2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bgn hic okuyamadm brzdn hpsni okucm , annem bugun feshanedeki zeruj festivale gtms gzl bbutikler varms pantolon uzerins uzun tunik giyiyorm bn gnlde cok cest varms instgramda da tkp ettgm cogu butik ordyms ev esyalari vs hep indrmlyms ist.da olsam kesn gtmk isterdm sizede dgsklik olblr kizlar ama haftasonu snrm cok klblk olur
Ben pazar günü bi aksilik olmazsa gidicem merak ediyorum çok bebek ürünleri takip ettiğim coğu hesapta orada olacakmış ürünleri yakından görme şansım olur evimede yakın

Canm istersen irmiksiz dene biskuviyi.belki o sekilde daha kolay erir.ben oyle yapcm bu sefer.zaten cicibebe de koyuyorum. Bi denym bu aksam yazarm yarin

Bu arada bu ne hiz hatunlar ya oku oku bitmiyo:) benm sipa gunduz az uyuyo artik cok giremiyorum o yüzden. Her girisimde 5-6 sayfa okuyorum herhalde:)
bende bir tarifte irmiği artırın unu azaltın yumuşak olur diye okumuştum tabi daha denemişliğim yok

Benimki duz canim hatta bazi yerleri dikis izi bile kayboldu

Acaba seninki mi hızlı iyileşti bünye ile alakalı olabilir mi çok kafama takıldı

arkadaşlar.. selamlar herkese...akıllı tlf olmayınca bilgisayardan anca geç yazıyorum..walla süpersiniz ben ev çocuklar anca giriyorum neyseee..
bakıcıdan bahsetmiştim.. anlaşamadık....aslında anlaşmıştık ama şimdi yan çizdi...parayı az buldu, o sorun değil de,benim sohbetim var öğleden sonra sana ders koyarlarsa nasıl gideceğim derken beni sinir etti..ben de bakmak istiyorsan bazı şeylerden feragat edeceksin dedim.. ben istemiyorum dedim .. çok ama çok sinirlendim..aslında kendisi aklıma çok yatmıyordu .aynı apt dayız diye ,tanıyoruz diye ,yeni birine nasıl güvenicem diye anlaşmıştım...ve bakıcı arayışına başladım..çok şükür buldum... inşaallahh hayırlı olur.. zaten önce allaha sonra onlara emanet...bi düşünüyorum da :eve gelince yavrumu sağlam bulayım başka bişey istemiyorum.......
İŞİMDEYİMGÜCÜMDEYİM arkadaşım çok teşekkürler beni düşündüğün için... ben kendi evimde bakıtmak istiyorum..ilk oğlumda komşuya bırakmıştım. şimdi çok hata etmşim diye düşünüyorum
Hadi Hayırlısı bakalım :)

Ben pazar günü bi aksilik olmazsa gidicem merak ediyorum çok bebek ürünleri takip ettiğim coğu hesapta orada olacakmış ürünleri yakından görme şansım olur evimede yakın

bende bir tarifte irmiği artırın unu azaltın yumuşak olur diye okumuştum tabi daha denemişliğim yok

Acaba seninki mi hızlı iyileşti bünye ile alakalı olabilir mi çok kafama takıldı
Bunye ilede alakali diken doktorun el becerisiylede ilgili canim

sağolun kızlar sırtim agriyordu dün bugün ise buna baş ağrısı halsizlik baş dönmesi eşlik etti hiçbir şey yiyemiyorum annem geldi kardeşimin çocuğuna bakıyor tam kızımı uyutmustum oglumla oynasin diye getirmiş neyse ses gürültü kızım uyandı birseyler hazırladım yemek için yerken eşim aradı ablalari ve annesi gelcekmis birşey demedim annemin yanında tamam dedim ve eşim hasta olduğumu biliyor annem biz gidelim dedi her yer oyuncak dağınık aksama pide yaptırcam gideyim dedi hasta olduğumu biliyor en azından ben kıza bakayım sen evini topla diyebilirdi yigenim bebekken benim oglanlar yigenimi sevmek için gitmek istiyorlardı annem yanlış anlama uyutcam diyordu istemiyordu neyse eşimi aradım ben çok hastayım neden kabul ettin dedim biliyorum Özür dilerim birşey diyemedim dedi gorumcemler gelcek ve büyük ihtimal kvyi bana birakacaklar kv gorumcemle kalıyor ve çocuktan beter gelince hiç durmuyor eşimle kavga ediyoruz hastayım ama dinlenemiyorum ben kimseden birşey beklemiyorum çünkü hiç kimseden fayda yok ama beni rahat biraksinlar başka bir şey istemiyorum
Allah ferahlık versin sıkıntılı bir durum,

Canim benimde ayni pembe ve kabarik sezeryan olan kizlar sizin dikislerinizde kabarikmi duruyor
Ben seEryandan 10 gün sonra iş güç yapıyordum ve izim neredeyse yok gibi uç kısımlarından anlaşılabilir ancak orada dikiş olduğu ve 7 ay oldu bir kez bile sızlamadı.
Son iki aydır regl oluyorum ama 9 gün sürüyor ve bunun 4-5 günü acayip yoğun geçiyor. Gerçi ben 4 ay önce spiral taktırdım , drum kanamanın uzun sürmesinin ilk 2-3 ay için normal olduğunu söyledi.

Canim benimde ayni pembe ve kabarik sezeryan olan kizlar sizin dikislerinizde kabarikmi duruyor
aslında herkesin farklı olur yara izi,kişisel faktörlere bağlı daha çok az da olsa kesi tekniğine ,sezaryan sonrası yara durumuna vs vs bağlı olabilir ama en çok kişinin cilt yapısı ve verdiği reaksiyon önemli.misal benim çok iz bırakıp abartan bi cilt yapım var minicik yanıklar uzunca yıllar kalıyor. ama kesi yerinde akıntı açılma vs varsa hemen git

Bende se

Bende sezeryanla yaptim canim ve ilk geceden itibaren her gece sadece kendim baktim kizima cok zorda kalmadikca eşimi bile uyandirmadim rabbim kimseye minnet ettirmesin sen dogum yaptinda kizina brn baktim diyemez kimse cok şükür dikislere gelince benimkide kabarik duruyo hic yatmadim bende ondanmi acaba
Ben halaa dıkis yerlerim sürekli ağrı yapıyo yüz üstü falan hiç yatamiyorum geçenlerde doktora gittim bu yüzden ancak 1seneye toparlsnir yapılacak bişey yok baştan bakicaktin kendine deyip beni azarladi

Sade
aslında herkesin farklı olur yara izi,kişisel faktörlere bağlı daha çok az da olsa kesi tekniğine ,sezaryan sonrası yara durumuna vs vs bağlı olabilir ama en çok kişinin cilt yapısı ve verdiği reaksiyon önemli.misal benim çok iz bırakıp abartan bi cilt yapım var minicik yanıklar uzunca yıllar kalıyor. ama kesi yerinde akıntı açılma vs varsa hemen git
Sadece kabarik canim bende beyaz tenliyim cildim hassas ondanmi acaba intde 9 ayda vucut kendini toparlar iner yaziyor biraz daha bekleyim olmadi gideyim

Sayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerinde :7::7: ki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo :(:(

Ben seEryandan 10 gün sonra iş güç yapıyordum ve izim neredeyse yok gibi uç kısımlarından anlaşılabilir ancak orada dikiş olduğu ve 7 ay oldu bir kez bile sızlamadı.
Son iki aydır regl oluyorum ama 9 gün sürüyor ve bunun 4-5 günü acayip yoğun geçiyor. Gerçi ben 4 ay önce spiral taktırdım , drum kanamanın uzun sürmesinin ilk 2-3 ay için normal olduğunu söyledi.
Ne yazikki ben hastaneden ciktigimin ertesinde yani daha 3.gunde çamaşır asiyodum ve bütün ev işleri bu yüzden dikislerimde acilma oldu o yüzden halaa toparlanamadim. Bide yiğit 9 gün yogun bakımda kaldı hergün hastaneye gidiyodum tabi.hiç oturmadim bile yaani.

Sayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerinde :7::7: ki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo :(:(
Çok geçmiş olsun canım.

Sorma canim ya spirali taktigima pisman oldum su artan kanamadan dolayi :(

Sayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerinde :nazar::nazar: ki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo :KK43::KK43:
Gecmis olsun canim

Ne yazikki ben hastaneden ciktigimin ertesinde yani daha 3.gunde çamaşır asiyodum ve bütün ev işleri bu yüzden dikislerimde acilma oldu o yüzden halaa toparlanamadim. Bide yiğit 9 gün yogun bakımda kaldı hergün hastaneye gidiyodum tabi.hiç oturmadim bile yaani.
Çok geçmiş olsun en fazla dinlenmen gereken zamanı en kötü biçimde geçirmişsin

Cok geçmiş olsun canim
Sayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerinde :nazar::nazar: ki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo :KK43::KK43:

Canim benim sende ne kötü şeyler yasamissin

Benim cildim çok havalı ilk ameliyat sonrası akıntı oldu gittim ilaç verdi geçti şimdi sadece hafif pembe ve kabarık

Sade

Sadece kabarik canim bende beyaz tenliyim cildim hassas ondanmi acaba intde 9 ayda vucut kendini toparlar iner yaziyor biraz daha bekleyim olmadi gideyim
Bende baktım netten şimdi bir yılı bulan bile varmış ve çoğu cilt yapısı diyo ben bir buçuk aylıkken gitmiştim içerden iyileşme olmuş bile demişti biraz daha bekliyim olmazsa giderim

canım çok çok geçmiş olsun öncelikle kızına sonra sana inşallah hemen toparlar sende biraz dinlenme Fırsatı bulabilirsin

Ben halaa dıkis yerlerim sürekli ağrı yapıyo yüz üstü falan hiç yatamiyorum geçenlerde doktora gittim bu yüzden ancak 1seneye toparlsnir yapılacak bişey yok baştan bakicaktin kendine deyip beni azarladi
Senin ki daha zormuş canım benim en azından ağrı yok inşallah daha erken düzelir

Back
X