- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ya emzirmenin en zor yanı bu geliyor bana da ölçü yok ne kadar emiyo belli değil beni en çok bu endişelendiriyor gecede sağıp gözlemlemeye gücüm yetmiyorCanim ben emziriyorum sabaha kadar sürekli uyanıp emiyor belli bir ölçü yok bizde

arkadaşlar.. selamlar herkese...akıllı tlf olmayınca bilgisayardan anca geç yazıyorum..walla süpersiniz ben ev çocuklar anca giriyorum neyseee..
bakıcıdan bahsetmiştim.. anlaşamadık....aslında anlaşmıştık ama şimdi yan çizdi...parayı az buldu, o sorun değil de,benim sohbetim var öğleden sonra sana ders koyarlarsa nasıl gideceğim derken beni sinir etti..ben de bakmak istiyorsan bazı şeylerden feragat edeceksin dedim.. ben istemiyorum dedim .. çok ama çok sinirlendim..aslında kendisi aklıma çok yatmıyordu .aynı apt dayız diye ,tanıyoruz diye ,yeni birine nasıl güvenicem diye anlaşmıştım...ve bakıcı arayışına başladım..çok şükür buldum... inşaallahh hayırlı olur.. zaten önce allaha sonra onlara emanet...bi düşünüyorum da :eve gelince yavrumu sağlam bulayım başka bişey istemiyorum.......
İŞİMDEYİMGÜCÜMDEYİM arkadaşım çok teşekkürler beni düşündüğün için... ben kendi evimde bakıtmak istiyorum..ilk oğlumda komşuya bırakmıştım. şimdi çok hata etmşim diye düşünüyorum
ben işteyken daha rahat giriyorum ama galiba artık tele yapışık hayata alıştım araştır soruştur derken.
Yeni bir bakıcı bulabilmene çok sevindim inşallah hayırlısı olur. benim kızıma annem bakıyor aklım rahat ama içim fena ayrı kalmak bi hayli zor oluyor