2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy bende sırf oraya yatmamak için erteliyorum da erteliyorum bir yıllık kontrole kadar gitmicem sanırım

kızlar çok sağolun mira daha ii dün gece ateşimiz yükselmedi 36.5-37 arasıydı sabah ölçtüm 36 olmuştu biraz serindi üstünü giydirdim sanırım artık düştü peditus verdim uyku arası anlamadı içti 6 saatte bir onu vericez yine de bugün annemle kardeşim sık sık kontrol edicek seyre göre calpolde verebiliriz
Çok şükür normale dönmüş cnm

@minnakkartal öykünün de kocaman olduğu söylenemez yarışıyolar mirayla geçmiş olsun iyi olmasına sevindim inş yükselmez artık
sağol canım benim iyi şimdilik kıyafetle görmeyi özlemişim bu arada herkes gelin damat seçiyo bende öyküyü kanka Seçtim kızıma boyu boyuna huyu huyuna :))

Sağol canım ama bence sana da çok yakışır.fazlan falan yok :)
Bugün biraz baktım. Kot taytmı alsam diyorum. Daha önce almadığım için bilemedim :)
kot tayt seviyorum ben hatta abartıp altına topuklu Üstüne tunik gibi Gömlek saçla faln klasikleştiriyorum işe giderken hoş bizimkiler eşofmanla gitsen bişi demezde ben normal siyah tayt sık kullanıyorum yazın beyazda giyiyorum ama favorim deridir :))

10.ay kontrolumuzden geldk boy 73 cm olmuş sadece 200 gr almışız 8150
doktor ek gıdayı arttır dedi istediği kadar yediriyorum dedim mama sabah akşam içiyo sadece dedim yeter ama istersen bi öğün daha at araya dedi masa da ver kendi yemeğe başlasın dedi kan demir ölcümü yaptık elinden aldılar kan damarsız benim gibi bulamıyolar sıkasıka aldı yrım saat ağladı sonra da eline bakıyo bant var başlıyo mızırdanmaya :) demir 37 çıktı 40 ve üstü olsa iyi olur dedi kötü değil dedi kan da 10.7 çıkmış 11-18 arası olması gerekiyo evdeki ilacı bitir bırak dedi ben zaten 1 aydır falan vermiyodum pekmez ve etle devam et dedi zaten et suyu ve köfte vazgeçilmezimiz :) böyle bizden haberler başka bişey yk sanırım :)

bende girdim spiral kontrolune tamam dedi kaymamış bi daha bişey olmaz artık dedi senelik kontrole gel doktor bey bi bakalım de bakarız diyo :)
hastaneye zam gelmiş 57 tl di 62 olmuş yuh dedim yani
şu kilo işi yemekle değil bünyeyle mi alakalı acaba öyküde miroş gibi çıtı pıtı olcak demek ki

Taze fasulye yemeği veriyorum yiğit e bu sıralar acaba zamanı geldimi yoksa simdikiler daha hormonlumudur. Kizlar bilgisi olan varmı. Veriyorum ama icimede sinmiyo zamanimi değilmi.
ben iki kez verdim ama dondurucudan pek anlamam anneme sordum Mayıs sonu Haziran en Güvenilir zamanıdır dedi canım

Ya kızlar benim kızım çok terliyo uyurken. Ama sadece başından. Sırtında falan hiç bişey yok. Çocuğu bi kaldırıyorum kafasının olduğu yer koca bi yuvarlak şeklinde ıslnmış. Hatta kırmızı çarşafı var beyaz bi çizgi oluşmuş yuvarlak şekilde terden.
Normal mi bu? Çevremde de başka hiç çocuk yok kafama takıldı
Bizde öyleyız cnm bu yuzden de surekli burun akıntımız oluyo

Balık yağı kullanımı hakkında ne düşündüğünü de aorar mısın?
Bizde dün gittik ve doktor balık yağı verdi. Burda taze balık bulmak biraz zor.
Bende 1 yaşından önce pek vermiyolar diye biliyodum. Başlamadım içirmeye.
Biz 3 aydan berı kullanıyoruz ayrıca balıkta verıyorum

10.ay kontrolumuzden geldk boy 73 cm olmuş sadece 200 gr almışız 8150
doktor ek gıdayı arttır dedi istediği kadar yediriyorum dedim mama sabah akşam içiyo sadece dedim yeter ama istersen bi öğün daha at araya dedi masa da ver kendi yemeğe başlasın dedi kan demir ölcümü yaptık elinden aldılar kan damarsız benim gibi bulamıyolar sıkasıka aldı yrım saat ağladı sonra da eline bakıyo bant var başlıyo mızırdanmaya :) demir 37 çıktı 40 ve üstü olsa iyi olur dedi kötü değil dedi kan da 10.7 çıkmış 11-18 arası olması gerekiyo evdeki ilacı bitir bırak dedi ben zaten 1 aydır falan vermiyodum pekmez ve etle devam et dedi zaten et suyu ve köfte vazgeçilmezimiz :) böyle bizden haberler başka bişey yk sanırım :)

bende girdim spiral kontrolune tamam dedi kaymamış bi daha bişey olmaz artık dedi senelik kontrole gel doktor bey bi bakalım de bakarız diyo :)
hastaneye zam gelmiş 57 tl di 62 olmuş yuh dedim yani
Canım şükür sağlığı yerınde ya ben bir süredır kahvaltıda suyla ruseymli irmik pişirip tereyağı yumurta kırıyorum hem beyazı hem sarısı eğer hasta değilse severek yiyo ve kilo alımı hızlandı istersen deneyebilirsin

sağol canım benim iyi şimdilik kıyafetle görmeyi özlemişim bu arada herkes gelin damat seçiyo bende öyküyü kanka Seçtim kızıma boyu boyuna huyu huyuna :))

kot tayt seviyorum ben hatta abartıp altına topuklu Üstüne tunik gibi Gömlek saçla faln klasikleştiriyorum işe giderken hoş bizimkiler eşofmanla gitsen bişi demezde ben normal siyah tayt sık kullanıyorum yazın beyazda giyiyorum ama favorim deridir :))

şu kilo işi yemekle değil bünyeyle mi alakalı acaba öyküde miroş gibi çıtı pıtı olcak demek ki

ben iki kez verdim ama dondurucudan pek anlamam anneme sordum Mayıs sonu Haziran en Güvenilir zamanıdır dedi canım
Ben topuklu giyemem ki. Spor giyinmeye alışmışım topuklu bana ters :KK39:işyerinde tayt giymek mi ? Beni Kapıdan içeri almaz Müdüre hanım :KK53::confused: bi kere üzerimde kumaş pantolon varken sen gene mi kot giydin diye tuttu beni ( hiç kot giymedim buarada) sonra baktı kumaş. Ama kot kesim kumaş bunu giyemen dedi :confused: kendisi kot etekle gelir. Anneannemin giydiği kumaşı tarif ediyo bana giymem için. Bende onu anneannem giyiyo dedim:KK71:. Sen bizim oraya gel. Sana ve kilona taksın. zayıflara demediğini bırakmazda kendileri.

Yuh ya 450 tl ye pasta mi olur:KK57:kendin yap kardes bosver:KK19:

Benmki 2400 du onda bile zorlandim yahu:KK70:

Ay ne guzel ya boyle yazinca cok ozeniyorum size:KK68:2.yi yapasim geliyo:p

Bizimki de oyle canm.kafa ve ense terliyo

Cok guzeller yakisir esmer sekere:))citcitlilar da lcw nin mi?

Canm sizn dr acik somon almayn demsti degl mi?gecen esim markette paket bulamamis aradi acik alym dedi ben de alma dedim neden diyo sebebini hatirlamyorum ama alma sen dedim:KK70:
Evet canım yeni evimize yakın avm de sadece LCW var bebek kıyafeti için. Diğer evin güzel yanı çok merkezi olmasıydı , Nişantaşı taksim şişli heryer yürüme mesafrsindeydi. LCW da da hiçbirşey yokmuş Anca pijama satıyorlar, bulduklarımı aldım ;) çıtçıtlı paklıyor bizi canım çok hareketli olduğu için diğer tişörtler üzerinde yamulup duruyor :)
Açık somonu ben tercih etmemiştin, dilim satıyorlar ya be zaman kesilmiş tazeliği falan güvenmiyorum. Dr a sordum o da kapalı ithal somonlardan al dedi. Daha güvenilir ve Norveç somonu oluyormuş onlar

Bayıldım hepsinede coraplarinizin yanından bizdede var renkli renkli çok seviyoruz giymeyi. Güle güle giysin azad.
Sağol canım siz de güle güle eskitin. Erkek bebek de ancak bu kadar renklendirilebilirdi heralde ;)

Yakışıklı iyice yakışıklı olacak maşallah huzurla giyinsin
Sağol canım

Buarada Kardeş muhabbetinde dikkatimi çekti de. Ana baba ayrı olan kardeşler birbirine daha düşkün gibi sanırım :/ benimde ana bana ayrı be cidden düşkünüz birbirimize. Hergün konuşuruz ablam be kardeşimle. Abim son zamanlarda oyun bozanlık yapıyor maalesef :( eşinden ayrıldı. ayrılmalarına sebep başka bi kadındı bide :( ailede kimse o kadını istemiyor ve o salak abimi bizden uzaklaştırıyor. Ya o ya biz mantığıyla.

Back
X