2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlarrr feshanedeki festival zaten daha cok butik yemek ve kozmetk uzrrine bebeklerle ilgili fuara gtmek istiosanz o fuar cnr da anne bebek fuari

Hepinize gunaydin zorlu bi geceyi daha atlattik kizimin yumurta sarisina alerjisi var ikimizede yasak icinde yumurta olan hic bisi yemememize ragmrn yanaklari yine alerji oldu tum gece onlari kasidi tekrar alerji testi yaptirmamiz getekecek galiba :(

Hepinize gunaydin zorlu bi geceyi daha atlattik kizimin yumurta sarisina alerjisi var ikimizede yasak icinde yumurta olan hic bisi yemememize ragmrn yanaklari yine alerji oldu tum gece onlari kasidi tekrar alerji testi yaptirmamiz getekecek galiba :KK43:
Geçmiş olsun, umarım neye alerji olduğu ortaya çıkar bir an önce

Aaa bnde vazgectim ozamn bide pazar daha kalabalik olur
evet kesinlikle dün bir saat bekleme bugün iki saat olur iyiki yazdı pufpuff

Kizimin gece defalarca ustunu ortyorum bn orttugum gbi tekme atiyo sizinkilerde oylemi. Yanimda yatiriyorum havalar soguk diyebutun gece ustunu ortuyorum. Gozlerini ovusturmak bizdede var
benim kızımda çok acıyo uyku tulumu terletiyo bide üstünü terleyip üstünü açınca daha çok endişeleniyorum bende Yanıma alıyorum çok açarsa çünkü bu kez üstünü açtımı diye uyuyamıyorum

Kizlarrr feshanedeki festival zaten daha cok butik yemek ve kozmetk uzrrine bebeklerle ilgili fuara gtmek istiosanz o fuar cnr da anne bebek fuari
ya benim takip ettiğim bebek hesapları gelin anneler size özel şöyle ürünler falan deyince gitmek istemiştim ben butik gezmiyorum malum kilolar yemek gezmiyorum malum kilolar :)))

Kiz bebek anneleri butik bebede bandanalarda indirim var çokta tatlılar:)
sağol canım inceleyeyim ben biraz

Hepinize gunaydin zorlu bi geceyi daha atlattik kizimin yumurta sarisina alerjisi var ikimizede yasak icinde yumurta olan hic bisi yemememize ragmrn yanaklari yine alerji oldu tum gece onlari kasidi tekrar alerji testi yaptirmamiz getekecek galiba :KK43:
ya benim kızımda çok kabarıyor neye alerjisi olduğunu anlamadım şimdi irmik kestim ona bakıcam bu kontrolde alerji testi sorim bende

Kızlar bebekleriniz su içiyor mu ben bir türlü içiremiyorum doktor ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi ama hiç istemiyor benimki, kayınvalidem de sürekli içi yanıyor bu çocuğun diyor yansa içer diyorum bende

Kızlar bebekleriniz su içiyor mu ben bir türlü içiremiyorum doktor ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi ama hiç istemiyor benimki, kayınvalidem de sürekli içi yanıyor bu çocuğun diyor yansa içer diyorum bende
Canim biz 2 tane suluk aldik diş kasiyici olarak kullaniyor kasikla veriyorum hep agzini aciyor yanlardan cikariyor bende cay bardagiyla veriyorum hem cok heyecanlaniyo hem baya iciyor

Aynen pazar günü hiç bitmesin istiyorumm birazdan pztsi sendromu sarar beni :KK43:
Aynı ben eşimde bekle akşam olsun öyle git sendroma diyo ama bende kahvaltıdan sonra başlıyo
benim kızım su içiyor hatta severek aldığı tek şey su ama bende çok su icerim belki bana çekmiştir diyorum ben :)) yansa içer bencede önemli olan ek gıda aldıktan sonra az biraz içirebilmen sanki

Bu arada kızım büyüdü de babayla ekmek almaya gitti ☺️☺️

Aynı ben eşimde bekle akşam olsun öyle git sendroma diyo ama bende kahvaltıdan sonra başlıyo
benim kızım su içiyor hatta severek aldığı tek şey su ama bende çok su icerim belki bana çekmiştir diyorum ben :)) yansa içer bencede önemli olan ek gıda aldıktan sonra az biraz içirebilmen sanki

Bu arada kızım büyüdü de babayla ekmek almaya gitti ☺️☺️
Maşallah bu günleri de görüyoruz ne güzel :)

Canim biz 2 tane suluk aldik diş kasiyici olarak kullaniyor kasikla veriyorum hep agzini aciyor yanlardan cikariyor bende cay bardagiyla veriyorum hem cok heyecanlaniyo hem baya iciyor
Tamam canım bende sulukla denedim hep şimdi bardakla deneyeyim senin gibi içirebilirim belki

Back
X