2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşim acaba bana bişey alacak mı diye beklerken bi anneler günün kutlu olsun bile demedi.
Anneme kendi annesinr hediye aldı verdik. Şimdide uyuyo.
Hiç bi zaman maddi hiç bi beklentim olmadı ondan. Ufacık şeylere sevindiğimidr bal gibi bilir. Ama bi cümleyi çok gördü bana. Annemin yanında utanmıştır dedim ama yok. Odunda demiyorum artık. Çok değersiz hissettim kendimi gözünde çok kırıldım..
Kuzenim arkadaşlarım hatta liseden 8 sendir hiç görmediğim arkadaşım bile kutladı ama dibimde ki kocamdan bi cümle duyamadım.
Zaten bir sürü cam kırığım vardı birde bunu ekledik. Sonumuz hayrolaun:(

Ilk anneler günüm güzeldi :) eşim yine eskisi gibi sürpriz yaptı. Hediyemi bilmeme rağmen yine sürpriz yapmayı başardı :)) sabah hediyemi güzel bi törenle oğlum verdi :) sonra ailece kahvaltıya gittik. Ordan da anneme gittik. Anneme de semaver aldık arçeliktrn sabah akşam çay içen bi aileyiz de ;) hediye kolyem çok güzel ve anlamlı ama maalesef takamıycsm uzun bi süre çünkü oğlum emerken sürekli çekiştiriyır :( anne bebek figürlü kolyem işte bu :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 81
Eşim acaba bana bişey alacak mı diye beklerken bi anneler günün kutlu olsun bile demedi.
Hiç bi zaman maddi hiç bi beklentim olmadı ondan. Ufacık şeylere sevindiğimidr bal gibi bilir. Ama bi cümleyi çok gördü bana. Annemin yanında utanmıştır dedim ama yok. Odunda demiyorum artık. Çok değersiz hissettim kendimi gözünde çok kırıldım..
Kuzenim arkadaşlarım hatta liseden 8 sendir hiç görmediğim arkadaşım bile kutladı ama dibimde ki kocamdan bi cümle duyamadım.
Zaten bir sürü cam kırığım vardı birde bunu ekledik. Sonumuz hayrolaun:KK43:

Akil edememistir bence canim bazen gercekten odun oluyorlar.benmki de aksamustu aldi zaten limoniydik soylemistim.ay ne bileyim ya ben de cok sey bekliyodum sanirm hic dusundugm gbi olmadi:(

Ilk anneler günüm güzeldi :) eşim yine eskisi gibi sürpriz yaptı. Hediyemi bilmeme rağmen yine sürpriz yapmayı başardı :)) sabah hediyemi güzel bi törenle oğlum verdi :) sonra ailece kahvaltıya gittik. Ordan da anneme gittik. Anneme de semaver aldık arçeliktrn sabah akşam çay içen bi aileyiz de :KK66: hediye kolyem çok güzel ve anlamlı ama maalesef takamıycsm uzun bi süre çünkü oğlum emerken sürekli çekiştiriyır :KK43: anne bebek figürlü kolyem işte bu :))))

Ay benm niye boyle bi kolyem yok ya:KK61:fincanlarimda kahve yapip yapip icerim artik:KK43::KK70::KK70:

Ruseym gunde 1 kasigi gecmemeliymis canm cocuklarda.paketinde oyle yaziyodu.fazla besleyici oldgu icin agir gelebiliyomus.ben corbalarina katyorm genelde 1 tatli kasigi kadar
Bugday ruseymini makarnalutfenden mi aldiniz bende alacam yogurda falan katiliyo mu ne gibi yararlari var ben bide orda oraganik dut pekmezi var oni da almayi dusunuyom topikte biri bahsetmisti kimdi hatirlamiyom ama

Akil edememistir bence canim bazen gercekten odun oluyorlar.benmki de aksamustu aldi zaten limoniydik soylemistim.ay ne bileyim ya ben de cok sey bekliyodum sanirm hic dusundugm gbi olmadi:KK43:
Allah biliyo ya gerçekten bi beklentim yoktu. Ama annesine benim anneme gidip hediye alan adamın nasıl aklına gelmez ya. Almasın hediye beklediğimde yok. Ama bi anneler günün kutlu olsun demek nasıl aklına gelmez bu adamın.
Çok kırıldım gerçekten. Bu sefer iki lafına kanmıcam artık.
Annem bile dedi kızım bişey almadı mı baban bile alırdı diye. Şaşırdı kadın. Yarın gidiyo annem gittikten sonra gerçekten bu sefer farklı bi insan görcek oda.

Anneler gunu kutlanmayanlardan biri de benim maalesef zaten hediye beklentim biraz esimin isleri sikntili bu aralar hediyeyi gectim anneler gunun kutlu olsun demedi yaa bende laf vurdum biliyon ama dedi biliyom da bari dilinden kutla be adam dedim gidiyim hediye aliyim dedi saol yani dedim nerdyse kavga edecktik:51:

Zaten bir sürü cam kırığım vardı birde bunu ekledik. Sonumuz hayrolaun:KK43:
Canım bu kadar üzüleceğini tahmin edememiştir ya tabiki en aZından bişeyler dese yeterliydi ama bence üzülme sendr babalar gününde hiçbişey yapmazsın ödeşirsiniz

Canım bu kadar üzüleceğini tahmin edememiştir ya tabiki en aZından bişeyler dese yeterliydi ama bence üzülme sendr babalar gününde hiçbişey yapmazsın ödeşirsiniz
Aslında takmazdım belki de bu ilk değil evlendiğimizden beri ilk doğum günümde de ( ki yeni doğum yapmıştım) hatta onun doğum gününü evlilik yıldönümümüzü de böyle saçma sapan şeylerle berbat etmişti.
Çook çok özür dilemişti. herşeyi kursağımda bırakmıştı. ne düşündüğüm çokta umrunda değildi yani. Yine aynı adama dönerse yürümez bu evlilik.
Üff zaten adet dönemimdeyim. Kasıklarım ağrımıyo yanıyo resmen uyuyamıyorum oturdum ağlıyorum yatakta. Hiç bişey de demedim tüm gün. Sinirlerim bozuldu

Bugday ruseymini makarnalutfenden mi aldiniz bende alacam yogurda falan katiliyo mu ne gibi yararlari var ben bide orda oraganik dut pekmezi var oni da almayi dusunuyom topikte biri bahsetmisti kimdi hatirlamiyom ama

Yoo marketten aldm markasi selva.makarnalutfen den alisveris yapmadm hic.ama pekmezi ordan almayi dusunuyorm ben de kullanan arkadaslar vardi sanirm

Allah biliyo ya gerçekten bi beklentim yoktu. Ama annesine benim anneme gidip hediye alan adamın nasıl aklına gelmez ya. Almasın hediye beklediğimde yok. Ama bi anneler günün kutlu olsun demek nasıl aklına gelmez bu adamın.
Çok kırıldım gerçekten. Bu sefer iki lafına kanmıcam artık.
Annem bile dedi kızım bişey almadı mı baban bile alırdı diye. Şaşırdı kadın. Yarın gidiyo annem gittikten sonra gerçekten bu sefer farklı bi insan görcek oda.

Araniz bozuk muydu?ondan bisey dememistir belki?ay ne bileym canm ya mantikli bisey bulmaya calisiyorum

Bak bende çok zamandır güzel bi kahve fincanı takımı arıyoruö valla denk gelmedi seninki ne güzel almış işte :rolleyes:

Hee ben de ona babalar gununde cay bardagi alym da gorsun:-)

ayyy ne guzel kahve fincani almis sekerim gule hile ic bende kahveyi cok severim fincanlari begenmediysen bana yolla:KK51::KK48:

Hakkini yemym fincan guzel de anneler gunu hediyesi olarak aklima en son gelck seydi herhalde:KK70:

Back
X