2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım canım apriorinin listesinde de akşam ogunu vardı demek ki öğün arttırmak gerekiyor benim kızimda iki gündür kahvaltısı ni yemiyor dün yumurtayı yemedi bende öğlen puresinin içine karıştırıp verdim bugunde yemedi bugün lerde iştahsızlık başladı puresini ve yogurdunu yiyiyor kahvaltı ve muhallebiyi yemek istemiyor
Ben yoğurdu çok sevdiği için yumurtanın sarısını yoğurtla ezip karıştırıyorum o şekilde yiyor.İştahsızlık olayı çok kötü Allah sabır versin Arda diş ve hastalıktan dolayı çok zorladı bizi şimdi yavaş yavaş normale dönüyor.Canım sen irmikli şeyler veriyormusun? Arda'ya irmik alerji yaptı bütün vucudu kabardı, bu ilk alerjisiydi sonrasında çorbasına buğday ruşeyni kattım ondan da yanaklarında kırmızılıklar oldu.

Yaramazliklar başladı şu anda kesfediyorlar sonra ayaklaninca düğmelerini kurcaliycaklar bizimki de peteklere buhar için taktigimiz aparatları çıkarmış sular yerlere dökülmüş:KK71:
Gökçede bira evel buhar makinesindeki suyu döktü :) yürüteçle koşturuyor resmen. Gittiği her yerde de karıştıracak bişey buluyor :) işimiz var bizim bu sıpalarla. Hem yoruluyorum hemde çok Hoşuma gidiyor onun bu halleri. Neden bekledim ki çocuk yapmak için diyorum şimdi keşke bu güzelliği önce yapsaymışım. Kaldıki Gökçe kaza kurşunu :KK45::KK45::KK45:daha düşünmüyorduk.

Iyi bari canım içmiş ama Öykü emiyordu demi
emiyo ama benim sütüm gerçekten çok azaldı ve gündüz emmek istemiyo pek bazen uykuya dalamazsa falan istiyo gece emiyo ama o da 3 kere falan kalkıyo gece
galactago arttırmıştı sütümü şimdi yine alcam en azından gece sütüm çok olsun ben nasılsa yiyiyo diye mama almıyodum ama şimdi günde 2-3 kere vermeye çalışcam

Ben yoğurdu çok sevdiği için yumurtanın sarısını yoğurtla ezip karıştırıyorum o şekilde yiyor.İştahsızlık olayı çok kötü Allah sabır versin Arda diş ve hastalıktan dolayı çok zorladı bizi şimdi yavaş yavaş normale dönüyor.Canım sen irmikli şeyler veriyormusun? Arda'ya irmik alerji yaptı bütün vucudu kabardı, bu ilk alerjisiydi sonrasında çorbasına buğday ruşeyni kattım ondan da yanaklarında kırmızılıklar oldu.
Bazen irmigi corbalarina koyuyorum birşey olmadı canım istahsizligi yine dişe bagliyorum her zaman olduğu gibi evet zor oluyor yedircem diye uğraşıyorum

Gökçede bira evel buhar makinesindeki suyu döktü :) yürüteçle koşturuyor resmen. Gittiği her yerde de karıştıracak bişey buluyor :) işimiz var bizim bu sıpalarla. Hem yoruluyorum hemde çok Hoşuma gidiyor onun bu halleri. Neden bekledim ki çocuk yapmak için diyorum şimdi keşke bu güzelliği önce yapsaymışım. Kaldıki Gökçe kaza kurşunu :KK45::KK45::KK45:daha düşünmüyorduk.
neyse ki benimki hala napcanı anlamadı zaten çok fazla oturtmuyorum şimdi annemdeyim ama eve gidince öğrenir evde kullancaz çünkü yandık ondan sonra :)

Bazen irmigi corbalarina koyuyorum birşey olmadı canım istahsizligi yine dişe bagliyorum her zaman olduğu gibi evet zor oluyor yedircem diye uğraşıyorum
doktor dişten dolayı da almamış olabiilr dedi iştahsızlık oluyo dedi 6-7-8 aylar diş ayları bekliyoruz dedi bizde bekliyoz baktırmadı benimki dişine kitledi ağzını :)

Son düzenleyen: Moderatör:
emiyo ama benim sütüm gerçekten çok azaldı ve gündüz emmek istemiyo pek bazen uykuya dalamazsa falan istiyo gece emiyo ama o da 3 kere falan kalkıyo gece
galactago arttırmıştı sütümü şimdi yine alcam en azından gece sütüm çok olsun ben nasılsa yiyiyo diye mama almıyodum ama şimdi günde 2-3 kere vermeye çalışcam
Daha önce yazmışsın canım sütünün az olduğunu ben sonra fark ettim yetmiyordur o zaman inşallah mamaya devam eder

Ben yaptığım tüm çorbalara irmik koyuyorum ve kızımda sürekli kızarıklık kabartı oluyordu neredeyse bir çok gıdayı çıkardım listeden yinede oluyordu hiç irmikten olabileceği aklıma gelmemişti birde irmiği çıkarayım öyle deneyeyim teşekkürler

En güzel kaza desene yapsınlar ya benim şu an çok hoşuma gidiyor ogreniyorlar kesfediyorlar

Teşekkürler kızlar sağolun..
5'e geliyordu ancak yattım,bekledim durdum kontrol ettim hep..İçim anca rahat etti..Şu anda da iyi gibi bir sorun gözlemlemedik Allah'a şükür..
çok şükür bişi yokmuş canım çok geçmiş olsun kendini üzme. bebekler meleklerin kanatlarının altındadır derler. Rabbim korur inş.

Son düzenleme:
Tunaydinlar herkese biz biraz gec kalktik buraya da anca bakabildim sukur kizim biraz olsun duzeldi aksam 11 de emdi uyudu sabah 6 ya kadar tik demedi 6 da emmek icin uyandi emdi uyud 9 da bi daha emdi 10 bucuga kadar uyuduk ikimizde uykumuzu aldik:7::7: darisi uyumayan bebislere kizim meger hirilti uyutmuyomus bu arada @ pufpuff cok gecmis olsun canim ne kadar dikkat etsen de bazen olacagi varsa bi sekilde yine oluyo

CNim 3.200 gr dogmustu onceki ay 6,500 du ayin 5 inde gittigimizde 6,600 olmus yani kilo almamis. Zaten o hafta ne emmek istedi ne bisi yedi siringayla besledik resmen. Kulak iltihabi gecince biberonu almaya basladi bnde sutumun yetmedigi zaman mama verdim gunde iki kere. On gun sonra tekrar gittik 7 kilo olmus cok sukur. Zaten rahatsizligi gidince az da olsa yemeye basladi. Boyunuda tam olcemedi doktor 63 cm dedi. Saglik ocaginda 68 cikmisti bakalim bizde olccez mezura alinca :) sizin kilo boy kac canm
gecmıs olsun canım ,
eg tabı rahatsızlık gecırınce kuzu ıstah mıstah kalmıyor cok, ama allahtan bıberon almya baslamıs, bızımkısı almıyor malesef :( her seyını kasıkla vermeye calsııyrouz oda yarısı akıyor gıdıyor ıctıgı cok az oluyor yanı anlayacagın.
benımkı canım 3,5 dogmustu gecen hafta gıttıgımızde anca 250 gr almıstı cok uzuldum bende ama banada hep ıyı ıyı dıyorlar anlamadım . gercı anne baba zayıf zaten ama ( tabı su an zayıf degılım ama normal zaman da ) kılosu 7,500 boyuda 70 cm .:nazar:
gercı hep goruyoruz duyoruz 8 kılo 9 kılo bızımkısı cok zayıf anlaşılan :(:(:
gercı saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar. kılo aralıgına bakıtın mı normal mı kılosu, ay ay gelısım kılo aralıkları var ya .

Bu çocuklar gittikçe çok tehlikeli bir hal alıyorlar. Biraz önce öğleni kılıyım dedim yanıma çift kişilik kalın yorganı serdim ortasına Arda'yı sırt üst yatırdım. çevresi de boşdu gitti gitti kafasını konsala vurdu. Dün gecede bizim yatak odası alt katta orası geç ısındığı için üst katta yatıyoruz gece uyandı mama verdik sonra boş biberonu koltuğun yanına koyduk o uyudu bizde uyuduk sabaha doğru gözümü bir açtım boş biberonu almak için koltuğun yanına ardılmış biberon elindeydi. Hem güldük hem korktuk.

:KK49:kızlar bu sabah değişiklik olsun dedim kahvaltısına omlet yaptım sevdi çok şükür. bitiremedi ama yediğine şükrettim. kaşıkla almıyor bazen elimle yediriyorum
afiyet olsun kuzuya yarasın inşallah bende biraz labne açocukta yumurta sarısı verdim kafa çevirmedi en azından biraz geveledi ağzında bunada şükür diyorum

Tunaydinlar herkese biz biraz gec kalktik buraya da anca bakabildim sukur kizim biraz olsun duzeldi aksam 11 de emdi uyudu sabah 6 ya kadar tik demedi 6 da emmek icin uyandi emdi uyud 9 da bi daha emdi 10 bucuga kadar uyuduk ikimizde uykumuzu aldik:nazar::nazar: darisi uyumayan bebislere kizim meger hirilti uyutmuyomus bu arada @ pufpuff cok gecmis olsun canim ne kadar dikkat etsen de bazen olacagi varsa bi sekilde yine oluyo
tünaydın canım maşallah hep böyle gitsin uykular bende burada okumuştum nemle ilgili gece peteği kapattım sıkıca örttüm iki saatte bir kalktı en azından bende biraz uykumu aldım

Yahu kizlar nerden buluyorsunuz bu kadar enerjiyi:KK57: ben uyandigimdan beri iki cocukla, en az 4 kez alt degistirdim en az iki saat karin doyurmakla ugrastim 4 kez ust degistirdim 2 kez oglani uyuttum 1 kez sokaklarda kizin pesinden kosturdum 1 kez oglusla bahcedeki kedilerin karnini doyurduk son olarak kizi hazirladim dedesiyle kitap fuarina gonderdim henuz yatak toplamanin disinda hicbir is yapmadim. Bir kk ya goz atayim dedim 1 saattirde burdan çıkamadım. Ha birde basimiza instagram cikti orayada bir goz atayim diyorum ama olmuyor böyle:KK12: Sizlere cok alistim okumadan edemiyorum ama henuz yapilacak bir dunya is var. Siz nasil yetistiriyorsunuz bunca seyi ben kafayi yemeden bi deyiverin:KK53::KK53:

bu arada kızlar az kılo alıyorlar dıye uzuluyorz ama bende dahıl bu aylarda normal mıs öle 200-300 gr almaları , eskısı gıbı 500 1 kılo almazlarmıs cok okudum ettım hepsı aynı seyı yazıyor. çok takmamak lagzım ama bende uzuluyorum :(:(
benım kuzumda guneslenıyor su anda yattı mama sandalyasıne sıesta yapıyor :):):)

Amaç mama içirmekse nestleninkini alın şeker oranı yüksek olduğu için severek içiyorlarmış.

Yahu kizlar nerden buluyorsunuz bu kadar enerjiyi:KK57: ben uyandigimdan beri iki cocukla, en az 4 kez alt degistirdim en az iki saat karin doyurmakla ugrastim 4 kez ust degistirdim 2 kez oglani uyuttum 1 kez sokaklarda kizin pesinden kosturdum 1 kez oglusla bahcedeki kedilerin karnini doyurduk son olarak kizi hazirladim dedesiyle kitap fuarina gonderdim henuz yatak toplamanin disinda hicbir is yapmadim. Bir kk ya goz atayim dedim 1 saattirde burdan çıkamadım. Ha birde basimiza instagram cikti orayada bir goz atayim diyorum ama olmuyor böyle:KK12: Sizlere cok alistim okumadan edemiyorum ama henuz yapilacak bir dunya is var. Siz nasil yetistiriyorsunuz bunca seyi ben kafayi yemeden bi deyiverin:KK53::KK53:
Canım benim telefon cepte bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum bir yandan evi topluyorum bende burdan ayrilamiyorum benim oglanlar yok evde kızı da uyuttum

Back
X