2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Apriori@bugün 2 kere alıntı yaptım ikisinide beceremedim.canım sakladım alıntıyı yukarda:-))
Canım ben dün Dr a dedim bebeğim 15 günlükten beri çok gazlı diye o zaman da reflüden kaynaklıymış ama farkedilmemiş dedi, bu ilaçlardan sonra gaz da kendiliğinden geçecek dedi. Ekstra simpleks falan istedim ben yazmadı. Bence bi başka doktora daha görün , istanbulda olsaydın bizimkine yönlendirirdim

Off kızlar ya biz ne zaman bi mağazada istediğimiz kadar doya doya vakit geçirip alışveriş yapabilcez tekrar? oğlum doğduğundan beri herşeyi çarçabuk hızlıca yapmaktan çok sıkıldım, kendime özenemeyip bakamamaktan çok sıkıldım
ayyy çok fena daraldım bi an
Amaaannn 40 bedene ne doya doya alışveriş yapıcam ben :( eskisi gibi 36 olsaydım valla bebeğimle bile çıkardı. Alışverişe keyifle :)

:KK76::KK76::KK76::KK71::KK71::KK9::rolleyes::KK71::KK9:Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.
Gözün Aydın darısı başımıza ama bizde dişin D si görünmüyormuş daha :(

Bu arada A apriori11 kuzu eti koycanya corbaya fln onu dami blenderdan gecircz ben bgn ilk kez blenderdan gecirmedm de kiymali kereviz yemegi yaptm onu tupperware in dograyicisi var bole elle ipini cekiosun onda brz parcaladm baya puturlu kaldi ama verdm brz zorlandi ama olsn alisir su verdm 2 kasigin ardndan kolay yutsn diye bndan snra ole yapicm blender daha nadir kullanicam
Ben de daha yapmadım ama ilk birkaç kez blendır yaparım sonra bıçakla ya da elimle ufak ufak parçalarım diye planlıyorum.

Bu arada @oslew dolaşırken cevaplayacağın şeyleri alıntıla, sayfalar bitince de toptan cevapla hepsini kızım nasıl akılda tutacaksın onca sayfayı ;)

Bir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemde :KK57: Çok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..

Efe bugün çok hareketli, her zamankinden daha aktifti.. Üstelik 1-2 kez sadece 1'er saat uyuduğu hâlde saat oldu gece yarısı 1 hâlâ uyku belirtisi yok.. Sütte az içti, neyse zar zor ayakta sallaya sallaya uyuttum.. Ama saat oldu 2.. Eşime dedim "sen yat" zaten yanımda oturuyor uyukluyor.. Bari uyusun da, sabah ben uyurum..

Fakat Efe bir türlü dalamıyor uykuya ve emziği çok çekiyor.. Dedim "az içti ya aç heralde" ❗️ Yavaşça bıraktım ayağımdan koltuğa ve bir kaç saniye bekledim hiç kıpırdamadı.. Gittim mutfağa ama içimde bir his (Lan madem öyle, niye gidiyorsun man kafa) ❗❗❗️Biberona suyu koydum, ılıklaştırmakla uğraşıyorum.. İçerden "güüüüm" diye bir ses ve hemen ardından çığlık çığlığa bir ağlama, nasıl ağlıyor.. Oooof Allah'ım nasıl kızdım kendime nasıııııılllll.. Evet olacağı varmış ama bile bile de lâdes denmez ki arkadaş :KK62: aay kuzum sakinleşmedi bir türlü, bir yandan da uykusu var.. İç çeke çeke nasıl ağlıyor :cry: Öyle bir bağırarak feryat ettim ki eşim nasıl geldi içerden bilmem şok olmuş.. Aldı kucağımdan Efe'yi ama susmuyor çocuk.. O ağlıyor ben ağlamak üzereyim gözlerim doldu sesim titriyor.. Üüüüf kötüydü işte..

↗️ Evet.. 2.kez ve üstelik 1.den dolayı son derece dikkat etmeme rağmen, hemde içimde saçma salak bir his ola ola EFE'Yİ KOLTUKTAN YERE DÜŞÜRDÜM.. Ve tek şansım; yerde Efe'nin üzerinde oynadığı döşek seriliydi.. Ama o "güüüüüüm" sesini unutamıyorum..

Bu kez uyumasın demedim, çok uykusu vardı uyuttum.. Hatta yarım saat sonra da süt içirdim 80 cc kadar içti.. Ve şimdi yerine yatırdım.. Tabi ben yatamıyorum, gidip gidip kontrol ediyorum..

Allah'ım bu son olsun n'olur :KK42:
Yazan : Man Kafa Berna :KK11:
Canim benim umarim simdi iyidir ne kadar sakinsakta basimiza geliyor ne yazikki

Benden de günaydınnnnn....
Klasikleşmiş bir cumartesi bizden birazdan anneanneye gidicez.eşim arabayı almış. yok bide tembihledim yani annemlere gidicem diye.ben şimdik nasıl gitcem.:(

canım senınkı ne kadar boyu kılosu, bızımkı aynı tarıh dogumlu senınkıyke, bende mama vermemeye calısııyorum. dr gerıden gelıyor demıs ya nıye ole dedı, kaç kılo sımdı , kaçla dogmustu ?
CNim 3.200 gr dogmustu onceki ay 6,500 du ayin 5 inde gittigimizde 6,600 olmus yani kilo almamis. Zaten o hafta ne emmek istedi ne bisi yedi siringayla besledik resmen. Kulak iltihabi gecince biberonu almaya basladi bnde sutumun yetmedigi zaman mama verdim gunde iki kere. On gun sonra tekrar gittik 7 kilo olmus cok sukur. Zaten rahatsizligi gidince az da olsa yemeye basladi. Boyunuda tam olcemedi doktor 63 cm dedi. Saglik ocaginda 68 cikmisti bakalim bizde olccez mezura alinca :) sizin kilo boy kac canm

Bir doktor faciasi da bizden 1 ayda sadece 150 gr :( boyu 4 cm uzamis
Tartti doktor bi gordum saka 150 gr dedim hadi ordan kavga ederiz bak diyo :)

Mama icmedigi icin almamistir distende olabilir dedi golden goat mama aldirdi bunu dene belki sevr dedi bakalim eve gidiyoz simdi denicem iccekmi cok moralim bozuldu ben ne guzrl yiyo diyodum ama yetmiyomus :(

Pinarin sutu sordum daha gerk yok onlara dedi. Eger onumuzdeki ayda az alir mama almazsa tabletler var dedi ondan kullancaz dedi

Bir doktor faciasi da bizden 1 ayda sadece 150 gr :KK43: boyu 4 cm uzamis
Tartti doktor bi gordum saka 150 gr dedim hadi ordan kavga ederiz bak diyo :)

Mama icmedigi icin almamistir distende olabilir dedi golden goat mama aldirdi bunu dene belki sevr dedi bakalim eve gidiyoz simdi denicem iccekmi cok moralim bozuldu ben ne guzrl yiyo diyodum ama yetmiyomus :KK43:
benim kızımda geçen ay 150 gr almıştı boyu 3 cm uzayınca doktor yeterli mama falan gerekmez demişti haftaya Kontrolü yine böyle olursa ben mama başlıcam ama doktora normal olabilir ama anormal geliyo bu kadar az alması

benim kızımda geçen ay 150 gr almıştı boyu 3 cm uzayınca doktor yeterli mama falan gerekmez demişti haftaya Kontrolü yine böyle olursa ben mama başlıcam ama doktora normal olabilir ama anormal geliyo bu kadar az alması
2Ayda 1kilo almis dedi bu ay durmus distende olabilir dedi ama sutum zaten az yetmiyo demekki mamaya basla dedi biz zaten kullaniyoduk ama icmiyo diye birakmistim ben almiyodum

2Ayda 1kilo almis dedi bu ay durmus distende olabilir dedi ama sutum zaten az yetmiyo demekki mamaya basla dedi biz zaten kullaniyoduk ama icmiyo diye birakmistim ben almiyodum
Benim kızım iki ayda toplam 300 gr aldı ben yediğini içtiğini söyledim çok normal dedi hatta kahvaltı dedim ağzıma tıktı çok erken diye ama burada verilen gıdalar bakınca biz çok geride kalmışız bu ay kilo almamışsa yine söylicem sen liste vermezsen ben bunları bunları eklerim diye ben çalışıyorum stokta süt var gündüz yetmez diye bi telaşım yok ama iki biberondan fazla içiremiyomuş annem belki mamanın tadı farklı gelir en azından bi biberon da mama içse çok ii olur

Back
X