- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Gunaydin.amin inşallah.Herkese Günaydın hepimiz için bol uykulu bol iştahlı hastalıksiz güzel bir hafta olsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin.amin inşallah.Herkese Günaydın hepimiz için bol uykulu bol iştahlı hastalıksiz güzel bir hafta olsun inşallah![]()
GünaydınGünaydınlar yepyeni bir hafta herkesin keyfince gönlünce stressiz geçireceği bir hafta olsun doktor kontrolü olanlar tartıda umduğunu bulsun inşallah :))
KIZIN KAÇ KİLO Kİ CANIMYaa sizin bu verdiklerinizi gorunce benim kizin cok kilo almamasi normal diyorum simdiye kadar hic bi seferde 120 den fazla mama icmedi o da nadiren genelde 90cc bu sabah 8 de 90 cc mama yaptim biraz bıraktı hatta sonra 11.30 da kahvalti yaptik beraber peynir recel pekmez yumurta sarisi birazcik ekmek yarim kase kadar yogurt simdi ben yedirmeye kalkmasam rahat 3-4 e kadar yemek istemez
Canım arı mama dediğin pirinç unu mu sadece.babam organik pirinç almış değirmende öğütecekmiş.pirinç unundan mama yapmam için.bu ara ailecek Akifi yedirme operasyonundayız.2 ayda 150 gr hepimizi üzdü
Canim emzirmek icin kalkiyorum bazen sadece.iki emip birakiyor kac kere kalktigi hergün degisiyor ama kalmadigi olmuyor
ben 10:30 11:00 gibi muhallebi veriyorum beş altı kaşık yiyo sonra istemiyor. Gece çok sık uyanıyor hemen hepsinde emziriyorum o yüzden ne kadar süt içiyor bilemiyorum bazen bir kaç dakika bazen on onbeş dakika emiyor
Canım arı mama dediğin pirinç unu mu sadece.babam organik pirinç almış değirmende öğütecekmiş.pirinç unundan mama yapmam için.bu ara ailecek Akifi yedirme operasyonundayız.2 ayda 150 gr hepimizi üzdü
Yandin o zaman
Hicbir zaman..nihahahaaaa (erol tas gulusu)..şaka sakabenimki 5 yasina girdi hala kendi kendine uyudugunu gormuslugum yok
Gecmis olsun bacim ♥
Doktorunu ara sor istersen...
Simdi nasil oldu ?
Canim ben emziriyorum sabaha kadar sürekli uyanıp emiyor belli bir ölçü yok bizde
?
bnm kızım akşam 8 den sabah 8 e kadar 2 saate bir uyanıp her seferinde 120 ya da 150 cc arası mama içiyor.
neden komşuna baktırmakla hata yaptm dedn cnm anlamadm? ben de komşuma bırakacağım da ikinci dönem?
Bu gece 1 buçukta uyudu kızım zorla saat 4 buçukta dikildi ve ben saat 7 buçukta çıktım evden iş için harap oldum ya ne zaman düzene gircekler bu minnaklarrrrYarın sabah nedir yaüç dört saat sonra iş var
![]()
Allah yardimciniz olsun siz çalışan annelere dahada zorBu gece 1 buçukta uyudu kızım zorla saat 4 buçukta dikildi ve ben saat 7 buçukta çıktım evden iş için harap oldum ya ne zaman düzene gircekler bu minnaklarrrr![]()
çok geçmiş olsun azericimSelam bacilarim nasilsiniz ?
Cok agir bir sekilde nezle oldum
Iyi ki babamiz evde de oglumla sehzademle ilgileniyo...
En kisa zamanda iyilesmem lazim oglumu opemiyorum koklayamiyorum
Maske takiyorum emzirirken offfffofffff
Basim catliyo agridan iyilesip gelcem yaniniza ins.
Kendinize iyi bakin...
Yavrularinizi bol bol opun sevin
Ben sevemiyorum![]()
canım kızına maşallah yüzünün geçmesine de çok sevindim şükür ki huzursuzluk falanda yapmamış bu arada devam sütü de veriyorsun değil mi canım benim kızım henüz 7 kiloları yeni gördü biraz persentilin altına düştüğü için canım sıkılıyor iştahıda pek iyi değilNOLUYO BU SİTEYE ANLAMIYORUM AZ ÖNCE ALINTI YAPIP CEVAP YAZDIM HİÇBİŞE ÇIKMAMIŞ HER NEYSE BENİM KIZDA PEK KİLOLU DEĞİL 7 AYLIK KONTROLDE 9 KG Dİ AYRICA BEN EMZİRMİYORUM HEP EK GIDA ŞEKLİNDE OLUYOR BESLENMEMİZ AYRICA DÜŞME OLAYIMIZDAN SONRA MORARTIMIZ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMDA HUZURSUZLUK YAPMADI
benim kızım uyuduğunda 12 buçuk falandı sanırım ve neredeyse saat başı kalktı yedide evden çıktım sıfır enerjiyle koca bir iş gününe başladım bakalım nasıl bitecekBu gece 1 buçukta uyudu kızım zorla saat 4 buçukta dikildi ve ben saat 7 buçukta çıktım evden iş için harap oldum ya ne zaman düzene gircekler bu minnaklarrrr![]()
Burdan ama bayandır girmiyor. Erdeminannesi :)Tuğba yontan burdan birimi arkadaşlar instagramda istek göndermiş degilse kabul etmiycem bilemedim.
canım kızına maşallah yüzünün geçmesine de çok sevindim şükür ki huzursuzluk falanda yapmamış bu arada devam sütü de veriyorsun değil mi canım benim kızım henüz 7 kiloları yeni gördü biraz persentilin altına düştüğü için canım sıkılıyor iştahıda pek iyi değil
benim kızım uyuduğunda 12 buçuk falandı sanırım ve neredeyse saat başı kalktı yedide evden çıktım sıfır enerjiyle koca bir iş gününe başladım bakalım nasıl bitecek
devam sütü 2 numara veriyorum canım tabicanım kızına maşallah yüzünün geçmesine de çok sevindim şükür ki huzursuzluk falanda yapmamış bu arada devam sütü de veriyorsun değil mi canım benim kızım henüz 7 kiloları yeni gördü biraz persentilin altına düştüğü için canım sıkılıyor iştahıda pek iyi değil
benim kızım uyuduğunda 12 buçuk falandı sanırım ve neredeyse saat başı kalktı yedide evden çıktım sıfır enerjiyle koca bir iş gününe başladım bakalım nasıl bitecek
saol canım 2 gündür evdeydim bugün iyice sendroma girmiş bulundumAllah yardimciniz olsun siz çalışan annelere dahada zor
saol canım 2 gündür evdeydim bugün iyice sendroma girmiş bulundumAllah yardimciniz olsun siz çalışan annelere dahada zor
ben 50 cc muhallebi yedirince ya da çorba sevinçten uçuyorum ve gerçekten her yöntemi deniyorum oyuncakla sulu dolu kapla ağlarken gülerken ağzını açtığı her fırsatta zaten çok da zorlarsam kusuyorcanım sana şunu tavsiye edeyim şu arı mamayı bi dene güzel kilo aldırıyor ayrıca yemek yedirirken annem filan eşim sabrıma hayran kalıyor benden başka kimse yediremiyor benim kıza şarkılar mimikler yaparak yediriyorum inatlaşmıyorumda fırsat kolluyorum o 200 cc mamayı bitittiriyorum bi şekilde bide mama yedirirken tv açıyorum animasyon veya çizgi film ona dalıp yiyor mamasını buarada ne işle mesşgulsun umarm yorulacağın bi iş değildir çok zor çünkü yaaaaa çocukla iş
ben 50 cc muhallebi yedirince ya da çorba sevinçten uçuyorum ve gerçekten her yöntemi deniyorum oyuncakla sulu dolu kapla ağlarken gülerken ağzını açtığı her fırsatta zaten çok da zorlarsam kusuyorbirde ben emziriyorum ben yokken de bıraktığım sütlerden zorla içiriyor annem cumartesi kontrol sonucuna göre bende mama başlıycam büyük ihtimal tavsiyen için sağol canım
bu arada ben yönetici asistanıyım yoğunluğum ve stresim tamamen direktörüme bağlı olarak değişiyor Allahtan masa başı sadece kafa yoruyor zaten tabi ne kadar kafa kaldıysa :)
bakalım canım bu hafta sonu ak koyun kara koyun çıkacak ortaya dediğin gibi sağlıklı olmaları daha önemli ama işte bir taraftan da yesin azıcık toparlak olsun istiyor gönül :)Belki sütün yetiyodur canım ondan istemiyodur ben emzirmiyorum ondan sürekli mama ve ek gıda veriyorum tabi doktorunla görüş mutlaka vardır önerisi çokta takılmamak lazım sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil buarada neyseki işin masa başıymış yoksa mahfolurdun![]()
Hmm tamam tesekkur ler canım kabul ediyim o zamanBurdan ama bayandır girmiyor. Erdeminannesi :)
Bugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yaniKIZIN KAÇ KİLO Kİ CANIM