2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar merhabalar çocuklarımıza sakinlik diliyorum bende gecen hafta ayağımı incittim ağrım var gece uyuyamıyırum oğlum yüzünden dr dan nefret ettım gıtmedım dr a bekliyırum gecsin diye
geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer valla bende işe ilk başladığım gün ayağımı burkmuştum zeytin ve soğan dövüp sardı annem çok kocakarı işi ama resmen şişliği ağrıyı sancıyı aldı :))

geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer valla bende işe ilk başladığım gün ayağımı burkmuştum zeytin ve soğan dövüp sardı annem çok kocakarı işi ama resmen şişliği ağrıyı sancıyı aldı :))
Sğl cnm deneyeyım bende ama sürekli ayagımda salladığım için nasıl olacak ya kayarsa ayağımdan

amaann herkes kafayi yemis :))

benimde koca allahtan sikayet etmez arada bi ev daginik diye laf carpar o da geri donuyi tabi o yuzden sesi cikmiyo valla oyku cok durmadi mi birakiyorum herseyi cikariyorum disari o da rahatliyo bende
gecen gun uykusu var kiyamet kopuyo yemek yemedi aglama huysuzluk zorla yemek yedik annemlerde gelcekti canim kocam mac izlemeye gitti dayanamadim adtik ne yaptiysam uyumadi attim arabaya cikardim sokaga bakindi etti elinede kraker tutusturdum sokakta goren 5 dk onceku bu degil der sokak delisi :) abkamda diyo hamileyken o kadar gezersen olcagi bu :))
En güzelini yapıyorsun aslında canim ne Öykü sinir oluyor ne de sen benim ev bu kadar kalabalık olmasa ben de hergun çıkardım ama işim bitmiyor maalesef ayrıca ablanin lafinada guldum bayağı:)))

Cnm kime gittin ? Ben de Başlarda ankarada gidiyodum kontrole Fatma Reside Önalan a gidiodum kendi muayenehanesi var cok tatli naif bi kadin istanbulda dogum yapmasaydm kesin o kadında yapardm
Ben lokman hekim in etlik şubesine gittim canım. Doktorun adı Sabahat turan.

Sğl cnm deneyeyım bende ama sürekli ayagımda salladığım için nasıl olacak ya kayarsa ayağımdan
canım benimkini streç folyoyla sarıp bezle bağladı bide yere damlar leke olmasın falan diye poşet geçirmişti annem ama kokusu var bebiş rahatsız olabilir. Benim gündüz zaten annem bakıyo malum gece de eşim salllamıştı o bir iki gün

Az önce eşim geldi eve ve Ece hanim ilk kez babasından bana gelmeyi reddetti gel kızım diyorum yapıştı babasının gomlegine bırakmıyor giderken de ağladı arkasından tabi bana gelmemesi kısmı esimi o kadar mutlu etti ki:))
Yiğit bunu hergün yapıyo ve ben sürekli bozuluyorum:) akşam babası işten gelir gelmez atlıyo ve bana kesinlikle gelmiyo sanki aksama kadar bakan ben değilim. Dilinde hep bababaaa.o gün oğlum bi seferde anne de daha bir kere duymadım diye yiğit e soyleniyodum banyodan duymuş çıkınca oğlum annen bizi kiskaniyo hadi bide anne dede gönlü oluversin diyo yalandan.

@yaz yagmuru cnm arıtıcı bızde de var yıllardır kullanıyorum dediğin gibi aslında damacanadan daha pahalıya gelıyor ve ekektrık yuklu suyun aktığını duydum doğrumu bilmiyorum sebze ve meyveyı yıkarken de o suyu kullandığım için çıkartmıyorum yoksa bakımları çok pahalı tamiriniz bittimi?
Canim daha gelmediler bugün geleceklerini de sanmıyorum parça bekliyorkarmis bulunmayan hint kumaşı sanki elektriği bilmiyorum ama çok süzme arıtma yaptığı için mineralleri kalmiyormus suyun diye duydum Bende aynen canim daha pahalıya geliyor arıtma ben damacanalarin eskiliginden ve İzmirin sıcağında arkası açık arabalarda damacanalari tuttukları için arıtma taktirmistim sular kaynar şekilde geliyordu eve eşimin arkadaşının hanımı satıyordu arıtmaya öyle taktir maya karar verdik

Bende yiğit mizmizlanmiyo bi süredir akıllı akıllı oynuyo derken bugün cozurttu.yine dış geliyo üstten damagin içinden görünüyo fakat çıkmamış ve isal. Sabahdan beri yedi kez kaka yapti. Neyseki bu sefer iştahsızlık yok. Her dişinde farklı sorunlar yaşıyoruz.:KK76:

Yiğit bunu hergün yapıyo ve ben sürekli bozuluyorum:) akşam babası işten gelir gelmez atlıyo ve bana kesinlikle gelmiyo sanki aksama kadar bakan ben değilim. Dilinde hep bababaaa.o gün oğlum bi seferde anne de daha bir kere duymadım diye yiğit e soyleniyodum banyodan duymuş çıkınca oğlum annen bizi kiskaniyo hadi bide anne dede gönlü oluversin diyo yalandan.
Bizimkine de ayni canim anne demedi hiç baba hep birde son günlerde kulağına oyuncağı tutuyor ba ba ba gel diyor babası da arayinca hoparlöru ac kizimla konuscam diyor aciyorum Ece yine gel gel diyor geliyorum kızım diyor bir görsen catliyorum resmen akşama kadar biz bakalım sevgi gösterilerini babalara yapsınlar hiç adil degil:63:

Bide çocukların çalışma masası kırıldı paramparca odanın ortasında yatiyo öylece..aslında gardroplariyla masalarini yenilemek istiyoduk ıyide oldu.ancak 8sene dayanabildi bu eşyalar bize:) kendi babam siz dolaplarini alın ben masalarini demişti inşallah unutmamistir bu sözünü:))

Bizimkine de ayni canim anne demedi hiç baba hep birde son günlerde kulağına oyuncağı tutuyor ba ba ba gel diyor babası da arayinca hoparlöru ac kizimla konuscam diyor aciyorum Ece yine gel gel diyor geliyorum kızım diyor bir görsen catliyorum resmen akşama kadar biz bakalım sevgi gösterilerini babalara yapsınlar hiç adil degil:63:
Hemde hiç adil değil.bu yaramazlara ne yapsakda anne dedirtsek acaba:))

Bide çocukların çalışma masası kırıldı paramparca odanın ortasında yatiyo öylece..aslında gardroplariyla masalarini yenilemek istiyoduk ıyide oldu.ancak 8sene dayanabildi bu eşyalar bize:) kendi babam siz dolaplarini alın ben masalarini demişti inşallah unutmamistir bu sözünü:))
Bende odalarını ayirdim canim biz oturma odasından salona geçtik oturma odasını da büyük ogluma oda yaptım mobilyalar çok pahalı bir tane gardrop aldık bir baza ve kitaplık gardrop ve kitaplığı çok yere baktık uygun birşey bulalım diye modalife var oradan sipariş verdik en uygun orasiydi güzelde bazayi da istikbal aldım o biraz pahalıydı ama yatak rahat olsun dedik dedeniz alır inşallah eskidi alcaz falan deyin hatırlar belki

Benim de eşim iyidir sağolsun ama benim gerginliğimi anlamsız bulması sinir bozucu. Tam da iyi olmasına dayandırıuor kendini, ben senden hiçbişey beklemiyorum sadece çocuğumuza bak yeter diyor ama kazın ayağı öyle değil işte evi bk götürürken de olmuyo öyle. Çocuğa sadece bakmak da zulüm. Ben de yorgunum regl vurmuş zaten tahammül yerlerde . Anlayış yetine işkenceci anne muamelesi görmek sinirimi bozdu.
Bu arada oğlumla 3 saat uyuduk :)) uyutup yatağına koysam yarım saat yatardı ama koyun koyuna olunca 3 saat uyumuşuz benim de işime geldi ;) eşim de aramış ulaşamamış merak etmiş bissürü arama mesaj falan vardı, uyuyorduk merak etme aramana gerek yok diye trip attum

Benim de eşim iyidir sağolsun ama benim gerginliğimi anlamsız bulması sinir bozucu. Tam da iyi olmasına dayandırıuor kendini, ben senden hiçbişey beklemiyorum sadece çocuğumuza bak yeter diyor ama kazın ayağı öyle değil işte evi bk götürürken de olmuyo öyle. Çocuğa sadece bakmak da zulüm. Ben de yorgunum regl vurmuş zaten tahammül yerlerde . Anlayış yetine işkenceci anne muamelesi görmek sinirimi bozdu.
Bu arada oğlumla 3 saat uyuduk :)) uyutup yatağına koysam yarım saat yatardı ama koyun koyuna olunca 3 saat uyumuşuz benim de işime geldi :KK66: eşim de aramış ulaşamamış merak etmiş bissürü arama mesaj falan vardı, uyuyorduk merak etme aramana gerek yok diye trip attum
Haklisin canım benim esimde hiçbirşey yapma çocuklara bak diyor ama olmuyor hergun yaşanan bir yer yapmadan olmuyor reglin etkisi de fazla oluyor geriliyor insan iyice iyi yapmissin Azad da uyumuş sen de dinlenmissindir biraz

Bu arada oğlumla 3 saat uyuduk :)) uyutup yatağına koysam yarım saat yatardı ama koyun koyuna olunca 3 saat uyumuşuz benim de işime geldi :KK66: eşim de aramış ulaşamamış merak etmiş bissürü arama mesaj falan vardı, uyuyorduk merak etme aramana gerek yok diye trip attum
İyi olmuş cnm dinlenmişiniz eşinede fazla yüklenme bence çoğu eşten daha yardımcı biri olur arada öyle şeyler tahammulumüz kalmıyo benım eşim sadece sevıp bana verıyo bazen sabahları bakar ben uyurum bakıyorumya işte diyo bide maşallah

Mevsimi başlamışken kara dut bulursanız bol bol verelım bebeklerımıze ben saplarından ayırıp biraz muzla ezip verdım çok sevdi değişik tatlar arayanlar için süper

Back
X