Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm daha varmış o zaman vermiyelim hazirana kadar bekliyelim o zaman. Çok seviyo ama bekliycek artık.S Sevgidili5 ben de iki defa taze fasulye verdim ana şimdi sen sorunca baktım internetten haziran yazıyor mevsimi
Bence biraz daha bekleyin. Yaz sebzesi fasülye.Taze fasulye yemeği veriyorum yiğit e bu sıralar acaba zamanı geldimi yoksa simdikiler daha hormonlumudur. Kizlar bilgisi olan varmı. Veriyorum ama icimede sinmiyo zamanimi değilmi.
Çok şükür normale dönmüş cnmayy bende sırf oraya yatmamak için erteliyorum da erteliyorum bir yıllık kontrole kadar gitmicem sanırım
kızlar çok sağolun mira daha ii dün gece ateşimiz yükselmedi 36.5-37 arasıydı sabah ölçtüm 36 olmuştu biraz serindi üstünü giydirdim sanırım artık düştü peditus verdim uyku arası anlamadı içti 6 saatte bir onu vericez yine de bugün annemle kardeşim sık sık kontrol edicek seyre göre calpolde verebiliriz
sağol canım benim iyi şimdilik kıyafetle görmeyi özlemişim bu arada herkes gelin damat seçiyo bende öyküyü kanka Seçtim kızıma boyu boyuna huyu huyuna :))@minnakkartal öykünün de kocaman olduğu söylenemez yarışıyolar mirayla geçmiş olsun iyi olmasına sevindim inş yükselmez artık
kot tayt seviyorum ben hatta abartıp altına topuklu Üstüne tunik gibi Gömlek saçla faln klasikleştiriyorum işe giderken hoş bizimkiler eşofmanla gitsen bişi demezde ben normal siyah tayt sık kullanıyorum yazın beyazda giyiyorum ama favorim deridir :))Sağol canım ama bence sana da çok yakışır.fazlan falan yok :)
Bugün biraz baktım. Kot taytmı alsam diyorum. Daha önce almadığım için bilemedim :)
şu kilo işi yemekle değil bünyeyle mi alakalı acaba öyküde miroş gibi çıtı pıtı olcak demek ki10.ay kontrolumuzden geldk boy 73 cm olmuş sadece 200 gr almışız 8150
doktor ek gıdayı arttır dedi istediği kadar yediriyorum dedim mama sabah akşam içiyo sadece dedim yeter ama istersen bi öğün daha at araya dedi masa da ver kendi yemeğe başlasın dedi kan demir ölcümü yaptık elinden aldılar kan damarsız benim gibi bulamıyolar sıkasıka aldı yrım saat ağladı sonra da eline bakıyo bant var başlıyo mızırdanmaya :) demir 37 çıktı 40 ve üstü olsa iyi olur dedi kötü değil dedi kan da 10.7 çıkmış 11-18 arası olması gerekiyo evdeki ilacı bitir bırak dedi ben zaten 1 aydır falan vermiyodum pekmez ve etle devam et dedi zaten et suyu ve köfte vazgeçilmezimiz :) böyle bizden haberler başka bişey yk sanırım :)
bende girdim spiral kontrolune tamam dedi kaymamış bi daha bişey olmaz artık dedi senelik kontrole gel doktor bey bi bakalım de bakarız diyo :)
hastaneye zam gelmiş 57 tl di 62 olmuş yuh dedim yani
ben iki kez verdim ama dondurucudan pek anlamam anneme sordum Mayıs sonu Haziran en Güvenilir zamanıdır dedi canımTaze fasulye yemeği veriyorum yiğit e bu sıralar acaba zamanı geldimi yoksa simdikiler daha hormonlumudur. Kizlar bilgisi olan varmı. Veriyorum ama icimede sinmiyo zamanimi değilmi.
Bizde öyleyız cnm bu yuzden de surekli burun akıntımız oluyoYa kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
Yakışıklı iyice yakışıklı olacak maşallah huzurla giyinsinİyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum![]()
Biz 3 aydan berı kullanıyoruz ayrıca balıkta verıyorumBalık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?
Bizde dün gittik ve doktor balık yağı verdi. Burda taze balık bulmak biraz zor.
Bende 1 yaşından önce pek vermiyolar diye biliyodum. Başlamadım içirmeye.
Maşallah uzun boylu olacakDün sabah ölçtüm 78 cm çıktı :)
Canım şükür sağlığı yerınde ya ben bir süredır kahvaltıda suyla ruseymli irmik pişirip tereyağı yumurta kırıyorum hem beyazı hem sarısı eğer hasta değilse severek yiyo ve kilo alımı hızlandı istersen deneyebilirsin10.ay kontrolumuzden geldk boy 73 cm olmuş sadece 200 gr almışız 8150
doktor ek gıdayı arttır dedi istediği kadar yediriyorum dedim mama sabah akşam içiyo sadece dedim yeter ama istersen bi öğün daha at araya dedi masa da ver kendi yemeğe başlasın dedi kan demir ölcümü yaptık elinden aldılar kan damarsız benim gibi bulamıyolar sıkasıka aldı yrım saat ağladı sonra da eline bakıyo bant var başlıyo mızırdanmaya :) demir 37 çıktı 40 ve üstü olsa iyi olur dedi kötü değil dedi kan da 10.7 çıkmış 11-18 arası olması gerekiyo evdeki ilacı bitir bırak dedi ben zaten 1 aydır falan vermiyodum pekmez ve etle devam et dedi zaten et suyu ve köfte vazgeçilmezimiz :) böyle bizden haberler başka bişey yk sanırım :)
bende girdim spiral kontrolune tamam dedi kaymamış bi daha bişey olmaz artık dedi senelik kontrole gel doktor bey bi bakalım de bakarız diyo :)
hastaneye zam gelmiş 57 tl di 62 olmuş yuh dedim yani
Benım yazdan fasulyem var surekli verdım azar azar çorbasına atıyorumS Sevgidili5 ben de iki defa taze fasulye verdim ana şimdi sen sorunca baktım internetten haziran yazıyor mevsimi
Ben topuklu giyemem ki. Spor giyinmeye alışmışım topuklu bana terssağol canım benim iyi şimdilik kıyafetle görmeyi özlemişim bu arada herkes gelin damat seçiyo bende öyküyü kanka Seçtim kızıma boyu boyuna huyu huyuna :))
kot tayt seviyorum ben hatta abartıp altına topuklu Üstüne tunik gibi Gömlek saçla faln klasikleştiriyorum işe giderken hoş bizimkiler eşofmanla gitsen bişi demezde ben normal siyah tayt sık kullanıyorum yazın beyazda giyiyorum ama favorim deridir :))
şu kilo işi yemekle değil bünyeyle mi alakalı acaba öyküde miroş gibi çıtı pıtı olcak demek ki
ben iki kez verdim ama dondurucudan pek anlamam anneme sordum Mayıs sonu Haziran en Güvenilir zamanıdır dedi canım
Evet canım yeni evimize yakın avm de sadece LCW var bebek kıyafeti için. Diğer evin güzel yanı çok merkezi olmasıydı , Nişantaşı taksim şişli heryer yürüme mesafrsindeydi. LCW da da hiçbirşey yokmuş Anca pijama satıyorlar, bulduklarımı aldımYuh ya 450 tl ye pasta mi olurkendin yap kardes bosver
Benmki 2400 du onda bile zorlandim yahu
Ay ne guzel ya boyle yazinca cok ozeniyorum size2.yi yapasim geliyo
Bizimki de oyle canm.kafa ve ense terliyo
Cok guzeller yakisir esmer sekere:))citcitlilar da lcw nin mi?
Canm sizn dr acik somon almayn demsti degl mi?gecen esim markette paket bulamamis aradi acik alym dedi ben de alma dedim neden diyo sebebini hatirlamyorum ama alma sen dedim![]()
Sağol canım siz de güle güle eskitin. Erkek bebek de ancak bu kadar renklendirilebilirdi heraldeBayıldım hepsinede coraplarinizin yanından bizdede var renkli renkli çok seviyoruz giymeyi. Güle güle giysin azad.
Sağol canımYakışıklı iyice yakışıklı olacak maşallah huzurla giyinsin
O belli olmaz bence canım :) keşke olsa tabi. Kardeşim hep kısa boyluydu küçükken ama şimdi benden uzun 170 boyunda.Maşallah uzun boylu olacak
Bizim babamız 1.90 boyu ama oğlum 78 cm siz kız olmanıza rağmen aynıyız yoksa oğlum kısa boylumu olacak kompleks yapmasın ilerde babasının yanında üzülür yavrumDün sabah ölçtüm 78 cm çıktı :)
Gökçe'nin anası da babası da uzun değil :) teyzelerine çeksin diye dua ediyorumBizimki de kısa galiba, 1.88 lik baba dururken 1.58 lik anasına çekmez inşallah akıllı oğlum :)