2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cilek31 cilek31 cnm geçmiş olsun inşş bişey olmaz insan çok korkuyo suçluyo kendını allah koruyo ben 2 kez yuksek yataktan bir kezde bebek arabasından düşürdüm internetten okuma bence kötü şeyler yazıyo aksı ağlayıp bıde uyudu dr gıtsem orda yok fılm yok mr çocuğu yıpratıp mahvedıyorlar ağız dolusu kusma olmadığı sürece korkma allahın izniyle

@kmltm cnm nasılsın emre nasıl biz çok zor bır hafta gecırıyoruz öksürükten yatamıyo pedıtus verıp spreyle açıyorum da balgam kaldı atamıyo dr gıtmedım nasıl atabılır balgamı iştahımızda çok azaldı eskıye göre

Kizlar 11 aylik bebek.menusu diye intde baktim baska bi sitede hanimlar yazmis agzim acik kaldi kahvalti yogurt ogle yemegi meyve aksam yemegi ve muhallebi eee bu bebek ne ara uyuyor ne ara oynuyor yada normalimi bu biz küp seker kadar peynir ve elindeki ekmegi ne kadar istirirsa okadar kahvalti ogle yemegi meyveli yogurt muhallebi seklindeyiz ben acmi birakiyorumki ya :KK43:
Bizim kahvaltı guzel yapıyodu ama bu aralar tükürüyo mamaya ağırlık verdık normal gunlerde kahvaltı meyvelı yoğurt akşam yemek uyumadan önce muhallebı verıyorum meyvele yoğurt hazır değil muz elma avakado yoğurtla karıştırıp buğday ruşeymi ilave edıyorum genelde kahvaltıyıda az su ile ırmıkli ruşeym pişirip tereyağı yumurta kırıyorum kaşıkla yedırıyorum ama senın dediğin menu çok fazlaymış biz bile yıyemeyız okadar

benimkinden de tik yok:KK43:

Hatirlamazsa babalar gununde hicbisey yapmycm oysa cok guzel planlarim vardi:(

@kmltm cnm nasılsın emre nasıl biz çok zor bır hafta gecırıyoruz öksürükten yatamıyo pedıtus verıp spreyle açıyorum da balgam kaldı atamıyo dr gıtmedım nasıl atabılır balgamı iştahımızda çok azaldı eskıye göre

Iyiyz canm emre de usuttu hafif peditus veriyodm ben de aferin verdm dun ve bugun.burnu akiyo ve oksuruk var hafiften.istahi falan yerinde ust disler cikti onun huysuzlugu var bizde de:(mizmiz surekli.ihlamur elma tarcin kaynatip iciryorm canm keciboynuzu pekmezi ekleyip.gece de buhar makinesi calisiyo burnunu temzlyorm gunde bir iki defa fazlasina izin vermiyo cok agliyo.buhar makinesi azaltti oksurugu yastgna da coldmix damlatiyorm guzel uyuyo sabaha kadar.balgam icin de bol bol sivi tuketck canm ben ha bire su iciriyorum sulugu eline verince hem oynuyo hem iciyo.ihlamur da icince hafifletiyo biraz

Bizim kahvaltı guzel yapıyodu ama bu aralar tükürüyo mamaya ağırlık verdık normal gunlerde kahvaltı meyvelı yoğurt akşam yemek uyumadan önce muhallebı verıyorum meyvele yoğurt hazır değil muz elma avakado yoğurtla karıştırıp buğday ruşeymi ilave edıyorum genelde kahvaltıyıda az su ile ırmıkli ruşeym pişirip tereyağı yumurta kırıyorum kaşıkla yedırıyorum ama senın dediğin menu çok fazlaymış biz bile yıyemeyız okadar

Ruseym gunde 1 kasigi gecmemeliymis canm cocuklarda.paketinde oyle yaziyodu.fazla besleyici oldgu icin agir gelebiliyomus.ben corbalarina katyorm genelde 1 tatli kasigi kadar

Hatirlamazsa babalar gununde hicbisey yapmycm oysa cok guzel planlarim vardi:KK43:

Iyiyz canm emre de usuttu hafif peditus veriyodm ben de aferin verdm dun ve bugun.burnu akiyo ve oksuruk var hafiften.istahi falan yerinde ust disler cikti onun huysuzlugu var bizde de:KK43:mizmiz surekli.ihlamur elma tarcin kaynatip iciryorm canm keciboynuzu pekmezi ekleyip.gece de buhar makinesi calisiyo burnunu temzlyorm gunde bir iki defa fazlasina izin vermiyo cok agliyo.buhar makinesi azaltti oksurugu yastgna da coldmix damlatiyorm guzel uyuyo sabaha kadar.balgam icin de bol bol sivi tuketck canm ben ha bire su iciriyorum sulugu eline verince hem oynuyo hem iciyo.ihlamur da icince hafifletiyo biraz
Çok sğl cnm su içiyo kustursam balgam çıkarmı ki su

Ruseym gunde 1 kasigi gecmemeliymis canm cocuklarda.paketinde oyle yaziyodu.fazla besleyici oldgu icin agir gelebiliyomus.ben corbalarina katyorm genelde 1 tatli kasigi kadar
Bize enerjı veren omudur acaba ruşeym hareketliliğimi yaşıyoruz ki?

Bu saat oldu hala eşimden tık yok bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum hic böyle hayal etmemiştim ilk anneler günümu:(

Çok sğl cnm su içiyo kustursam balgam çıkarmı ki su

Kusunca cikiyo balgam ama nasil kustrcan ki cocugu?
ruseymin fazlasi bunyeye agir gelrmis canm.hareketlilik yapiyo mu bilmiyorum.ben yeni yeni vermeye basladm vermedgm zamanlarda da yerinde durmuyodu smdi de durmuyo:)

Benmki bana turk kahvesi fincani almis cok severim kahveyi ve fincanini almayi tamam da hic boyle hediye hayal etmemistim yahu:KK51:
Hahaha benim eşim tost makinesi alacam anneler Gününde dedi :KK53: ona tost yapacakmışım. Bide söylüyo. Odunsun dedim de Gülüyor. İstediğim bi ayakkabı vardı onu aldırdım. Pek bi hediye gibi olmadı bende böyle hayal etmemiştim ama tost makinesinden iyidir :KK45::KK45: gerçi eşim kardeşime sormuş hangi ayakkabıyı beğenmişti onu alıyım die ama kardeşim hatırlayamamış ki :KK51:

hic yoktan uyudir canim bizde oda yok

Hahaha benim eşim tost makinesi alacam anneler Gününde dedi :KK53: ona tost yapacakmışım. Bide söylüyo. Odunsun dedim de Gülüyor. İstediğim bi ayakkabı vardı onu aldırdım. Pek bi hediye gibi olmadı bende böyle hayal etmemiştim ama tost makinesinden iyidir :KK45::KK45: gerçi eşim kardeşime sormuş hangi ayakkabıyı beğenmişti onu alıyım die ama kardeşim hatırlayamamış ki :KK51:

Karaca posetini gorunce kendimi kocamin esi degil de annesi gibi hissettim:(:KK70:
Halbuki hicbir ozel gunu kacirmaz dusunceli bir adamadir ama noldu bugun anlamadim:KK51:

Back
X