2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilarim gunaydin...
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ben daha iyiyim...
Fakat oglum canimi sikti ..
Gozlerinden birinde kanlanma var kizarmis gozunun yarisi...
Cizgi halindeydi dagilmis simdi...
Esime gorur gormez hemen goturelim dedim doktorunu arattirdim gormem lazim birsey diyemem demis...
ama sirketteki cok bilmis cocuk sahipleri gecer gecer demisler diye dun farkeder farketmez goturmedi...:KK11:

Basina boyle bir durum gelen oldu mu...
3-4 gundur gozlerinde capaklanmada vardi...
Doktorumuz capaklanma icin birsey vermemisti sutumle temizliyorum bende...
Birazdan goturecegim nolur dua edin onemli birseyi olmasin...
davranislari normal ama cok endiseliyim..

Bacilarim gunaydin...
Esime gorur gormez hemen goturelim dedim doktorunu arattirdim gormem lazim birsey diyemem demis...
ama sirketteki cok bilmis cocuk sahipleri gecer gecer demisler diye dun farkeder farketmez goturmedi...:KK11:

geçmiş olsun,çapaklanma sonrası ise enfeksiyon genişlemiş sanırım ,damla ile toparlar hemen konjuktivit ise,acil şifalar yakışıklıya...

Bugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yani :KK66:
maşllah bebeğine canım 8 kiloda normal sanırım boyuna göre ya biz anneler hep tosuncuk olsunlar istiyoruz sanırım ama diş çıkarıyo yavrucuklar bunuda hesap etmeliyiz buarada bizimki bir hafta sonra 8. ayını dolduracak hala diş miş yokkk:KK53:

benim arkadaşımın kızı 1 yaşında ve hala bir düzene girmedi inşallah bizimkiler uyuyan bebişlerden olsun en azından 9 aydan itibaren ben ona bile razıyım o kadar uyumayacak gibi duruyor ki mira hanım
ayy bende kızıma mira adını koycaktım aile baskı yapınca oldu mina sonra uzun biraz olsun dediler oldu alminaaaa:-)

Dün bir arkadaşımla konuştum. Onun da kızı saat başı kalkıyormuş. Sonra 9 ay dolunca uyumaya başlamış. Dediğine göre ek gıdalara uyum sağlamış yetişkin gibi yemeye başlayınca uykusuzluk bitmiş
Allahım inşallah ya , zaten bu forum olmasaydı ben bi tek benim bebeğim böyle zannedip hastanelerden çıkmazdım. Burada herkesin aynı durumda olması durumu normalleştiriyor

Bacilarim gunaydin...

Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir kısa zamanda

Bacilarim gunaydin...

Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir eltimin kızına olmuştu damla verdiler iki güne toparladı hemen umarım seninki sütünle toparlanır
ayy bende kızıma mira adını koycaktım aile baskı yapınca oldu mina sonra uzun biraz olsun dediler oldu alminaaaa:-)
biz üç arkadaş doğum yaptık bebeklerimiz mira mert ve eylül tam medcezir olduk yani bir yaman eksik :confused: senin kızının ismi de çok güzelmiş zaten o kadar çok mira var ki değişiklik güzel tamamlanmış

Allahım inşallah ya , zaten bu forum olmasaydı ben bi tek benim bebeğim böyle zannedip hastanelerden çıkmazdım. Burada herkesin aynı durumda olması durumu normalleştiriyor
aynı şekilde uykusuzluk, geç diş ve kilo problemi sadece bende var sanıyordum okuyup hele de tavsiyeler alınca o kadar rahatladım ki :)

benim arkadaşımın kızı 1 yaşında ve hala bir düzene girmedi inşallah bizimkiler uyuyan bebişlerden olsun en azından 9 aydan itibaren ben ona bile razıyım o kadar uyumayacak gibi duruyor ki mira hanım

Artık neredeyse mamaya zorlayacağım o derece düşünün. Zaten ilk haftalar gogsumdeki siddetli.acı nedeniyle mama ağırlıklı gitti. Sonra anne sütünün tadını aldı. Ve bir daha.ne mama ne biberon kabul etmedi. Bazen de bebeğimin bu hayatta en ihtiyacı olan şeyi kendi rahatım için kesmek de haksızlık diye düşünüyorum. O yüzden yılmıyorum mücadeleye devam kızlar. Tabi işe başlayınca o mücadeleye ne olacak hep beraber bakarız

Zaten üst kademeye kaldırdık bir ay önce diz üZeri durunca hemen kademeyi yükselttik ama onun da icabına baktı :KK43: ya zaten saçma sapan aldık karyolayı işte bilmeyince :KK43: 3-4 yaşa kadar kullansın çekmeceli olsun falan dedik ama bu aylarda ayaklanacağını öngöremedik
Yaşamadan öğrenemiyon işte.göze güzel geleni alıyoz.benim park beşikte yamuldu.iyi çıkmadı.karyola çok büyük kızımdan kalmıştı yepyeni duruyo bidaha da almak saçmalık olur.garantiye göndericem park beşiği

Aynen ben de cok sey ogrendim sayenizdeEn Büyük KK
azerikizi91 azerikizi91 geçmiş olsun canm önemli bisey degildr inşallah.

Erken kalkmak ne zormus yahu izne ayrildgmdan beri gec kalkiyodm ne güzel. Benm oglan gecelerin adami oldugu icin oglene kadar yatardk:) uykusunu duzene sokmaya calisiyorm ve sekizde uyandk bugün sersemledim tabi:KK53:

A apriori11 ben yatagnin parmaklik tarafina yastık koyuyorm canm ayagni cikarmisti bir kere sıkışır dye korkmustm sende dene istersen dik olarak koy kalkamaz belki.

maşllah bebeğine canım 8 kiloda normal sanırım boyuna göre ya biz anneler hep tosuncuk olsunlar istiyoruz sanırım ama diş çıkarıyo yavrucuklar bunuda hesap etmeliyiz buarada bizimki bir hafta sonra 8. ayını dolduracak hala diş miş yokkk:KK53:

Bizimkide dis mi belli degil ki

Kilosunu anneme soyledim dediki amaaaan sizde cok zayiftiniz hatta betul daha iyi bak simdi nasil oldunuz. Simdi bu kadin beni teselli mi ettiii alenen küfür mu etti anlamadim ;)

azerikizi91 azerikizi91 canim betulun 1 haftalikken başladı capaklanma sanirim silerken kizarmasina sebep oluyoruz cunku bi kanlanir gibi oldu Dünyagöz e prof a gittik o derece korktum cok sukur bisey yok

Damla ve krem verdiler gecti

Bacilarim gunaydin...

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur

Artık neredeyse mamaya zorlayacağım o derece düşünün. Zaten ilk haftalar gogsumdeki siddetli.acı nedeniyle mama ağırlıklı gitti. Sonra anne sütünün tadını aldı. Ve bir daha.ne mama ne biberon kabul etmedi. Bazen de bebeğimin bu hayatta en ihtiyacı olan şeyi kendi rahatım için kesmek de haksızlık diye düşünüyorum. O yüzden yılmıyorum mücadeleye devam kızlar. Tabi işe başlayınca o mücadeleye ne olacak hep beraber bakarız
işe başlayınca aynı hislerle emzirmeye devam ediyorsun canım ben iki buçuk aydır çalışıyorum gecem gündüzüme karıştı yeter ki iki fırt daha emsin diye uykuyu unuttum hoş bizim kızda zaten ben varken kesinlikle başka bir şeye ağzını açmıyor :)

Bizimkide dis mi belli degil ki

Kilosunu anneme soyledim dediki amaaaan sizde cok zayiftiniz hatta betul daha iyi bak simdi nasil oldunuz. Simdi bu kadin beni teselli mi ettiii alenen küfür mu etti anlamadim :KK66:
ayy ilahi çok güldüm ya teselli etmiş işte anne yüreği benim annem de dese öyle bu kız pek zayıf diye dolanıyo ortalarda :(

@minnakkartal

Benim eşim de artvinli Şavşattan gelmis ailesi sakaryaya
bizimkilerde artvinden istanbula yerleşmiş tam bir gürcüdür kendisi inadım inatgillerden :))

Ayy bende sersem sebelek oldum gece cok kalkiyo agliyarak uyaniyo ama meme degil derdimiz gaz sanirim nolcak bilmiyorum boyle aliyorum kucagima pirtliyo uyuyo :)

Selam kizlar nasılsınız? Artik direk yazacagim gecmisi okumaya ne gücüm ne de zamanim var.
Yalniz azerikizina gecmis olsun dileklerini gordum de, AZERIKIZI insallah birseyi yoktur. Bence endiselenecek birsey yok benim oglanin defalarca kan canagi gibi oldu. ilkinde bende cok korkmustum ama hem kendi dru hem goz dru gozyasi kanalinin tikanikliligindan bahsetti masaj ve damla onerdi. Uzun suredir tekrarlamiyor insallah bir daha da olmaz

Back
X