2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Masallah cnm bız 7,5 aylığız hala istemıyo koyduğumda kımıldamıyo sabıt önünde oyuncakları var ama korkuyo orda kalacak sanıyo heralde

Masallah cnm bız 7,5 aylığız hala istemıyo koyduğumda kımıldamıyo sabıt önünde oyuncakları var ama korkuyo orda kalacak sanıyo heralde

e o artık abi olduğu için korkmayı biliyor ya ondandır, bizimki daha korku nedir bilmediğinden yabancılamadı. Zaten sürekli dikilmek istiyordu, ayakta durmayı çok seviyor yürüteçe de ilk koyduğumda ayakta durduğu için hoşuna gitti uzun süre oyuncaklarla ilgilendi.

seninki renginden falan mı korktu acaba... bişey onu ürkütmüş olabilir...

e o artık abi olduğu için korkmayı biliyor ya ondandır, bizimki daha korku nedir bilmediğinden yabancılamadı. Zaten sürekli dikilmek istiyordu, ayakta durmayı çok seviyor yürüteçe de ilk koyduğumda ayakta durduğu için hoşuna gitti uzun süre oyuncaklarla ilgilendi.

seninki renginden falan mı korktu acaba... bişey onu ürkütmüş olabilir...
Abi ya demi ay çok hoş gelıyo kulağa aslında bizde temmuzda gelecektık ama durmadı mayısta geldi 33 haftalık doğdu

Diyet yapan kizlar listenizi paylasirmisiniz kilo vermek istiyorum: (

Canm ben diyet yapamayanlardanim:(aksam yemeginden sonra bisey yememeye çalışıyorum (meyve disinda) ve abur cuburla hamur isini kestim.ise yaradi gibi .ptesi 64 kiloydm bu sabah tartildm 63.5:) yavas olck ama diyet psikolojisine girdim mi daha cok yiyorm napym.6 kilom var zaten gider yavas yavas

Yulaf unu hiç kullanmadigim bi besin marketlerde falan varmıdır canım nerden buluruz en kolay.çok güzel bilgiler paylasmissin yulaf hakkında tesekkur ler hiç bilmiyodum yarın hemen alicam.

Ben de markette bulamadm ebebekten yulaf ezmesi alip robottan gecirdm canm ayni sey oluyomus.kahvaltilarina 1 tatli kasigi ekliyodm ben miktarı artiraym o zaman:) fazlasi iyi gelmz dye düşünmüştüm

Saat daha 2 olmamis bn aptal oldum bile 11.30 ta beraber yattik okdr uykm varki yastiga koyyar koymaz daliyorum , 2 keredir kalkiyo yemin ederm basim agriyo suan

image.webp
image.webp
Çok geçmiş olsun. Çok şükür efeye bişey olmamış. Kendini de suçlama kaza bu.

çok şükür bişi yokmuş canım çok geçmiş olsun kendini üzme. bebekler meleklerin kanatlarının altındadır derler. Rabbim korur inş.

Çok teşekkür ederim kızlar..aklıma geldikçe içim acıyor ama şükür ki bişey olmadı..bugün gezdik hatta :D

kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.

Joie Mimzy bizimki canım..Ben çok sevdim özelliklerini vs..E-bebek'ten aldık..

Yaaa bak şimdi zaten eşimi zor ikna etmiştim bide bebişi bırakıp gidecektik kızımdan ayrı kalmama değmez yani o zamn biz kendimize başka aktivite bulalım çok sağol canım biz o kadar kuyruk beklersek eşimin başının ağrısına gezemeyiz de zaten :)) o kadar fotoğraf paylaşmış ki benim takip ettiğim hesaplar bende çok heveslenmiştim bişey sanıp :KK12:
Aaa bnde vazgectim ozamn bide pazar daha kalabalik olur

Kizimin gece defalarca ustunu ortyorum bn orttugum gbi tekme atiyo sizinkilerde oylemi. Yanimda yatiriyorum havalar soguk diyebutun gece ustunu ortuyorum. Gozlerini ovusturmak bizdede var

Canim cok kolay un kurabiyesi tarifim var belki biliyosundur 7 yemek kadigi pudra sekeri 4 su bardagi un aldigi kadar sivi yag sekil ver at firina mis gibi oluyor ben bazen hamuruna erittigim damla cikolatadanda koyuyorum herkes bayiliyor :)

Canım yaş tel kadayıf alıyorsun, tepsinin altını yağlıyorsun aldığın tel kadayıfı eşit 2 parçaya ayırıyorsun, alta tel kadayafı ince bir tabaka olacak şekilde yaydıktan sonra pastırma, kaşar peynir, çarliston biber ve domatesi sıralayıp geri kalan tel kadayıfla üstünü örtüyorsun üzerinden yağ gezdirip fırına atıyorsun hem pratik hem güzel bir tad oluyor.
çok sağolun kızlar tarifler için.evi toparlıyım mutfağa girişeceğim inşallah şimdi başlasam akşama anca yetişir bnim civcivle bölük bölük:)

Back
X