kızlar 7. ay kontrolümüzden döndük ve emeklerim boşa çıkmamış oğlum 550 gram almış hem de 16 gün içerisinde. şöyle ki 6. ay kilosu 8275 idi ama o ara doktorumla ilgili sıkıntılar vs doktor değiştirdim ve reflü teşhisi vs derken 31 aralıkta yeni doktorumuza gittik ve ne göreyim aradaki 2 haftalık süreçte oğlum 50 gram kaybetmiş ve 31 aralıkta kilosu 8225 idi, bugün ise tam 16 gün sonra 8875 :) besiye çekmelerim işe yaramış :) boy 69 olmuş 1 cm cik artmış kafa 44,5 olmuş 1,5 artmış :) mutlu oldum valla :)
gelelim diğer meselelere beslenme programımız genişledi değişti, daha fazla şey yedirme savaşı demek bu bize ama olsun :) reflü ilaçlarına devam, hatta bu durum düzeldiğinde uykular da düzene girecekt,r dedi drumuz. uykus sorunu ile ilgili başkaca çözümler olarak, kış ve kaloriferler yandığı için çocuk kuruyor olabilir dedi, bu nedenle emmeye kalkabilirmiş, yatmadan burnunu açmamızı ve evi nemlendirmemizi tavsiye etti,.
mama yememe meselesine gelince sevgili
B
Bunekibuneki
cim, mamayı sevdiği yiyeceklere katabileceğimizi, ya da starbucks gibi yerlerde satılan vanilya aromalarından çok az damlatabileceğimizi söyledi. ben yoğurt yaptığımı söyledim mamaları o da olur dedi. gece çayını sevdiği için mamayı gece çayına yapmayı sordum, şöyle bir tarif verdi ağır olmamaası için ;30 cc gece çayı hazırlayıp, 90 cc su ekleyerek 120 cc de seyreltip bu sıvıya mama hazırlayabileceğimizi söyledi.
diş elbette esamesi bile yok, diş miş beklemiyoruz arkadaşlar.
bizden şimdilik bu kadar :)