Amin canim cok haklisin bunalsamda elimden geldigince kizima yansitmamaya calisiyorum 2 saat ayagimda uyur ee artik hafifte degil ayaklarim inanilmaz agrir ama ben yinede sarilirim operim guzel guzel uyandiririm kuzumu cok yorulurum ama hep cok yoruldum allah yoklugunu gostermesin derim buna sukur iyiki varsin derim okadar cok istedimki kizimi o bi tarafa herkes bi tarafa dün esimle pazara giderken kavga ettik sen git eve gelme dedi ne gelcem senle dedim dondum arkami eve gidiyodum ama kizim bebek arabasinda babasindaydi bi anda durdum geri döndüm cok inatciyimdir bu konularda gorunce sasirdi kizimi almadan gic bi yere gitmem dedim iyiki var ve iyiki benim kizim uyumasada bazen yemesede huysuzluk yapsada iyiki var allah tum yavrularimizi korusun
Anne olmak işte bu canım babalık sonradan öğreniliyor biz doğuştan allah bize güç kuvvet sağlık versın gecen haberlerde izledım anne diyorki evet bebeğim var ama sesı yok yaramazlık yapmıyo elı kolu hareket etmıyo keşke benım çocuğumda bağırıp ağlasaydı benı parka götür deseydı evım sessız sedasız çocuk yok gıbı onu duyunca allahım sağlıklı evlatlarımız var evet çok bunaldım Ama ya sadece öylece yatsaydı hastalıklı kalsaydı rabbım tum bebeklere şifa versın o anneyede evladınada sağlık versin onun bebeğide normal bebekler gibi olsun inşaallah