2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amin canim cok haklisin bunalsamda elimden geldigince kizima yansitmamaya calisiyorum 2 saat ayagimda uyur ee artik hafifte degil ayaklarim inanilmaz agrir ama ben yinede sarilirim operim guzel guzel uyandiririm kuzumu cok yorulurum ama hep cok yoruldum allah yoklugunu gostermesin derim buna sukur iyiki varsin derim okadar cok istedimki kizimi o bi tarafa herkes bi tarafa dün esimle pazara giderken kavga ettik sen git eve gelme dedi ne gelcem senle dedim dondum arkami eve gidiyodum ama kizim bebek arabasinda babasindaydi bi anda durdum geri döndüm cok inatciyimdir bu konularda gorunce sasirdi kizimi almadan gic bi yere gitmem dedim iyiki var ve iyiki benim kizim uyumasada bazen yemesede huysuzluk yapsada iyiki var allah tum yavrularimizi korusun
Anne olmak işte bu canım babalık sonradan öğreniliyor biz doğuştan allah bize güç kuvvet sağlık versın gecen haberlerde izledım anne diyorki evet bebeğim var ama sesı yok yaramazlık yapmıyo elı kolu hareket etmıyo keşke benım çocuğumda bağırıp ağlasaydı benı parka götür deseydı evım sessız sedasız çocuk yok gıbı onu duyunca allahım sağlıklı evlatlarımız var evet çok bunaldım Ama ya sadece öylece yatsaydı hastalıklı kalsaydı rabbım tum bebeklere şifa versın o anneyede evladınada sağlık versin onun bebeğide normal bebekler gibi olsun inşaallah

benim paşa yine emmedi:) oyun oynuyor memeyle çekiyor, tutuyor, meraklı meraklı bakıyor, iki çekiyor bırakıyor, süt suratına fışkırdı:S

Karnım acıkınca buzdolabında puding vardı onu yiyeyim dedim. Gökçe rahat vermedi tabi. Yarısında koltuğa bıraktım. Tuvalete gitmem gerekti. Hızlıca gideyim geleyim dedim. Normalde hep mızırdanır yalnı bıraktığımda güzel güzel sesler çıkarıyo konuşuyo kendi kendine. Döndüğümde ne göreyim:( almış pudingi üstüne saçına yüzüne ve beyaz halıma bir güzel dökmüş :( onlada yetinmemiş bi güzel sıvamış halı parmak izleriyle dolu:(
Sıpayı yıkadım temizledim de halıyı nasıl temizlicem hiç bilmiyorum normal tüylü halı değil:mad:

Dün hastaneye gittim bende kızlar. Yeni kadın dogumcumla tanıştım ben hiç bu kadar kibar hastayı rahat ettiren saygılı bi doktor daha görmedim. Ki başı da o kadar kalabalık olmasına rağmen. Hani denir ya doktorların hastası çok olunca bunaliyolar artık sinirli oluyolar. insanligi olunca hiiic de öyle olmuyoMuş bunu anladım dün. Kadın resmen muayene edeceği zaman ozurdileyerek başladı muayeneye. O masayı bilirsiniz insan çıkınca oraya kendini sıkıyo ister istemez nası kibar bi insan resmen bu kadar rahat ettim ilk defa bi jinekolojik muayenede. Tahlillerimin sonuçları haftaya çıkacak adet dönemin i düzene sokalim en iyisi spiral dedi bana güven dedi.bu doktorumu çooook sevdim yaani.
Benim doktorum da çok kibar :) çok tatlı bi adam ama gene de insan sıkılıyo ;/

Ben eşim konusunda biraz şanslıyım sanırım, evde yemek yok diye dert etmez, temizlik vs için söylenmez, sabah ben azıcık uyuyum diye çocuğu oyalar, sıkılınca beni uyandırırlar tabi en fazla 30 dk uyuyabilirim:)))
Ama ilgi konusunda ilgi hep bekler, kendisiyle ilgilenmediğim zaman söylenir..
Zaten çalıştığım için hemen hemen aynı saatte evden çıkıyoruz ve aynı saatte eve dönüyoruz, o çocukla ilgileniyor, ben de bir şeyler hazırlıyorum pratikten...
2. çeşit yemek pek pişmiyor yani
Benim eşimde yemek yol diye söylenmez kesinlikle ama Gökçe uyanınca o kalkmaz ben kalkarım o uyur yarım saat 45 dk daha :) ama akşam ben erken yatarken o 11.30 gibi mamasını içirip uyur.

Kızlar oyun gruplarına ne zaman başlanıyor, hangi aydan itibaren?
Ankara'da oyun gruplarına dahil olanlar var mı aranızda?

amaann herkes kafayi yemis :))

benimde koca allahtan sikayet etmez arada bi ev daginik diye laf carpar o da geri donuyi tabi o yuzden sesi cikmiyo valla oyku cok durmadi mi birakiyorum herseyi cikariyorum disari o da rahatliyo bende
gecen gun uykusu var kiyamet kopuyo yemek yemedi aglama huysuzluk zorla yemek yedik annemlerde gelcekti canim kocam mac izlemeye gitti dayanamadim adtik ne yaptiysam uyumadi attim arabaya cikardim sokaga bakindi etti elinede kraker tutusturdum sokakta goren 5 dk onceku bu degil der sokak delisi :) abkamda diyo hamileyken o kadar gezersen olcagi bu :))
Hamileyken bende çok yürüyüş Yaptım :) hatta bi arkadasım dalga geçiyor. 22 Haziran da biz doğum yapmasını beklerken bu Çarşıda fink atıyordu diye :) gökçede çok seviyor dışarıyı şimdi :)

Bende odalarını ayirdim canim biz oturma odasından salona geçtik oturma odasını da büyük ogluma oda yaptım mobilyalar çok pahalı bir tane gardrop aldık bir baza ve kitaplık gardrop ve kitaplığı çok yere baktık uygun birşey bulalım diye modalife var oradan sipariş verdik en uygune orasiydi güzelde bazayi da istikbal aldım o biraz pahalıydı ama yatak rahat olsun dedik dedeniz alır inşallah eskidi alcaz falan deyin hatırlar belki
Bende ayırmak istiyorum ama salon takimimda krem rengi çok.basedemem çok kirletiriz diye ayiramiyorum cesaret edip. Oturma odasında oturuyoruz şimdilik ama buyuyolar ayrı istiyolar eninde sonunda ayiricam mecbur Yada 4 odalı bi ev alicaz burayı satıp.

Benim de eşim iyidir sağolsun ama benim gerginliğimi anlamsız bulması sinir bozucu. Tam da iyi olmasına dayandırıuor kendini, ben senden hiçbişey beklemiyorum sadece çocuğumuza bak yeter diyor ama kazın ayağı öyle değil işte evi bk götürürken de olmuyo öyle. Çocuğa sadece bakmak da zulüm. Ben de yorgunum regl vurmuş zaten tahammül yerlerde . Anlayış yetine işkenceci anne muamelesi görmek sinirimi bozdu.
Bu arada oğlumla 3 saat uyuduk :)) uyutup yatağına koysam yarım saat yatardı ama koyun koyuna olunca 3 saat uyumuşuz benim de işime geldi :KK66: eşim de aramış ulaşamamış merak etmiş bissürü arama mesaj falan vardı, uyuyorduk merak etme aramana gerek yok diye trip attum
Oh oh iyi bayaa uyumussunuz canım en azından biraz olsun dinlenmissindir.

Bende ayırmak istiyorum ama salon takimimda krem rengi çok.basedemem çok kirletiriz diye ayiramiyorum cesaret edip. Oturma odasında oturuyoruz şimdilik ama buyuyolar ayrı istiyolar eninde sonunda ayiricam mecbur Yada 4 odalı bi ev alicaz burayı satıp.
Ben koltuk takimimi daha önce kullanmistim eskidi bizimkilerde aslında gıcır gıcır ses çıkarıyor oturup kalkarken eşim istersen yeni alalım dedi ben istemedim Ece biraz buyusun öyle alırız idare edelim iki uç sene daha dedim ne kadar korusanda oturduğun yerde kirleniyor koltuklar

Az önce Eceyle enginar dolması yaptım mahvetti beni bacaklarima yapışıp ağlıyor ellerim yağlı eline meyve verdim oyuncak verdim yok oğlum aşağıya indi inme oyala dedim duramadi gitti kan ter içinde kaldım yapana kadar simdi emiyor uyudu neredeyse

Mevsimi başlamışken kara dut bulursanız bol bol verelım bebeklerımıze ben saplarından ayırıp biraz muzla ezip verdım çok sevdi değişik tatlar arayanlar için süper
Ben dun aldim verdim elimde yemedi mam sandalyesinde onune koydum iste yaladi etti ucunda azcik aldi ama eli yuzu mosmor etti :51:

Bugün doğum günümüz için verdiğim siparişler haricinde ekstra süslemeleri ve almak istediğim diğer malzemeleride aldım :KK49: sipariş verdiklerimde gelince süper olucak,hepsi tamamlanacak..Geriye bitek doğum günü sabahı gidip helyumla şişirttireceğim balonlar ve o güne yapacağımız ikram hazırlıkları kalıcak..
Yaaa ben çok heyecanlıyım..

Diyet yapan hanimlar nasil yapiyosunuz bende kilo vermek istiyorum artık :KK43:
ben önceki gibi çok sıkı yapmasamda devam ediyorum. hamile kalmadan önceki kiloma geldim şükür. Tatlı çok yemiyorum abur cuburu kestim ve herseyden ama abartmadan yiyorum. Yavaş veriyorum ama en azından kendimi sıkma dan yapıyorum.

Benim doktorum da çok kibar :) çok tatlı bi adam ama gene de insan sıkılıyo ;/
Evet o masa insanı ister istemez geriyo.
Ben koltuk takimimi daha önce kullanmistim eskidi bizimkilerde aslında gıcır gıcır ses çıkarıyor oturup kalkarken eşim istersen yeni alalım dedi ben istemedim Ece biraz buyusun öyle alırız idare edelim iki uç sene daha dedim ne kadar korusanda oturduğun yerde kirleniyor koltuklar
benim salon koltuklarim kayinvaldem indi evleri ayirirken goturmedi kendisine yeni aldı. Benimde hiç tarzım değildi beraber otururkende salonu kullandığımız için bayaa yipranmisti ve eski modelDi.ben eşime diye diye 4sene önce kendi zevkime uygun aldirdim ama işte rengi açık bi gün çocukların odasını ayırıp salona gecersem diye hiç dusunmemisim açık renk almışım.

Bugün doğum günümüz için verdiğim siparişler haricinde ekstra süslemeleri ve almak istediğim diğer malzemeleride aldım :KK49: sipariş verdiklerimde gelince süper olucak,hepsi tamamlanacak..Geriye bitek doğum günü sabahı gidip helyumla şişirttireceğim balonlar ve o güne yapacağımız ikram hazırlıkları kalıcak..
Yaaa ben çok heyecanlıyım..
Helyumlu balonlar çok güzel olur ya hayal ettim de şöyle.:KK68:
Sorunsuz hallolur herşey inşallah

Back
X