz telefondan izleyin ipad olur masaustu olur onun goremeyecego bir yerde acin oyle izleyin yeterki o gormesin

Bebeklerin tvye pür dikkat bakmalarinin sebebi beyinlerinin olup biteni algilayamayisiymis yani bir nevi sok gibi. Bunu duyduktan sonra mümkün oldukca gayret ediyorum acmamaya. Ama 5 yasinda kizim oldugu icin bazen acmak zorunda kaliyorum
Bende oğluma engel olamıyorum tv konusunda o yüzden kızımı yanıma alıyorum ben nerdeysem o da yanımda ama akşamları tv yanında oluyor o da yatana kadar haberler birde dizi açıyoruz pek dikkatini çekmiyor haber spikerine bakıyor sadece o kadar da zararı olmaz inşallah

Tv olayini soran arkadaslar ben kesinlikle izletmiyorum. Evde bon bon dolastiriyorum disari cikmadimda evin icinde oynatiyorum dolastiriyorum ama o illeti acmiyorum yine de. Konusmasi acisindan cok zarrarli acmayin kendiniz telefondan izleyin ipad olur masaustu olur onun goremeyecego bir yerde acin oyle izleyin yeterki o gormesin
Ama reklam yada bebek kanalı olmadığı sürece zaten hiç dikkatini cekmiyo dönüp bakmiyo yinede zararı olurmu ki bakmasa bile kapatmak gerekirmi acaba

Yarın 7. Ay kontrolümüze gidiyoruz. Ben de sabahtan beri Azad'ın ağzına bişeyler tıkıştırıp yediriyorum. Bu duruma eşimin yorumu "dönem başından beri çalışmayıp final günü öncesi sabahlayan öğrenci gibisin" oldu :KK70:Hakikaten de yarın tartıda bir gram fazla görürüm umuduyla bugün ne çok abandım yavruma, baya sorun stres yapmışım şu kilo olayını

Cok güldüm ya:)alemsiniz:)

Bizim ikinci dişimizde çıktı çok şükür sabaha kadar uyudu uyandı çok zormuş bunlar bıde alt dişler üstler daha zor diyolar

Hadi hayırlı olsun canm darısı basimiza

Ben hep tek gunluk yapıyorum canm sebze saklaniyo da eti verme bence.
tv de izliyo ara ara

Back
X