2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kzmda oyle ankarada tek bunaliyrm resmen gece her 2 saatte bi bzn daha cok uyanio memede klmk istio gunduz 2 kez 15-20 dk uyuyo okdr dvmli bna yapışık yemek temzlik geçtim calisamyrm evde temizliğe bi abla geliyo yemekte tek cesit bslr yapiorm saolsn esim anlayslidr o konuda , snra uzuluyrm bnden baska kmseyi gormuyo cocuk npsn die ama uykumu alamadgm icin vs sinirlerim hmn hopluyo tahammulum cok dusuk

Kizlar hepiniz bebislerinizin sizi yormasindan bahsetmissiniz azcik bende dahil olayim beyza gunduz 2 kere bazrn sadece bir kere uyuyor ve uykuya dalana kadar en az 4 kere emer sonra uyudugu vakit suresinde hep ayagimda hic indiremem besigi sallaniyo ona koyup sallayim desem ondada durmaz illa ayagimda yatacak sol bilegim artik sallamaya gucu yetmiyo yururken sizliyo topuklarimi artik hissetmiyorum bile surekli benimde sacimi cekiyor ama bu herhalde bu doneme ait bisey asla oyuncaklariyla oynamaz asla yalniz kalamaz ki wc ye bile beraber gidiyoruz surekli elimden tut evde gezelim dediginden belim cok agriyo disari ciksak bitek parka gidebiliyoruz ordada kaydiraklara tirmanmak istiyo ve belimin agrisindan oluyorum gece mutlaka şaşmaz 10 kere kalkar asla emmedende geri yatmaz emer sonrada 10 dk besikte sallanır eş durumuna gelince tutda yemegini hazirlayim derim kosup yanima gelirler beni rahat birakmaz daha cok yorar bagiririm bu seferde kizi birakip kendi gider hatta bigun cok gec geldi kizimla oynayamadan uyudu tüh falan diyo ertesi gün erken geldi tutsana kizini diyo aman baba olmaya ne var 9 ay bekle hayatina aynen devam et sonra kucagina versinler al baba olfun ohhh mis ne lohusalik var ne dogum sonra aynen hayatina devam sabah kalk ise git gel yemek hazir cay hazir ama olan bizr oluyor dogum lohusalik ev bebek surekli pjamali saci at kuyrugu kadin gorunumlu bakimsiz insan ama erkeklere bak hala her sabah sacini basina yapan parfumunu sikip ise giden bi insan

Yazık bize vallaha ya:) ne dolmuş herkes.
Bacaklarımı ve kollarımı eşim hiç kıllı görmemişti yaklaşık 8 senedir tanışıyoruz 2 senedir evliyiz. Çocuk 6 aylık olduğundan beri özel bölgelerimi alsamda bacakla kol alamıyorum malesef. Eşim ilk gördüğünde şok geçirmişti ben seni tüysüzsün sanmıştım diye. Hala tüylü tüylü geziyorum alacak vaktim yok.

bende dahil olmak istiyorum iste resmen dinleniyorum allahtan evde cok yemek yenmiyor esin gec geliyor bende kendim icon ugrasmiyorum ama herseyim yarim ev pasak içinde yemek yedirmek bir iskence bigün cinnet gecirecegim tahammul sinirim azalti paspal bakimsiz biri oldum eve gidonce sürekli ilgi istiyor eşimle ilgilenmek mi oda ne oda yoğun calistigi icin ilgi bekleyecek zamani yok buna şükür eder hale geldim baska zaman olsa cingar çıkardı

Kizlar hepiniz bebislerinizin sizi yormasindan bahsetmissiniz azcik bende dahil olayim beyza gunduz 2 kere bazrn sadece bir kere uyuyor ve uykuya dalana kadar en az 4 kere emer sonra uyudugu vakit suresinde hep ayagimda hic indiremem besigi sallaniyo ona koyup sallayim desem ondada durmaz illa ayagimda yatacak sol bilegim artik sallamaya gucu yetmiyo yururken sizliyo topuklarimi artik hissetmiyorum bile surekli benimde sacimi cekiyor ama bu herhalde bu doneme ait bisey asla oyuncaklariyla oynamaz asla yalniz kalamaz ki wc ye bile beraber gidiyoruz surekli elimden tut evde gezelim dediginden belim cok agriyo disari ciksak bitek parka gidebiliyoruz ordada kaydiraklara tirmanmak istiyo ve belimin agrisindan oluyorum gece mutlaka şaşmaz 10 kere kalkar asla emmedende geri yatmaz emer sonrada 10 dk besikte sallanır eş durumuna gelince tutda yemegini hazirlayim derim kosup yanima gelirler beni rahat birakmaz daha cok yorar bagiririm bu seferde kizi birakip kendi gider hatta bigun cok gec geldi kizimla oynayamadan uyudu tüh falan diyo ertesi gün erken geldi tutsana kizini diyo aman baba olmaya ne var 9 ay bekle hayatina aynen devam et sonra kucagina versinler al baba olfun ohhh mis ne lohusalik var ne dogum sonra aynen hayatina devam sabah kalk ise git gel yemek hazir cay hazir ama olan bizr oluyor dogum lohusalik ev bebek surekli pjamali saci at kuyrugu kadin gorunumlu bakimsiz insan ama erkeklere bak hala her sabah sacini basina yapan parfumunu sikip ise giden bi insan
Kesinlikle canim erkeklere göre hava hoş çocuk büyütürken kadınlar daha çok yipraniyor Ece babasıyla günde 3 saat anca geçiriyor bir saat belki bakıyor durmuyor diyor koltuğa oturuyor çocuğu kucağına alıyor çocuk sıkılıyor ağlıyor ben de tabi durmaz al dolastir oynat kalkıyor iki dolaşıyor tekrar oturuyor biz nasıl oyaliyorsak bütün gün

Anaam herkes dertli yine

Betülü balkona çıkartıp meyve yedirdim çok şükür itirazsız yedi arabaları saydık renklerine baktık gelrn gecene el salladık kuşlara baktık parti bayrakları var rüzgar estikçe sallandılar onlara laf attık
Meyve tabağı bitti mutlu oldum böyle olunca tv de izlemesine gerek kalmadı

Ben çok şükür şanslı annelerdenim. Aren beni pek üzmüyo genel anlamda sakin bi çocuktur buluştuğum kızlar görmüşlerdir :) bizim en büyük sorunumuz yemegi pütürlü yiyememesi ve hala ortamızda yatması. Bu ikisini de aşarsak ikinci çocuğu yapabilirim :)

Bu arada @Akaibu kızına bayıldım @kmltm nin doğacak ikinci çocuğuna düşünüyordm areni ama kızını görünce vazgeçtim :)

amaann herkes kafayi yemis :))

benimde koca allahtan sikayet etmez arada bi ev daginik diye laf carpar o da geri donuyi tabi o yuzden sesi cikmiyo valla oyku cok durmadi mi birakiyorum herseyi cikariyorum disari o da rahatliyo bende
gecen gun uykusu var kiyamet kopuyo yemek yemedi aglama huysuzluk zorla yemek yedik annemlerde gelcekti canim kocam mac izlemeye gitti dayanamadim adtik ne yaptiysam uyumadi attim arabaya cikardim sokaga bakindi etti elinede kraker tutusturdum sokakta goren 5 dk onceku bu degil der sokak delisi :) abkamda diyo hamileyken o kadar gezersen olcagi bu :))

bugün dünya kadınlar kafayı yeme günü heralde
beni de annem aradı mira çok huysuzmuş uyumuyomuş şu saate kadar 80 cc süt o da kaşıkla anca içirebilmiş bıkın bıkınca söyleniyomuş tek el havada evde terör estiriyo diyo annem ağlıcam artık teyzeni aradım birazdan gelecekler belki sareyle oynar biraz sakinleşir diyo kadıncağız artık perte çıktı resmen

Ben çok şükür şanslı annelerdenim. Aren beni pek üzmüyo genel anlamda sakin bi çocuktur buluştuğum kızlar görmüşlerdir :) bizim en büyük sorunumuz yemegi pütürlü yiyememesi ve hala ortamızda yatması. Bu ikisini de aşarsak ikinci çocuğu yapabilirim :)

Bu arada @Akaibu kızına bayıldım @kmltm nin doğacak ikinci çocuğuna düşünüyordm areni ama kızını görünce vazgeçtim :)
Kızımın kısmeti pek açık maşallah:cool:
sevgiye ilgiye ve dinlenmeye ihtiyacim var:KK43:Sevin beni:)
Ahh aynen. Birde boş boş oturmaya ihtiyacım var

Günaydın hanımlarrrr.
Nohut denemiştim hiç rahatsız etmedi gaz yapmadı gökçede. İçine kimyon attığım için sanırım.
Dün akşamda kuru fasülye ıslattım şimdi haşlıyorum inşallah yer ve rahatsız etmez.
Birkaçgundur nohut düşünüyorum bende akşamdan suya koysam kabuklarını mı soysam kımyon mu atsam bir sürü soru vardı bende yapıcam inşaallah size afıyet olsun yarasın

Anaam herkes dertli yine

Betülü balkona çıkartıp meyve yedirdim çok şükür itirazsız yedi arabaları saydık renklerine baktık gelrn gecene el salladık kuşlara baktık parti bayrakları var rüzgar estikçe sallandılar onlara laf attık
Meyve tabağı bitti mutlu oldum böyle olunca tv de izlemesine gerek kalmadı
Masallah afıyet olsun

Kızlar merhabalar çocuklarımıza sakinlik diliyorum bende gecen hafta ayağımı incittim ağrım var gece uyuyamıyırum oğlum yüzünden dr dan nefret ettım gıtmedım dr a bekliyırum gecsin diye

@yaz yagmuru cnm arıtıcı bızde de var yıllardır kullanıyorum dediğin gibi aslında damacanadan daha pahalıya gelıyor ve ekektrık yuklu suyun aktığını duydum doğrumu bilmiyorum sebze ve meyveyı yıkarken de o suyu kullandığım için çıkartmıyorum yoksa bakımları çok pahalı tamiriniz bittimi?

Ayyy ne doluymusum ne cok yazmisim :KK57:
Anne olmak işte bu canım babalık sonradan öğreniliyor biz doğuştan allah bize güç kuvvet sağlık versın gecen haberlerde izledım anne diyorki evet bebeğim var ama sesı yok yaramazlık yapmıyo elı kolu hareket etmıyo keşke benım çocuğumda bağırıp ağlasaydı benı parka götür deseydı evım sessız sedasız çocuk yok gıbı onu duyunca allahım sağlıklı evlatlarımız var evet çok bunaldım Ama ya sadece öylece yatsaydı hastalıklı kalsaydı rabbım tum bebeklere şifa versın o anneyede evladınada sağlık versin onun bebeğide normal bebekler gibi olsun inşaallah

Back
X